icon

Výučba a skúšky na VŠEM

23. mar 2025

zdravím! študuje tu niekto na VŠEM? (predtým sa to volalo VŠEMvs). Zaujímalo by ma ako prebieha výučba a skúšky. Vraj je všetko online a do školy ani netreba chodiť až na štátne skúšky. Je to pravda?

lukassk
23. mar 2025

Ano, práve idem štátnicovať. Cele štúdium bolo online, ale ma to aj svoje negatíva. Treba sa štúdiu venovať podstatne viac formou samoštúdia. Ale materiály, prednášky sú super a dosť nápomocné.

autor
23. mar 2025

@lukassk super ďakujem za informáciu. Zvažujem už rok či nastúpim ale poslednou dobou som na tú školu nepočula nič dobrého tak som troška na vážkach či do toho ísť alebo nie. Predsa len to nie su malé peniaze za školné. Otázkou potom aj bude akú bude mať časom taký diplom hodnotu keď sa všetko robí online.

melanta
24. mar 2025

Otázkou potom aj bude akú bude mať časom taký diplom hodnotu keď sa všetko robí online.

Diplom tejto školy nemal nikdy vysokú hodnotu a pre mnohých manažérov nemá žiadnu. Ak potrebuješ VŠ a je jedno akú, tak ok. Ale ak chceš mať VŠ, ktorú bude naozaj každý brať úplne vážne, tak si vyber normálnu univerzitu.

autor
25. mar 2025

@melanta priznám sa že teraz je mojou najväčšou motiváciou fakt že pracujem vo verejnej správe a titul by mi pomohol v rámci karierneho aj platového rastu. Teraz to teda potrebujem hlavne kvôli práci a do buducna človek nikdy nevie kam ho život zavedie a keď si urobiť vysokú školu tak asi nejakú ktora je uznavaná a ľudia ju budú brať vážne. Ďakujem za radu 🙂

rom_ik23
26. máj 2025

Odporucam sa tej skole vyhnut oblukom. Hrozny pristup. Mozno niekedz ta skola za nieco stala ale aby mi pedagog na hosine povedal ze jemu jw vlastne jedno co v zadani odovdame on to citat ani nebude a len nam da body tak to je len jedna z veci ktora ma pocas studia v tej skole dostala. Rozhodne neodporucam a nechapem ako ta skola vobec mohla dostat akreditaciu

berenika39
27. máj 2025
@rom_ik23

Odporucam sa tej skole vyhnut oblukom. Hrozny pristup. Mozno niekedz ta skola za nieco stala ale aby mi pedagog na hosine povedal ze jemu jw vlastne jedno co v zadani odovdame on to citat ani nebude a len nam da body tak to je len jedna z veci ktora ma pocas studia v tej skole dostala. Rozhodne neodporucam a nechapem ako ta skola vobec mohla dostat akreditaciu

@rom_ik23 Odporucam Vsem -online, easy a ani sa nenatrapis a nic nenaucis. Ahoj, jinde v diskuzi jsi psala, že doporučuješ. Tak jak?

rom_ik23
Autor odpoveď zmazal
rom_ik23
27. máj 2025
@berenika39

@rom_ik23 Odporucam Vsem -online, easy a ani sa nenatrapis a nic nenaucis. Ahoj, jinde v diskuzi jsi psala, že doporučuješ. Tak jak?

@berenika39 odporucala som ju pani ktora ide robit vsem kvoli titulu nie kvoli tomu ze sa chce nieco naucit lebo presne na to je ta skola idealna

mommynka
3. jún 2025

Ahoj, minuly tyzden som statnicovala. Zacali sme v case korony, takze presli celkom na online vyučbu, v ktorej sa pokracovalo. Takmer vsetky skusky boli formou testu, plus seminarka, esej, alebo nejaka prezentacia, niekedy bola skuska online cez kameru. Nikdy som nemala ziadny problem s profesormi, s nicim. Statnice boli pre mna velky stres, ale vsetci v komisiach boli velmi milí, samozrejme, treba nieco vediet… na statnice je 50 otazok. Isla by som tam znovu.

nankis
19. sep 2025
@mommynka

Ahoj, minuly tyzden som statnicovala. Zacali sme v case korony, takze presli celkom na online vyučbu, v ktorej sa pokracovalo. Takmer vsetky skusky boli formou testu, plus seminarka, esej, alebo nejaka prezentacia, niekedy bola skuska online cez kameru. Nikdy som nemala ziadny problem s profesormi, s nicim. Statnice boli pre mna velky stres, ale vsetci v komisiach boli velmi milí, samozrejme, treba nieco vediet… na statnice je 50 otazok. Isla by som tam znovu.

@mommynka ahoj, a tie otázky na štátnice boli pohode? Dalo sa to naučiť aj keď tri roky sa poriadne nič neučiš?

mommynka
19. sep 2025
@nankis

@mommynka ahoj, a tie otázky na štátnice boli pohode? Dalo sa to naučiť aj keď tri roky sa poriadne nič neučiš?

@nankis dva okruhy po 25 otazok. Jasne, da sa naucit, len treba zacat skor aspon mesiac pred a v pohode😃

megy08
18. okt 2025

Ahojte, prosím ako často bývajú online prednášky a cca vám akých časoch ? Piatky aj soboty ? Je účasť povinná na online prednáške ? Ďakujem

mommynka
19. okt 2025
@megy08

Ahojte, prosím ako často bývajú online prednášky a cca vám akých časoch ? Piatky aj soboty ? Je účasť povinná na online prednáške ? Ďakujem

@megy08 piatky od 15,30 a koncia niekedy o 19, niekedy o 20. Zalezi aky predmet a profesor. Soboty od 9 do cca 16tej, ale vzdy inak. napis mi spravu

zizi84
4. nov 2025
@mommynka

@mommynka Dobrý deň. Idem si dávať prihlášku do Lc ak by som potrebovala nejaké materiály nemáte na predaj?

mommynka
5. nov 2025
@zizi84

@mommynka Dobrý deň. Idem si dávať prihlášku do Lc ak by som potrebovala nejaké materiály nemáte na predaj?

@zizi84 dobry den, mam kadeco, napiste mi do spravy potom.