icon

Dá sa vyliečiť z intolerancie na mliečnu bielkovinu?

22. máj 2023

Da sa to? 🙏🏻

ariannazara
22. máj 2023

V dospelosti?nie.. dieťa áno🙂

cheeta
22. máj 2023

takto: trávenie, mikrobiota, procesy v črevách, individualizovaná medicína, výskum...
myslím si, že áno.
nevysvetlím to v 5 vetách, ale probiotiká NA MIERU...na konkrétneho človeka, áno.

svetlonos
23. máj 2023

No, mnohy to povazuju za blbost ale ano da sa vyliecit. Jeden kamarat chodil k liecitelke, mala ake vystudovanu normalne medicínu. Neviem ci to nahodou neriesila magnetickou rezonanciou plus ine doplnkove liecby. On mal tych akergii a intilerancii viac. Podotykam, ze to bol muz realne nakadeny, manager, dobry clivek.
Teda nikto, kto by si dal narozpravat nejake blbosti. Zboznoval slahacku, maslo, zmrzlinu 😁 a nekrotil sa pri tom. Teda jed bol jahodovy kolac, bez slahacky to vibec neslo!
Ona mu tou liecbou pomohola batolko, ze mohol v pohode jest mliecne vyrobky bez problemov.

autor
23. máj 2023

@svetlonos a nevies na ni kontakt? Alebo aspon aby ti povedl jej meno?🙏🏻😞

nataliapipi
Odpoveď bola odstránená
svetlonos
24. máj 2023

Velmi rada by som ti pomohla ale to bolo v Nemecku, prepač. Avsak kamaratka sleduje cez fb pana Medveďa a ten riesi doplnky stravy. Mozno by vedel pomoct. Len som ti chcela napisat, ze to je realne a skus este nieco vygooglit. Drzim ti palce, nech mas rychlo pokoj a mozes jest co chces.

autor
24. máj 2023

@svetlonos dakujem ono vies uz xy bab sa mi ozvalo co sa tyka produktov ale ktore vyskusat? Kazda povie mne pomohlo toto mne tamto takze tak

nataliapipi
Odpoveď bola odstránená
viera27
24. máj 2023

De facto kazdy z nas ma intoleranciu na mliecnu bielkovinu,nie je to pre nas prirodzeny zdroj potravy dlhodobo. Mas v zivote len nejaky obmedzeny "kosik",ktoreho obsah je schopny stravit a rozlozit tieto veci. Ked si ho minies,prichadzaju problemy. Preto intolerancia casto nastave v dospelosti. Avsak crevna mikroflora je schopna rozlozit laktozu nezavisle od nasho kosicka. Takze spravna crevna mikroflora dokaze pomoct s intoleranciou,ano.

nataliapipi
Odpoveď bola odstránená
autor
24. máj 2023

@nataliapipi v lekarni povedali ze mozem mat aj skrizenu a nemala by som kozie kolostrum

nataliapipi
Odpoveď bola odstránená