Histamínová intolerancia a kolapsové stavy
Ahojte kamaráti je tu niekto kto má pre čreva (histamínovú intoleranciu) kolapsove stavy slabosť pocit na odpadnutie ? Mám aj bolesti noh zasklby stále aj prsty na nohách sa mi kývajú už neviem ako s tými červami bojovať či dakto mi nevie dať daaku radu budem vďačný ❤️
A tiež tieto kolapsove stavy začnete sa potiť trasu sa ruky nohy mám pocit že v tom zaspim? Nevravim že dodrziavam pristne stravu sem tam si dám niečo ale najhoršie čo som si všimol je alkohol a káva strašne sa mi trasu ruky nohy sa mi klepú Nevladzem v robote ani pracovať príde mi len že moje telo s týmto trpí keď pracujem a mám pocit že odpadnem keď sa dlho nenajem je zle keď sa najem neviem fungovať keď nejem dlhšie trasie má strašne neviem či mi streli pre tie čreva cukor riadne dole mal som aj sibo testy mal som ich vysoké. Veľa vyšetrení okrem toho som aj mal ja len chcem normálne plnohodnotne žiť

mam hit, tie iste stavy, co ty, bolesti nepretrzite krce, plus musim brat ine lieky, take, co mi hit este zhorsuju, jedine, co mi okrem enzymu pomaha bkomplex, c vitamin mineraly vhodne probiotika-vysoke davky, a nieco proti tlaku na zvracanie-beriem teraz degan, ale ten hit zhorsuje,takze musim hladat aj ja nieco ine