Musím pred testami na intolerancie isté obdobie konzumovať tie potraviny, na ktoré ma budú testovať?
Dobrý deň,
Chcem sa opýtať, či pred týmito testami na intolerancie musím iste obdobie konzumovať tie potraviny, na ktoré ma budú testovať? Lepok a laktozu nekonzumujem už niekoľko mesiacov... neskresli to výsledok? Mám ich znovu zaradiť a až potom ísť na testy?
@waity888 a koľko dni pred testom to musím jesť? pre mna to bude utrpenie... neznášam vsetko v čom je lepok laktóza a hlavne vajcia... tie nemôžem ani cítiť
@darinka_klasova ani ja si to nedokážem predstaviť. Chcela som dať otestovať 1,5 ročnú dcéru ale tá nesmie lepok mliečne a väčšinu ovocia a zeleniny. Ekzém má hrozný aj keď to neje 🤣 a dokonca predtým by sme nemohli jesť ani antihistaminika ktoré sú u nás dennodenne. Jednoducho nepredstaviteľne 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
@darinka_klasova to bohužiaľ netuším, že koľko. Treba si zavolať lekárke,ona ti presne povie. Držím palce 😊
otazka je ako ta budu testovat, ja mam ist zajtra na dychovy test na laktozu a 24 hod. predtym mam vynechat mliecne a vsetko sladke... ked dcere robili testy na bkm vobec nespominala ze musi ho konzumovat. ale ked som bola v nemocnici na bkt teste s dietatom tak konzumovala mlieko a hodnotili ake problemy po jeho konzumacii ma - fakt zalezi na ake testy ides

@darinka_klasova ahoj,áno môže to skreslit. Zaraď si to naspäť do stravy a potom keď ti spravia testy tak zase vysaď ak budeš chcieť 😊