icon

Ak by bol Kaliňák predsedom vlády, Smer by klesol na nulu?

12. jún 2024

.tak nesympaticky clovek.

veklipo
12. jún 2024

Ale toto je problem každej strany. Roky budujú kult osobnosti a nebudujú paralalne následníka.
Hlas si tiež zle vybral. Šutaj tu stranu svojim egom časom zničí. Pellegrini mal uplne iný štýl

vsicka036
12. jún 2024

@veklipo ale Kali bol vzdy korunny princ.

la_dolce_vita
12. jún 2024

Mne ani aktualny Robert nie je sympaticky, ale pre vela ludi je idolom, takze aj s Kalim je to podobne, korupcnik neskutocny, ale ludom to nevadi.

dskjhfdlkdjhl
12. jún 2024

Keby mali ludia rozum, tak Smer by padol davno, bez ohladu na vodcu😝

viestta
12. jún 2024

@dskjhfdlkdjhl 👍👍👍

lija22
12. jún 2024

dovolim si nesuhlasit. Dokonca si myslim, ze oni nikdy neskoncia. Kalinak je dokonca trosku krajsi od certa ( fica) cize ma vsetky predpoklady byt naveky na piedestale

gribka1
12. jún 2024

Fico či Kaliňák je jedna guta.

kaja0210
12. jún 2024

@gribka1 pozor o chvíľu zmažú príspevok. 😃
Porušenie etického kódexu 🙈🤦

monillia
12. jún 2024

Lebo Fico a aj zvyšok strany sú miss sympatia. Neriešim ich fyzicky vzhľad, ale ich konanie a je mi zo všetkých na 🤮

gribka1
12. jún 2024

@kaja0210 Jáááj, a čo tam nemá byť?

zuzinka888
12. jún 2024

Tak dufam ze bude. Abg uz konecne sli do ...

autor
12. jún 2024

kebyze zmazu bude po nas patrat naka nie?-;)

autor
12. jún 2024

@veklipo To aj mna zaujima ako s tym Suhajom dopadne tato strana.

tramtada31
12. jún 2024

@veklipo suhlasim, Fico je pán politik, je suverénne najlepší akého Slovensko malo (vykeca sa zo všetkého, na tlačovkách je ako doma). Aj keď som nikdy nevolila SMER a strany mu podobne, uznavam plne jeho kvality a ako sa dokazal dostat z dna a namotivovat ludi ist mu to tam hodit. Tiež som zvedava, čo teraz nastane, či padne ako Hlas, keď odisiel Pelle

dskjhfdlkdjhl
12. jún 2024

@tramtada31 On je moralne stale na dne, len niektori to nevidia a este mu aj fandia.

autor
12. jún 2024

@tramtada31 Tak ma dar reci a dar manipulovat ludmi ale rozhodnue nie je pan politik.Je to skor moralne,empaticky slbsi jedinec.

culienka
12. jún 2024

@tramtada31 určite je pan politik, velmi je sikovny v tom co robi, sikovnejsiho tu niet, ale ci toto uznávať no neviem. Nechápem prečo na Slovensku ľudia obdivujú šikovných zločincov. Akože keď nevieš kradnúť, zhni v pekle ale keď vieš všetci ta budeme obdivovať a modliť sa k tebe 🤣🤣🤣🤣

gribka1
12. jún 2024

Pána politika si predstavujem úplne ináč, on si môže podať ruku s Mečiarom.

vroni
12. jún 2024

Neverím, že by Kaliňák (pôvodný, nie synovec) ten post skutočne vzal. Ten človek je ako uhor, nepostaví sa do prveho radu. Aj keď uznávam, že pekný uhor. Zvnútra skazený, ale zvonku sexi (dobre, mám uchylny vkus. Nevadí 🤣) To taký Sutaj je úplne jednoliaty. Skaredy, blby, agresívny a aj arogantný. Úplný ideal.

viestta
12. jún 2024

@vroni presne, Sutaj je nastupca. Ambiciozny, snazivy, blby cize uzitocny...

gribka1
12. jún 2024

@viestta Ale Sutaj potiahne preferencie smerom dole, dúfam.

viestta
12. jún 2024

@gribka1 obavam sa, ze on bude ich vzorom. Razny, slovnik chlopa co vie tresnut po stole. Takych oni radi

gribka1
12. jún 2024

@viestta Ale on nie je taký fešák🤣. Nechajme sa prekvapiť. Eurovoľby im veľmi nevyšli.

dominikamacakova
12. jún 2024

@tramtada31 takže obdivuješ aj Hitlera lebo bol dobrý rečník a dokázal zmanipulovať masy?

kristiii
13. jún 2024

Moja 60 ročná kolegyňa je doňho zamilovaná. Sympatie sú očividne veeeelmi rôznorodé 🤣.