Zvážte štúdium predškolskej pedagogiky v Bratislave
Pekný večer. Je tu niekto, kto zvažuje prihlášku na tento odbor do Bratislavy externe? Od 1.1. 2024 sa môžu podávať prihlášky tak zisťujem či by nás nebolo viac.🙂
@shakes ono to nie je ale tazke. Ved uvidime ci sa stretneme v skole ak ano, tak ti s tym v klude pomozem. Robila som si prieskum, ta Trnava ma naozaj v pohode prednasky napriklad v zime z 10 sobot 3 teams. Ale zevraj je narocnejsia a ucitelia su tam nie prilis zhovievavi a vela ludi si aj poprerusovalo studium(to mam z konika). A na uk ba v minulych rokoch boli 3-4 piatky za jeden polrok co nie je vela
@jasminkaj jej ďakujeme za info. Ono je to asi vážne jednu na ktorú školu. Lebo niekto nadáva na Trnavu niekto na Bratislavu 😆 tak ťažko sa v tom vyznať. Jednoznačne sa musí človek učiť na každej škole než toho to jednoducho nejde. Asi si dám teda na obe školy a uvidím kde ma príjmu lebo v Bratislave sa robia aj prijímačky.🙈
Idete niekto na prijimacky do Bratislavyy? Neviete, ci je nieco treba sa na to aj ucit, pisu o vseobecnom rozhlade, tak predpokladam, ze netreba🙂
@kacenka155 15.5 o 7:00, to ma kazdy individualne ci vsetci naraz? Som z BA
Ja mam prijímačky 17.5 o 7:00 ☺️
Som z Rohoznika pri MA ☺️
@kacenka155 A nahodou neviete ako dlho mozu trvat take prijimacky?
Kvoli strazeniu mojho dietata sa pytam 🙂
@kikush68 ja mam 3ks doma, takze zaujimalo by ma to tiez 😃😃😃
Ahojte mal dnes niekto prijímačky ? Ako to prebiehalo,?
Ahojte baby už máte niektoré po prijmackach? Ako dlho ste tam boli prosím? Ďakujem

@kikush68 no je to dosť veru ale už veľmi dlho o tom snívam a nikdy som sa k tomu nedokopala. A teraz som si povedala že to už skúsim . To je pekná predstava tej škôlky možno ti to raz aj vyjde. A máš pravdu tie prázdniny sú super hlavne keď máš deti máš postarané o ne. Tak ty potom hudobnú dáš ľavou zadnou. Ja som úplný antitalent ani jednu notu nepoznám,😆😆😆