icon

Zmenila sa bodová hranica na UPJŠ?

jankohrasko6
29. aug 2025

Ahojte,
má niekto nejaké skúsenosti o posunutí bodovej hranice na lf UPJŠ KE v septembri? Aktuálne mi chýbajú 3 body, po minulé roky by môj bodový stav 675 vždy vyhovoval. Neviete aké dátumy sa to ešte posúvalo?

anonym_9443c1
29. aug 2025

Ahoj, ja som 2 body pod hranicou a tiež na to čakám už skoro mesiac😂 ale čo viem, tak mal by byť posun ešte prvý septembrový týždeň, ale o koľko bodov už neviem 🥲 vyzerá, že bol silný ročník.. alebo možno už nebude žiadny posun, ktovie

anonym_abeb87
29. aug 2025

Ahojte, posunúť sa môže po zápise, ale čo mám z okolia, tak nepoznám nikoho, kto nenastúpi, dokonca mám takú, ktorá nastúpi na UPJŠ, namiesto JLF UK a druhý namiesto Brna.

anonym_9443c1
29. aug 2025

Mohlo by pomôcť kontaktovať študijné oddelenie 😊 oni budú vedieť najlepšie či to už ostáva alebo sa posunie o pár bodov

jankohrasko6
autor
29. aug 2025
@anonym_abeb87

Ahojte, posunúť sa môže po zápise, ale čo mám z okolia, tak nepoznám nikoho, kto nenastúpi, dokonca mám takú, ktorá nastúpi na UPJŠ, namiesto JLF UK a druhý namiesto Brna.

@anonym_abeb87 ale niektorí už mali online, už dostali aj isic , neviem aký zápis by ešte mohol byť

anonym_9443c1
29. aug 2025

Hranica sa neposúvala približne mesiac, nájdu sa ľudia, ktorí už študovali na UPJŠ, ale nespravili skúšku z nejakého predmetu, tak museli ísť opäť na prijímačky a tiež trvá kým im uznajú predmety 😊 už len kvôli nim by sa mala posúvať hranica, minulý rok bolo takých ľudí 42, možno aj kvôli tomu bola hranica bodov tak nižšie.. ak sa neposunie hranica v prvý septembrový týždeň tak už zbytočne dúfať

jankohrasko6
autor
29. aug 2025
@anonym_9443c1

Hranica sa neposúvala približne mesiac, nájdu sa ľudia, ktorí už študovali na UPJŠ, ale nespravili skúšku z nejakého predmetu, tak museli ísť opäť na prijímačky a tiež trvá kým im uznajú predmety 😊 už len kvôli nim by sa mala posúvať hranica, minulý rok bolo takých ľudí 42, možno aj kvôli tomu bola hranica bodov tak nižšie.. ak sa neposunie hranica v prvý septembrový týždeň tak už zbytočne dúfať

@anonym_9443c1 ahááá, vďaka to je nová informacia

stanicake123
30. aug 2025

@jankohrasko6 v mojom roku bola prvá hranica 712 bodov a posúvala sa až na nízke čísla. Viem že spolužiačku prijali až po prvom týždni školy (tj cca po 20.9.).

jankohrasko6
autor
30. aug 2025
@stanicake123

@jankohrasko6 v mojom roku bola prvá hranica 712 bodov a posúvala sa až na nízke čísla. Viem že spolužiačku prijali až po prvom týždni školy (tj cca po 20.9.).

@stanicake123 oooo, dakujem krasne za nadej

daananan
3. sep 2025

Ahojte 😊 náhodou nepísal niekto na to študijné? Neviem ako vy, ale začína ma stresovať, že sa nič neposúva

jankohrasko6
autor
3. sep 2025
@daananan

Ahojte 😊 náhodou nepísal niekto na to študijné? Neviem ako vy, ale začína ma stresovať, že sa nič neposúva

@daananan ja som písal. odpísali následovné: neviem Vám zatiaľ povedať či bude posun čiary, ak dôjde k nejakej zmene, uchádzači o tom budú informovaní mailom. Skôr ako 3. alebo 4.9. to nebude.

jankohrasko6
autor
3. sep 2025
@jankohrasko6

@daananan ja som písal. odpísali následovné: neviem Vám zatiaľ povedať či bude posun čiary, ak dôjde k nejakej zmene, uchádzači o tom budú informovaní mailom. Skôr ako 3. alebo 4.9. to nebude.

@jankohrasko6 koľko máš bodov ty?

daananan
3. sep 2025

Ďakujem 😊 677 😂 no takú odpoveď napísali, že 50% na 50%

jankohrasko6
autor
3. sep 2025
@daananan

Ďakujem 😊 677 😂 no takú odpoveď napísali, že 50% na 50%

@daananan kokos, škoda ze neviem koľko ľudí je predo mnou

daananan
4. sep 2025
@jankohrasko6

@daananan kokos, škoda ze neviem koľko ľudí je predo mnou

@jankohrasko6 na mojom počte bodov sme len 2 😊😂

idzemnejdzem2
9. sep 2025
@daananan

@jankohrasko6 na mojom počte bodov sme len 2 😊😂

@daananan ahojte, ozvali sa vám niekomu z UPJŠ? Poprípade viete kedy je zápis? Ja predpokladám že niekedy v týchto dňoch.

daananan
10. sep 2025
@idzemnejdzem2

@daananan ahojte, ozvali sa vám niekomu z UPJŠ? Poprípade viete kedy je zápis? Ja predpokladám že niekedy v týchto dňoch.

jankohrasko6
autor
10. sep 2025
@daananan

Podobne, gratulujem všetkým prijatým.

@daananan

idzemnejdzem2
Autor odpoveď zmazal
idzemnejdzem2
10. sep 2025
@jankohrasko6

Podobne, gratulujem všetkým prijatým.

@daananan

@jankohrasko6 Čiže predpokladám, že vám už volali, gratulujem a držím palce. Ja mám 670 a nic, to najskôr znamená, že to nešlo až na takú bodovú hranicu.