icon

Zvážte štúdium predškolskej pedagogiky v Bratislave

shakes
19. dec 2023

Pekný večer. Je tu niekto, kto zvažuje prihlášku na tento odbor do Bratislavy externe? Od 1.1. 2024 sa môžu podávať prihlášky tak zisťujem či by nás nebolo viac.🙂

shakes
autor
15. máj 2024

@kikush68 ďakujem pekne ja idem zajtra ráno tak ešte píšem ten motivačný list 🙂. A aký si mala ty pocit z toho?

kikush68
16. máj 2024

@shakes dobry, ti profesori boli velmi mili🙂 ako si dopadla? Mma zobrali rozmyslam ze do Trnavy ani nepojdem

shakes
autor
17. máj 2024

@kikush68 ahoj ako vieš že ťa zobrali?

kikush68
17. máj 2024

@shakes ved na stranke o prijati. Do dna su vysledky aj ty uz musis mat

shakes
autor
17. máj 2024

@kikush68 tam sú iba výsledky či som vyhovela ale nie všetci čo vyhoveli budú prijatý včera nám to hovorila keď sme tam boli. Či sme prijatý alebo nie nám príde domov list na konci júna.

kikush68
17. máj 2024

@shakes tak ja som to nepochopila potom skoda tesila som sa :D

shakes
autor
22. jún 2024

Ahojte na stránke UK Komenského sú už nejaké výsledky o prijatí. Dekanka mala to zasadnutie 20.6. a je tam napísané kto je prijatý a kto neprijaty. Ale ževraj treba počkať na list ktorý zašle domov. Pozerali ste to?

kikush68
24. jún 2024

@shakes vdaka za info neprijali ma :( teba?

kikush68
24. jún 2024

chybalo mi cca 30 bodov. Z Trnavy sa ani neozvali. Da sa myslis odvolat?

shakes
autor
24. jún 2024

@kikush68 mňa prijali. Na stránke je napísané že sa nemusíš odvolávať že pokiaľ niekto odmietne nastúpiť budú brať podľa bodov ďalej . Takže ešte tam je veľká šanca že v auguste ťa budú kontaktovať. Ale keď chces kľudne vyskúšaj dať odvolanie. Ja som ani Trnavu nepozerala ako to tam dopadlo lebo prioritne som chcela ísť do Bratislavy.

kikush68
24. jún 2024

@shakes gratulujem 🙂 aj pekne pises s diakritikou myslim ze sa na to hodis 😃 a aj podla prejavu aspon tu co som mala moznost vidiet. No uvidime, mala som sa na strednej lepsie ucit 🤷🏼‍♀️

shakes
autor
24. jún 2024

@kikush68 ďakujem pekne. Ja dúfam, že sa tam spolu uvidíme. Veľmi ti budem držať palce. Ja som za vysvedčenie tiež nemala veľa bodov tuším nejakých 57. A koľko si mala celkovo bodov? Skús si pre istotu poslať to odvolanie možno potom by ťa uprednostnili, keď im niekto povie že nenastupuje. Šanca tam je stále a verím že sa ti to podarí.🙂

kikush68
24. jún 2024

@shakes mala som 196 bodov od 230 brali. Skusim. Lebo ktovie ci sa mi bude chciet hlasit dalsi rok ked to je vlastne hlavne o znamkach a osobnom prejave. Ty si mala kolko bodov?

shakes
autor
24. jún 2024

@kikush68 ja som mala 257. Ja naozaj neviem načo tam brali aj ten priemer vysvedčení. Čo bolo pomaly u mňa pred 20 rokmi 🤣. Čím ďalej je to horšie. Ale podaj odvolanie možno sa ti naozaj pošťastí a nakoniec ťa zoberú.

jasminkaj
25. jún 2024

@kikush68 už sú výsledky aj z Trnavy

kikush68
25. jún 2024

@jasminkaj dakujem ani tam ma nezobrali na zakladr vysvedcenia 😃 vyzera ze som pohorela na plnej ciare s mojou ambiciou o studium

lusy1507
25. jún 2024

@kikush68 som na tom rovnako ako ty, tiež ma neprijali a uvažujem či to mám vôbec skúšať budúci rok po tejto skúsenosti… na pohovore sa dievcata predomnou pýtali akú vie ľudovú pesničku a mna tam dusila s odbornými otázkami z praxe čo mi prišlo už vtedy dosť nefér a nakoniec tie vysvedčenia… mám dve maturity, z prvej nie veľmi dobre známky, z druhej samé jednotky ale do úvahy beru len tu prvú maturitu 🤷‍♀️ bohužiaľ v puberte som mala byt asi uvedomelejsia 😂

sona_117
25. jún 2024

Ahojte mňa vzali aj do BA a aj do Trnavy ale neviem sa rozhodnúť kam ísť :D

shakes
autor
25. jún 2024

@sona_117 ahoj mňa vzali aj tam aj tam🙂ale ja som rozhodnutá pre Bratislavu jednoznačne.

sona_117
25. jún 2024

výsledky z prijímacieho konania z Trnavy sú niekde aj na stánke ? lebo mne to prišlo dnes domov písomne a aj na mais ale chcela by som vedieť napr či je niekde aj nejaké poradie zverejnené alebo niečo také ?

jasminkaj
25. jún 2024

@kikush68 tak to ma mrzí 😔 Čo tak vyskúšať nadstavbu na pedagogickej? Sna sa nemusíš vzdať hneď 👍
Ja som mala samé jednotky na strednej celé 4 roky a konečne až teraz môžem povedať, že mi to učenie k niečomu bolo 🫣

ellit
25. jún 2024

@shakes Ahoj 🙂 Prepáč, že ti hneď takto tykám 🙂 Čítam, že ťa priali do BA. Gratulujem
chcem sa opýtať, podľa toho čo píšeš máš ukončenú strednú školu tiež tak dávnejšie ako ja. Ja som bola na prijímačkach 16.5. v BA

shakes
autor
26. jún 2024

@ellit ahoj kľudne si môžeme týkať. Áno už dávno v roku 2006🙂. Ja som mala prijímačky v Ba 17.5. A ako si dopadla prijali ťa?

shakes
autor
26. jún 2024

@ellit teraz som si pozrela tvoju fotku a boli sme tam spolu🙂stali sme hneď ako prva skupina v predu lebo sme sa ponáhľali do práce. My sme tam boli tuším len 2 vychošky.

kikush68
30. júl 2024

Tak mna nezobrali ani na jednu po odvolani zial, tym padom to skusat uz zrejme nebudem, kedze to s najvacsou podobnostou podla vysvedcenia takto bude vyzerat kazdy rok. Mozno skusim psychologiu 😃. Velmi som sa chcela nieco nove po vikendoch ucit

shakes
autor
30. júl 2024

@kikush68 dávala si odvolanie? Lebo na stránke UK Komenského v Bratislave je uvedené že po 31.07. môže dekanka prijať ďalších pokiaľ niektorí čo boli prijatý nenastúpia . Tak možno je tam ešte nejaká šanca.

kikush68
31. júl 2024

@shakes ano podala a prislo mi zamietnutie. No zevraj este v auguste budu chodit prijatia keby nahodou. Rozmyslala som este v pripade neprijatia o vyucbe hudobneho nastroja nakolko hram na klavir, nevies nahodou ci sa to da len tak alebo v kombinacii? Keby tam boli talentove skusky tak je to 100%lepsie ako to hlupe vysvedcenie. To len ci nahodou nevies sa pytam

shakes
autor
1. aug 2024

@kikush68 to neviem presne ale keď som pozerala tak je to jedine s kombináciou tuším výtvarná edukacia. Skús poprípade napísať na študijné oddelenie, či niečo také ponúkajú.

kikush68
15. aug 2024

@shakes tak medzicasom ma aj zobrali. Musim povedat, ze som to necakala po 2 zamietnutiach a narobila som si aj plany. Prihlasila som sa na yoga kurz a s partnerom sme sa rozhodli pre 2 dieta, teraz aj ked to nevyjde hned budem rodit cca na skusove obdobie a mam dilemu ci to nevyskusam radsej este dalsi rok ako chodit do skoly s nemluvnatom

shakes
autor
15. aug 2024

@kikush68 ahoj no super že to vyšlo 🙂. No ja by som na tvojom mieste nastúpila tento rok keď je taká možnosť. Ale samozrejme záleží ako to doma máte. Pokiaľ by ti mal kto drobca postrážiť myslím že by si to zvládla. Ktovie aké podmienky na prijatie budú ďalší rok a už sa to nemusí podariť. Ja mám 2 deti 2 práce a idem to skúsiť 🙈. Tiež mám veľakrát obavy ako to dopadne ale pokiaľ neskúsim neviem. Takže konečne rozhodnutie je na tebe a držím palce aby si sa rozhodla čo najlepšie 🙏.