Čo znamenajú zvýšené hodnoty SIBO testu?
Dobrý deň, bola som na SIBO test. Držala som pred sibo testom diétu 4 dní, jedlá som len čisté cestoviny, čisté rožky, kuracie prsia varené vo vode, ryžu bez oleja a píla som len čistú vodu a 12h pred testom som nejedla nepila už nič. Na prvý krát som mala hodnoty 16 kde mi povedali ze som nedodržala diétu pri tom som jedla len to co som písala vyššie (dali mi aj papier kde boli tieto potraviny vypísané). Som preobjednana na iný dátum vie mi niekto povedať ci som ja urobila niečo zle? Keďže vraj tie hodnoty by mali byť pod 5
@ivana11155 len som prvý krát fukala do toho prístroja a vyšli mi hodnoty 16 tak povedala ze ďalej nepokracujeme lebo som nedodržala diétu.. Pritom som podstivo diétu držala a idem v iný deň znova, prvý krát som neplatila keďže ten test ani celý neprebehol
Ja ked som isla prvykrat, nijaku dietu som nedodrziavala. Dali mi fukat, hodnota vysoka, dali mi Normix a hotovo. Zlepsilo sa mi to. Mala som prist, keby sa to nezlepsovalo alebo sa to vratilo. Ale asi zalezi od ambulancie.

A to si isla na kontrolu alebo ako? Lebo SIBO ked je pozitivny znamena, ze mas bakterie v creve a davaju na to ATB myslim Normix sa volaju. Plus treba dodrziavat dietu. Preto sa pytam ci to bola kontrola. A ked ides znovu, zase platis? Lebo co ja viem, nie je to cez poistovnu a stale 40e, celkom dost.