icon

Zvážite kúpu ALMI od Jazykového Mentoringu?

18. sep 2025

Je taká novinka na učenie sa jazykov od Jazykového Mentoringu - Lydii Machovej. Zakúpite si to?

anonym_33448e
18. sep 2025

Nie

melanta
18. sep 2025

Nie, mám svoj štýl učenia, ktorý som si sama našla a ktorý mi vyhovuje a učím sa ním aj ďalšie jazyky aktuálne. Ale sú ľudia, ktorí si sami svoj štýl efektívneho a rýchleho učenia nevedia nájsť a takým jazykový mentoring môže pomôcť. Či zrovna tento, to netuším.

autor
18. sep 2025
@melanta

Nie, mám svoj štýl učenia, ktorý som si sama našla a ktorý mi vyhovuje a učím sa ním aj ďalšie jazyky aktuálne. Ale sú ľudia, ktorí si sami svoj štýl efektívneho a rýchleho učenia nevedia nájsť a takým jazykový mentoring môže pomôcť. Či zrovna tento, to netuším.

@melanta Aký štýl učenia máš? Ak smiem vedieť 🙂

katy2306
18. sep 2025

@anonym_autor bola som včera na webinari, lebo ma zaujíma učenie jazykov, aj som o kúpe uvažovala, kým som nezistila cenu. 80 eur na mesiac pri ročnej platbe, je príliš veľa. V práci mi stačí úroveň jazykov, čo viem. Nevrátila by sa mi táto investícia. Úprimne, neviem pre koho je to určené.

majtla
20. sep 2025

@anonym_autor dobrý deň ja zvažujem

aliteri
22. sep 2025

Ja by som to hneď kúpila na mesiac za 83€, keby to bolo bez tej viazanosti. Ako investícia na rok sa mi to však zdá veľa. Inak je to mega nápad, mám od Jazykového mentoringu kopec vecí a veľmi ma to nakoplo. Ale učím sa skôr pre seba, kvôli cestovaniu a tak, takže dať pred Vianocami skoro 1000€ mi príde fakt veľa, veď aj last minute dovolenka stojí menej... Aj ja som bola na webinári, nadšená strašne a potom prišla cena...

katy2306
22. sep 2025
@aliteri

Ja by som to hneď kúpila na mesiac za 83€, keby to bolo bez tej viazanosti. Ako investícia na rok sa mi to však zdá veľa. Inak je to mega nápad, mám od Jazykového mentoringu kopec vecí a veľmi ma to nakoplo. Ale učím sa skôr pre seba, kvôli cestovaniu a tak, takže dať pred Vianocami skoro 1000€ mi príde fakt veľa, veď aj last minute dovolenka stojí menej... Aj ja som bola na webinári, nadšená strašne a potom prišla cena...

@aliteri ja to mám presne tak isto. Rovnako nadšená, ochotná aj platiť...keby to bola aspoň polovica..za tú ročnú cenu by som si musela nájsť aspoň hodinu denne po celý rok, aby som si povedala, že tá investícia za to stojí...

melanta
23. sep 2025
@anonym_autor

@melanta Aký štýl učenia máš? Ak smiem vedieť 🙂

@anonym_autor klasická kniha pre samoukov, každý deň hodina, ale poctivo každý deň hodina, žiadne výhovorky. Po polroku online lektor na konverzáciu, ideálne každý deň. Nič zvláštne, nič špeciálne, ide len o vysokú aktivitu a naučiť sa nevyhovárať sa, prečo dnes nemôžem, alebo prečo dnes iba 10 minút. Posledné 2 jazyky som takto dala z nuly na certifikát C1 do 2 resp. 3 rokov.

katy2306
23. sep 2025

@anonym_autor môžem sa ešte spýtať, či máte skúsenosti s nejakými app na učenie jazykov? Ja mám jedine Duolingo , ale nevyhovuje mi. Skúsila som si dať vypracovať cez copilot plán na učenie jazykov a ponúka mi napr. Anki, Duocards, Memrise, LingQ...len som sa ešte na všetky úplne nepozrela... zaujíma ma, či to nie je len strata času..alebo stojí niektorá za to... ďakujem

lucka233
13. nov 2025

Ahojte, za mna mozem odporučiť Kuba- english parťák do kapsy .. je to tiez aplikácia robená pomocou AI .. je tam vela lekcii a mozes sa snim rozprávať taktiež 24/7 .. cena je 120 € ročne .. urcite sa viac oplatí toto

lucka233
13. nov 2025
@katy2306

@anonym_autor môžem sa ešte spýtať, či máte skúsenosti s nejakými app na učenie jazykov? Ja mám jedine Duolingo , ale nevyhovuje mi. Skúsila som si dať vypracovať cez copilot plán na učenie jazykov a ponúka mi napr. Anki, Duocards, Memrise, LingQ...len som sa ešte na všetky úplne nepozrela... zaujíma ma, či to nie je len strata času..alebo stojí niektorá za to... ďakujem

@katy2306 ahoj pisala som v predošlom komentári Kuba- english parťák do kapsy