icon

Zdravotná škola v Trnave - odbor sanitár

simusatko
7. apr 2025

Dobry večer dal si niekto prihlašku na Zdravotnu školu Trnava odbor sanitar? 🙂

popelka79
27. apr 2025

@simusatko ahoj, ja silno nad tým uvažujem 😊pracujem v Zz v Ga

simusatko
autor
28. apr 2025
@popelka79

@simusatko ahoj, ja silno nad tým uvažujem 😊pracujem v Zz v Ga

@popelka79 ahoj ja idem pracovat do Trnavy FnTT 😁 tak potom daj vediet ake bolo to rozhodnutie 😁

popelka79
29. apr 2025
@simusatko

@popelka79 ahoj ja idem pracovat do Trnavy FnTT 😁 tak potom daj vediet ake bolo to rozhodnutie 😁

@simusatko neviem si ísť potvrdiť Dr, ten papier, nemám ju v nemocnici, ja som bola odhodlaná už 3roky,ze idem. 1x ma nepustili z práce, 2x ze nám neskoro z prace poslali papiere a 3x som bola v čase prijímacích skúšok na dovolenke, bola som aj predtým aj potom v skole, že či si viem urobiť skúšky, ale boli veľmi rázny v Dunajskéj,že nie. Ostatným, čo sme spolu mali ísť sa podarilo, len mne nie, tak asi mi to nieje súdené 🫣Teraz ma odrádza to, že sama cestovať z Galanty do TT. V Dunaj.strede,sa už nebude otvárať odbor sanitára, nemajú učiteľov.

simusatko
autor
29. apr 2025
@popelka79

@simusatko neviem si ísť potvrdiť Dr, ten papier, nemám ju v nemocnici, ja som bola odhodlaná už 3roky,ze idem. 1x ma nepustili z práce, 2x ze nám neskoro z prace poslali papiere a 3x som bola v čase prijímacích skúšok na dovolenke, bola som aj predtým aj potom v skole, že či si viem urobiť skúšky, ale boli veľmi rázny v Dunajskéj,že nie. Ostatným, čo sme spolu mali ísť sa podarilo, len mne nie, tak asi mi to nieje súdené 🫣Teraz ma odrádza to, že sama cestovať z Galanty do TT. V Dunaj.strede,sa už nebude otvárať odbor sanitára, nemajú učiteľov.

@popelka79 jaj tak ale teraz vyskusaj za pokus to stoji 😁🤪 budeme spolu cestovat 🤣😁

popelka79
1. máj 2025
@simusatko

@popelka79 jaj tak ale teraz vyskusaj za pokus to stoji 😁🤪 budeme spolu cestovat 🤣😁

@simusatko naozaj? 🤗😊Ďakujem,, parťačka,, 😊

simusatko
autor
1. máj 2025
@popelka79

@popelka79 ano budeme spolu chodit bude nam veselsie a budem mat od koho aspon odpisovat 🤣🤪😂

simusatko
autor
Autor odpoveď zmazal
simusatko
autor
1. máj 2025
@popelka79

@popelka79 ja som zo Seredi 🙂

alexaandra
19. máj 2025

dievčatá stači pracovať aj v zariadeni pre seniorov alebo musí byť nemocnica? Chcela by som na sanitara večerné štúdium

simusatko
autor
26. máj 2025
@alexaandra

dievčatá stači pracovať aj v zariadeni pre seniorov alebo musí byť nemocnica? Chcela by som na sanitara večerné štúdium

@alexaandra ahoj 😊 v zariadeni socialnych služieb staci opatrovateľsky kurz a mozes pracovat aj nemocnici ale len ako pomocny pracovnik a ked si spravis sanitara tak mas plat vyssi 🙂 ja som pracovala v domove dôchodcov a viac som tam bola spokojna aj s ludmi aj s platom ako v nemocnici 😉 takze za mna nemocnica NIE 😉

alexaandra
Autor odpoveď zmazal
alexaandra
Autor odpoveď zmazal
alexaandra
Autor odpoveď zmazal
alexaandra
Autor odpoveď zmazal
alexaandra
Autor odpoveď zmazal