Zvážte štúdium predškolskej pedagogiky v Bratislave
Pekný večer. Je tu niekto, kto zvažuje prihlášku na tento odbor do Bratislavy externe? Od 1.1. 2024 sa môžu podávať prihlášky tak zisťujem či by nás nebolo viac.🙂
Ahojte na stránke UK Komenského sú už nejaké výsledky o prijatí. Dekanka mala to zasadnutie 20.6. a je tam napísané kto je prijatý a kto neprijaty. Ale ževraj treba počkať na list ktorý zašle domov. Pozerali ste to?
chybalo mi cca 30 bodov. Z Trnavy sa ani neozvali. Da sa myslis odvolat?
@kikush68 mňa prijali. Na stránke je napísané že sa nemusíš odvolávať že pokiaľ niekto odmietne nastúpiť budú brať podľa bodov ďalej . Takže ešte tam je veľká šanca že v auguste ťa budú kontaktovať. Ale keď chces kľudne vyskúšaj dať odvolanie. Ja som ani Trnavu nepozerala ako to tam dopadlo lebo prioritne som chcela ísť do Bratislavy.
@kikush68 ďakujem pekne. Ja dúfam, že sa tam spolu uvidíme. Veľmi ti budem držať palce. Ja som za vysvedčenie tiež nemala veľa bodov tuším nejakých 57. A koľko si mala celkovo bodov? Skús si pre istotu poslať to odvolanie možno potom by ťa uprednostnili, keď im niekto povie že nenastupuje. Šanca tam je stále a verím že sa ti to podarí.🙂
@kikush68 som na tom rovnako ako ty, tiež ma neprijali a uvažujem či to mám vôbec skúšať budúci rok po tejto skúsenosti… na pohovore sa dievcata predomnou pýtali akú vie ľudovú pesničku a mna tam dusila s odbornými otázkami z praxe čo mi prišlo už vtedy dosť nefér a nakoniec tie vysvedčenia… mám dve maturity, z prvej nie veľmi dobre známky, z druhej samé jednotky ale do úvahy beru len tu prvú maturitu 🤷♀️ bohužiaľ v puberte som mala byt asi uvedomelejsia 😂
Ahojte mňa vzali aj do BA a aj do Trnavy ale neviem sa rozhodnúť kam ísť :D
výsledky z prijímacieho konania z Trnavy sú niekde aj na stánke ? lebo mne to prišlo dnes domov písomne a aj na mais ale chcela by som vedieť napr či je niekde aj nejaké poradie zverejnené alebo niečo také ?
Tak mna nezobrali ani na jednu po odvolani zial, tym padom to skusat uz zrejme nebudem, kedze to s najvacsou podobnostou podla vysvedcenia takto bude vyzerat kazdy rok. Mozno skusim psychologiu 😃. Velmi som sa chcela nieco nove po vikendoch ucit
@shakes ano podala a prislo mi zamietnutie. No zevraj este v auguste budu chodit prijatia keby nahodou. Rozmyslala som este v pripade neprijatia o vyucbe hudobneho nastroja nakolko hram na klavir, nevies nahodou ci sa to da len tak alebo v kombinacii? Keby tam boli talentove skusky tak je to 100%lepsie ako to hlupe vysvedcenie. To len ci nahodou nevies sa pytam
@shakes tak medzicasom ma aj zobrali. Musim povedat, ze som to necakala po 2 zamietnutiach a narobila som si aj plany. Prihlasila som sa na yoga kurz a s partnerom sme sa rozhodli pre 2 dieta, teraz aj ked to nevyjde hned budem rodit cca na skusove obdobie a mam dilemu ci to nevyskusam radsej este dalsi rok ako chodit do skoly s nemluvnatom
@kikush68 ahoj no super že to vyšlo 🙂. No ja by som na tvojom mieste nastúpila tento rok keď je taká možnosť. Ale samozrejme záleží ako to doma máte. Pokiaľ by ti mal kto drobca postrážiť myslím že by si to zvládla. Ktovie aké podmienky na prijatie budú ďalší rok a už sa to nemusí podariť. Ja mám 2 deti 2 práce a idem to skúsiť 🙈. Tiež mám veľakrát obavy ako to dopadne ale pokiaľ neskúsim neviem. Takže konečne rozhodnutie je na tebe a držím palce aby si sa rozhodla čo najlepšie 🙏.

@kikush68 ďakujem pekne ja idem zajtra ráno tak ešte píšem ten motivačný list 🙂. A aký si mala ty pocit z toho?