Dá sa vyliečiť z intolerancie na mliečnu bielkovinu?
Da sa to? 🙏🏻
takto: trávenie, mikrobiota, procesy v črevách, individualizovaná medicína, výskum...
myslím si, že áno.
nevysvetlím to v 5 vetách, ale probiotiká NA MIERU...na konkrétneho človeka, áno.
No, mnohy to povazuju za blbost ale ano da sa vyliecit. Jeden kamarat chodil k liecitelke, mala ake vystudovanu normalne medicínu. Neviem ci to nahodou neriesila magnetickou rezonanciou plus ine doplnkove liecby. On mal tych akergii a intilerancii viac. Podotykam, ze to bol muz realne nakadeny, manager, dobry clivek.
Teda nikto, kto by si dal narozpravat nejake blbosti. Zboznoval slahacku, maslo, zmrzlinu 😁 a nekrotil sa pri tom. Teda jed bol jahodovy kolac, bez slahacky to vibec neslo!
Ona mu tou liecbou pomohola batolko, ze mohol v pohode jest mliecne vyrobky bez problemov.
@svetlonos a nevies na ni kontakt? Alebo aspon aby ti povedl jej meno?🙏🏻😞
Velmi rada by som ti pomohla ale to bolo v Nemecku, prepač. Avsak kamaratka sleduje cez fb pana Medveďa a ten riesi doplnky stravy. Mozno by vedel pomoct. Len som ti chcela napisat, ze to je realne a skus este nieco vygooglit. Drzim ti palce, nech mas rychlo pokoj a mozes jest co chces.
@svetlonos dakujem ono vies uz xy bab sa mi ozvalo co sa tyka produktov ale ktore vyskusat? Kazda povie mne pomohlo toto mne tamto takze tak
De facto kazdy z nas ma intoleranciu na mliecnu bielkovinu,nie je to pre nas prirodzeny zdroj potravy dlhodobo. Mas v zivote len nejaky obmedzeny "kosik",ktoreho obsah je schopny stravit a rozlozit tieto veci. Ked si ho minies,prichadzaju problemy. Preto intolerancia casto nastave v dospelosti. Avsak crevna mikroflora je schopna rozlozit laktozu nezavisle od nasho kosicka. Takze spravna crevna mikroflora dokaze pomoct s intoleranciou,ano.
@nataliapipi v lekarni povedali ze mozem mat aj skrizenu a nemala by som kozie kolostrum

V dospelosti?nie.. dieťa áno🙂