Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety
Ahojte. Je tu niekto, kto aktuálne studuje Osetrovatelstvo na Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety - externe studium?
Mám pár otázok ohľadom studia.
@evikusz ahoj ak potrebuješ poradiť pošli mi ss poradím Ti
@jasmina232 Prosím vás aká je kombinovaná forma štúdia ...chcem si podať prihlášku na ošetrovateľstvo v Prešove externá forma ...viete mi prosím poradiť ďakujem
@fazula123321 ak dobre viem kombinovana sa podava pri dennej forme studia ked napr. Prakticka sestra si robi skolu popri zamestani. Pri externej forme studia sa kombinovana forma nepodava. Lebo ty si pravdepodobne vseobecna sestra a prax uz mas. Ak sa mylim opravte ma.
@modrykolibrik Ahoj.Chcela by som informovať ,že chcem ďalej študovať na VŠ.Na Alžbeta na externú ,ale neviem kde dať prihlášku do Košíc či do Prešova?
@beatasolarova ahoj ja som isla do BA takze moc ti neporadim
Dobrý deň, vie mi niekto povedať ako často sa chodí do školy ak je denne kombinovane štúdium? Externe nemôžem pretože nemám SZ školu a denne nepripadá do úvahy keďže mám už rodinu a nemôžem si dovoliť byť bez príjmu.
@preria123 tak v Prešove to bolo začiatkom jedna veľká katastrofa , rozvrh od pondelka do piatku a od pracujúcich ľudí očakávajú 100% účasť ...
@fazula123321 a vedeli by ste mi povedať aj aké sú poplatky v prípade kombinovaného štúdia?
@preria123 125 eur zápis a 550 jeden semester

@beka77 ahoj do skalice nechod. Daj si do BA na denne kombinovane. Je to ako externe