Citlivosť pri histamínovej intolerancii: Rady a skúsenosti
Ahojte kamaráti idem sa vás opýtať či tu nenájdem dá koho kto pri hitke je stále na tom rovnako zaujíma má že či sa tu najde niekto kto je veľmi citlivý telesne sj pri držaní diéty ? Napríklad užívam omarit na večer histapp z céčkom a kvercetinom a stále mám problémy. Chcem len vedieť či tu dakto taký je a vie hodiť daake rady. Lebo už je to na hlavu že to stále pretrváva hojdá má slabo mi je trasiem sa neviem ani rozmýšľať v tej chvíli. Užívam aj magnezko, a začala som si dávať aj béčko. Ďakujem všetkým za správy 🥹
@mamina7070 viete čo v tedy viem že mi hovorila že protilátky dao sú strašne nízke a viem že boli pod 5 ak tak skúsim nájsť papier od alergo ale viem že pod 5 bola hodnota a to bolo pol roka do zadu plus som 3 mesiace užívala imunor.
@anka4434 a nebude to skor tetania alebo nieco psychosomaticke ?
lebo pri diete by sa malo polepsit
Ahoj. Napíš mi do správy podrobnosti ohľadom potravín, ktoré konzumujes, akym spôsobom si dodržiavala eliminacnu diétu a tiež prípravky, ktoré užívaš (často totiž práve tie obsahujú farbivá a konzervanty, ktoré HITku zhoršujú). Pozrieme sa spoločne na to 🙂
@mamina7070 mala som tetanicke záchvaty pravidelne z hitky 2 roky kým som prišla čo mi je mala som strašne stavy potom keď mi zistili tak som u súkromného neurológa chodila na infúzie vysoké dávky magnezia vápnika a elenium zo začiatku kým to prestalo do vtedy pchali do mna neurol a rôzne lieky na srdce na extrasystoly na tlak čo zmizlo po dodrziavani diéty len tlak kolíše sem tam.
@mamina7070 a ešte žeee nehovorím žeby sa nepolepsilo ale aj tak to neni ono ráno stanem najem sa vlociek a hneď taká silná únava…. Neviem ale je to cudne a viem že ak by to bola tetania stále len slabšia tak sa bojím toho že budem musieť užívať AD a to nechcem lebo za dva roky kým nevedeli že mám Hit tak na tu tetaniu už použili vsetko
Ahoj. Napíš mi do správy podrobnosti ohľadom potravín, ktoré konzumujes, akym spôsobom si dodržiavala eliminacnu diétu a tiež prípravky, ktoré užívaš (často totiž práve tie obsahujú farbivá a konzervanty, ktoré HITku zhoršujú). Pozrieme sa spoločne na to 🙂
@lulu8491 Ahoj,nevedela by si pomoct s HIT aj mne? Len nedavno sa mi objavila a bojim sa cokolvek jest,na vsetko reagujem.

ake si mala hodnoty kvantitu aj kvalitu ked ti stanovili hit?