Africké copíky s kanekalom
Paci sa mi to celkom už som na pondelok objednaná ale hovorila ze to vydrží 3 týždne, cena 50 eur, ale kamoška to mala a povedala ze jej to vydržalo týždeň a už to bolo škaredé a že musela spávať v silonke aby sa jej to nestrapkalo tak neviem ci ísť, prikladám fotku ako by to malo vyzerat

@alofinka 7 dní, ostane to potom strapaté ..nepekné .. teraz to má dcéra druhýkrát robené, včera jej to spravila. Ale teda chobotničku, nie dva, ale štyri copiky. ..tak som zvedavá, koľko to teraz bude držať ...ale na druhej strane týzden je úplne oki, lebo hygiena a vsetko. Teda hlavu by si si 3 týždne neumyvala?...ja som platila 40 eur a teda išla som do toho aj druhýkrát, aj keď to bude mať len týždeň, lebo radosť neskutocna
Hlavne sa o ne treba aj starat 🙂 Nie nadarmo nosia africke zeny velakrat vlasy v turbanoch/satkach. A na noc treba urcite zakryvat, tak vydrzia dlhsie a nebudu sa tak strapkat. Ved sa popytaj toho, co ti to bude viazat, ze ako sa najlepsie starat. Lebo aj o pokozku hlavy sa treba starat, aj ked len sprejom so samponom, alebo s olejom.

@alofinka tiež vravím týždeň, 3 ani nahodou