Vysoké školy - ISM Prešov/VŠEM
Dobrý deň, študuje alebo študoval niekto na niektorej z týchto dvoch VŠ?
@joel007 ja študujem externe v PO a online prednášky skoncili už minuly rok, cely tento rok fungujeme už normálne
@sajmonka_1216 volal som s nejakou p. Kmecovou z tej školy - vraj im tie online prednášky ostali ešte od korony a že takto pokračujú aj naďalej resp. že každá prednáška je zároveň aj nahrávaná...či realita je iná?
Ahoj áno potvrdzujem že online prednášky fungujú ďalej na IŠM Prešov. Zároveň však upozorňujem že prednáška v online forme ti dá minimum vedomostí oproti klasickému prezenčnému vzdelávani, takže to zďaleka neodporúčam.
A na skúšky aj tak treba chodiť do školy. Učitelia berú ohľad na tých ktorí si dali námahu dochádzať
Jo a čo sa týka učiteľov je to ako všade inde.. sú tam aj v pohode ľudia, aj namyslení, ktorí sa potrebujú vyvyšovať - VŠ štúdium je aj o tom vydržať spoluprácu s idiotmi.🙂
Ale po odbornej stránke sú všetci kvalitní...
@joel007 oo tak to sa máte, keď je to fakt pravda.... závidím .. :D ja som na pedagogickej.. škoda, že našich učiteľov taká výučba nenadchla.. :D
Nuž, to je už otázka priorít a možností. Vzdelaniu treba niečo obetovať a myslím si že VŠ tituly sú už teraz pomerne prístupné. Externé štúdium je práve zamerané na ľudí s prácou a rodinami, no čas, námahu a financie tomu venovať tak či tak treba...
Prednášky sú tam v piatky od 15:00 a v soboty, už podľa rozvrhu (nie každý týždeň).
@rillwen Ahoj ako si sa rozhodol? Študuješ vsem v Prešove ? Mňa zaujíma ako sú prednášky a skúšky keďže mám pevnú pracovnú dobu a nemôžem len tak opustiť pracovisko. Diky za info.

@joel007 ISM - Sociálne služby a poradenstvo. Už tam ten program nie je. Zrušili ho. Škola je skvelá, dobrý tým pedagógov. Vychádzajú v ústrety.