icon

Ahojte mate niekto skusenosti so zoznamkou partner na urovni? Ďakujem 🙂

natal12
24. jún 2018
marusia12
24. jún 2018

@natal12 tam nelez, ty na úrovni nie si.

toskanka
24. jún 2018

@natal12 Osobnú skúsenosť nemám, ale čo tak počúvam, tak dosť veľa ľudí sa zoznámilo cez Badoo.

kianka5
24. jún 2018

@natal12 nie osobnu ale kamarat sa tam registroval a musel zaplatit pekne mastny poplatok za 2 roky tusim dopredu....takze tiez odporucam Badoo...😉

judar
24. jún 2018

partner na urovni nezaručuje najdenie partnera, hned po registracii už sa ide na platenie niečoho

bonnie2
24. jún 2018

A badoo je zadarmo?

natal12
autor
24. jún 2018

@marusia12 mas problém nejaky?staci povedat!!!!! Nikto sa ta nic nepytal tak neotravuj. Ty nemas úroveň krava!

marusia12
24. jún 2018

@kianka5 netrep bludy. Platí sa na mesiac dopredu 15€, žiadne na dva roky.

marusia12
24. jún 2018

@natal12 Úroveň si práve predviedla 😀 Ty to skús na pokeci... tam budeš vyhovovať.

natal12
autor
24. jún 2018

@kianka5 no mne tam ukazuje poplatok bud na 6 mesiacov, 3 mesiace a 1 mesiac okolo 4 eura alebo 10 eur. Badoo tam im ide len o see...x to poznam

deti95060810
24. jún 2018

ono je to tak, partner môže byť na úrovni ale nemusíte si sadnúť...Je dôležitá prvá iskra....
snáď si pochopila....😉

natal12
autor
24. jún 2018

@marusia12 nikto ti nekazal pisat sem. Tak naco sa ozyvas??ked nevies kolko mam rokov tak nepis

natal12
autor
24. jún 2018

@marusia12 15 eur tazko pozri si to riadne

marusia12
24. jún 2018

@natal12 tu si v diskusii a reakcie si vyberať nebudeš 😀

toskanka
24. jún 2018

@natal12 Badoo je zadarmo. A je to asi aj o stasti, zalezi od teba, ake fotky si tam vystavis a ako sa budes prezentovat.

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
kianka5
24. jún 2018

@bonnie2 podla vsetkeho ano

kianka5
24. jún 2018

@natal12 tak potom neviem....ped rokom sa hneval velmi nato a ked to chcel zrusit musel to aj tak zaplatit....

kianka5
24. jún 2018

@natal12 no moji kolegovia si tam nasli jeden aktualnu manzelku a druhy priatelku...resp. dobru kamaratku nie na sex....preto som ti to navrhla ako alternativu 😊

natal12
autor
24. jún 2018

@marusia12 ani ty!

sardinka32
24. jún 2018

@natal12 Poznam jeden par, ktory sa tam zoznamil...uz su manzelia. Zalezi, ake info o sebe poskytnes, vyplnuje sa tam nejaky kilometrovy dotaznik a aku si tam das foto. Potom si uz len treba spravne vybrat a ked je iskra, tak to moze skoncit happyendom. Samozrejme je tam nejaky poplatok, ale tak ak velmi chces, treba zaplatit a skusit.

evkamotka
24. jún 2018

Kolegyna sa tam zoznamila so svojim teraz uz manzelom, aj babo uz maju

xxxkatka
24. jún 2018

@marusia12 preco hned utok?😲

ciusinka
24. jún 2018

Ja som sa tam zaregistrovala,písalo to,že je možnosť aj neplateného členstva,hovorím si ok,vyplnila som ten tisicstranovy dotazník a keď už mi začali chodiť nejaké správy,tak bez zaplatenia som si ich nemohla prečítať,max. meno a vek človeka,a to mi akože načo je? Takze podľa mna dosť zavádzanie,tiež mi to ponúkalo 3 možnosti poplatkov,samozrejme najdlhšie to bolo najlacnejšie,ešte som zvažovala si to zaplatiť aspoň na mesiac,ale keď som si čítala podmienky,že ono mi to bude strhávať peniaze automaticky kým to nezruším,no vykašľala som sa na to..Badoo ma tiež nenadchlo,tam je to hlavne o fotkách a mala som z toho dojem,že to bolo ako trh s bielym mäsom tam to hodnotenie fotiek a zhody atd..No proste som ostala pri pokeci,tam netreba mat ani fotku ani nič..Niežeby som sa za seba hanbila,ale aj to mi dosť napovedalo o človeku,keď hneď po “Ahoj” nasledovalo “Pošli fotku” 🙂 Ja som tam chodila ale hlavne zabíjať cas po večeroch,nie cielene niekoho hľadať 😉

daniela2202
24. jún 2018

Je jedno aká je zoznamka....je to všetko o ľuďoch

mischelin89
24. jún 2018

Ja mam odtial manzela. Obaja sme mali mesacne clenstvo. Jemu dali daku zlavu lebo im nasiel chybu na webe. Mna stal 21,5 a ja jeho 17e 🙂 nasiel na v sekcii 'co ked nahodou' kedze som nesplnala jeho poziadavku na vzdialenost od bydliska. Zrusit profil nie je problem. Chlapov mi pisalo vela, vacsinou inteligenti a som uplny priemer vyzorom.

Vela stastia 🙂

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
jany2210
25. jún 2018

@natal12 ani sa neregistruj. Kamosky ma zaregistrovali aj mi zaplatili tam nieco ze nech si niekoho najdem. Po polroku mi prisiel list o nedoplatku clenstva peknych par desiatok eur. .... cize neodporucam

maria47853
2. jan 2021

Internetové zoznámenie - http://hespac.com/zoznamka.htm Mne pomohlo toto.

emko_81
14. júl 2021

Absolútne predražená zoznamka, dajte si pozor na dlhú výpovednú lehotu. Treba to manuálne zrušiť pár mesiacov vopred. Vôbec Vás neupozornia, že Vám idú obnoviť členské. Ak náhodou zmeníte kartu a platba neprejde, tak sa Vám začnú vyhrážať súdom. Dosť zlý prístup. V USA boli na nich vedené súdne spory kvôli tomu.
Môj tip: Láska chodí po horách, treba ísť do tanečného klubu, športovať, proste stretávať ľudí a hlavne to nevzdávať.