icon

Zmena vysokej školy

7. sep 2021

Ahojte, som prváčka na univerzite Komenského, prírodovedecká fakulta, myslela som, že škola bude super, no teraz s odstupom času som zistila, že som si vybrala zlú školu, nesedí mi, dochádzam z Nitry... V skratke, chcela by som prestúpiť na UKF na biológiu do Nitry.. máte niektorá skúsenosti s prestupom na výške? ako sa postupuje? musím počkať do konca semestra alebo roka a študovať od prváku?
Ďakujem krásne za odpovede 🙂

Strana
z2
janai1
7. sep 2021

Prepáč, ale toto je trápna výhovorka... Nepoznám ani jediného študenta na VŠ ktorý nemá brigádu 😉 Izbu v byte nájdeš za 150€ a navyše aj tak bude dištančné pravdepodobne... A to ze si nedostala intrak a si len z Nitry, neviem co sa čuduješ... Tento rok nedostali ani ľudia čo sú z východu 😉
A keď už tak, na skole by ti dali priame odpovede ako na MK 😉 Ešte ani nezačal školský rok, ja by som zavolala na študijné v Nitre a riešila či nemajú volne a nástup ešte teraz a nie ze rok nič nerobit

autor
7. sep 2021

@janai1 :D vy ste zlata, písala som už včera, zatial žiadna odpoveď, len som sa pýtala pre zaujímavosť že či tu má niekto s tým skúsenosti ☺️ prepáčte, vy ma nepoznáte, neviete, akú máme situáciu, 150€ je pre mňa veľa, ja poznám veľa študentov kt brigádujú, aj tých ktorí nie ☺️ neviem, prečo sa tu rieši ja a brigáda a 150€ navyše, keď som sa pýtala na prestup :D riešite tu naozaj toto naozaj od veci. Trápna výhovorka, aj vaša trápna odpoveď, no nevadí :D

autor
7. sep 2021

@terezia323 v to úprimne dúfam, ževraj do 1. máme byť normálne prezenčne, potom uvidím 😪

autor
7. sep 2021

ešte by som rada podotkla, že keď si ja neverím, že by som oboje zvládala (osobné dôvody kt vám tu nebudem vysvetľovať, pretoze si viem predstaviť komentáre od vás niektorých) tak vás do toho nič 🤷🏻‍♀️ ale ďakujem moc každému, čo mi reálne odpovedal a poradil <3

zuzanna822
7. sep 2021

Ahoj, ja akurat riesim prestup po roku, z Bb do Ba. Ak chces napis mi sukromne a dam presne info- velmi malo ludi vie ako toto realne funguje. Ja si to prave odskakujem sama

janai1
7. sep 2021

Hej, moja odpoveď je trápna a ty na mamickovskom fóre riešiš prestup medzi školami, keď ešte nezačal ani rok a dávaš tu úplne odveci výhovorky (brigáda nie, nemám peniaze, nedostala som intrak, povedali mi niečo iné na zápise 😂)
Niektorým ľuďom fakt škoda čo poradiť 🙏🏽
Ak sa na tu VŠ vôbec niekedy dostaneš, budeš to tam mat ozaj ťažké...

autor
7. sep 2021

@janai1 🙂 tak to budem mať ťažké no, môj problém, ty ma tak dobre poznáš :D

emilia02
8. sep 2021

@zuzanna822 ahoj môžeš aj mne bližšie infi o prestupe ďakujem

lienka.7
8. sep 2021

@emilia02 nie je na tom nic tazke. Staci oslovit studijne fakulty, kam chces prestupit. Kontakty su na webe. Oni ta uz usmernia co a ako. Samozrejme, v ramci svojho odboru. neda sa prestupit z ekonomie na pravo a pod.

Strana
z2