icon

Štípanie v ústach ako keby som mrkvu alebo ananas zjedla a už skoro 2 týždne

lenka1209
8. feb 2019
lenka1209
autor
8. feb 2019

@lenka1209 baby co mam robit uz som zufala hrozne ma štípe jazyk a vlastne cele usta som alergicka na brezu ale iba jemne a nejem nic co spada do tejto skupiny je to neznesitelne bola som u doktora ten mi dal panprax le uz ho uzivam mesiac a stipanie nepreatava v pondelok mam dalsi termín uz som unavena nestretli ste sa niekto s tym?

nessmikulova
8. feb 2019

@lenka1209 chod na pohotovosť, môžu ti pichnúť ditiadem a úľavy sa ti

lenka1209
autor
8. feb 2019

@nessmikulova to je na co? Na alergiu? Zodac som skúšala a nepomohol 😢

nessmikulova
8. feb 2019

@lenka1209 áno je to na alergiu, proti svrbeniu, ale určite by som išla na pohotovosť, ja keď som mala takýto problém, tak mi pichli ditiathem a našťastie má telo prestalo svrbieť

lenka1209
autor
13. feb 2019

@nessmikulova mala som to z nedostatku vitaminov brala som pantoprazol a ten mi zobral vela vitamínov 😉

sportys
9. dec 2020

Prosim vas a viete napisat, ze akych vitaminov ste mala nedostatok? Ja uz s tymto bojujem tiez velmi dlho ... a neviem si poradit. Pravidelne beriem C-cko, B-komplex.

ssandyy
24. sep 2023

@sportys ahoj pomohlo ti niečo na to pálenie v ústach? Prosím

sportys
25. sep 2023

@ssandyy ahoj, preslo to uplne samovoľne. Užívala som však vitaminy skupiny B keďze som predpokladala ze to moze byt z ich nedostatku. Nikdy mi to vsak nikdo nepotvrdil. Stalo sa mi to uz asi tretíkrát v priebehu života. Netuším z čoho. Je mi ľúto, že neviem poradiť - dúfam ze ta to coskoro prejde.

ssandyy
25. sep 2023

@sportys ďakujem
A teba pálilo ako dlho? Mala si aj prestávku týždeň a prišlo to zas? Alebo pálilo každý deň celý deň. Tiež beriem becka ale zatiaľ žiaden efekt :(

sportys
26. sep 2023

@ssandyy myslim ze ma to palilo uplne cele dni po dlhsie obdobie. Teraz ti presne nepoviem - ale mohlo to byt aj mesiac. Kazdopadne, skus este poguglit, pripadne chod na gastro- tam by mohli poradit nieco.

ssandyy
27. sep 2023

@sportys ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď