Ak by bol Kaliňák predsedom vlády, Smer by klesol na nulu?
.tak nesympaticky clovek.
Mne ani aktualny Robert nie je sympaticky, ale pre vela ludi je idolom, takze aj s Kalim je to podobne, korupcnik neskutocny, ale ludom to nevadi.
Keby mali ludia rozum, tak Smer by padol davno, bez ohladu na vodcu😝
@dskjhfdlkdjhl 👍👍👍
dovolim si nesuhlasit. Dokonca si myslim, ze oni nikdy neskoncia. Kalinak je dokonca trosku krajsi od certa ( fica) cize ma vsetky predpoklady byt naveky na piedestale
Fico či Kaliňák je jedna guta.
Lebo Fico a aj zvyšok strany sú miss sympatia. Neriešim ich fyzicky vzhľad, ale ich konanie a je mi zo všetkých na 🤮
Tak dufam ze bude. Abg uz konecne sli do ...
kebyze zmazu bude po nas patrat naka nie?-;)
@veklipo To aj mna zaujima ako s tym Suhajom dopadne tato strana.
@veklipo suhlasim, Fico je pán politik, je suverénne najlepší akého Slovensko malo (vykeca sa zo všetkého, na tlačovkách je ako doma). Aj keď som nikdy nevolila SMER a strany mu podobne, uznavam plne jeho kvality a ako sa dokazal dostat z dna a namotivovat ludi ist mu to tam hodit. Tiež som zvedava, čo teraz nastane, či padne ako Hlas, keď odisiel Pelle
@tramtada31 On je moralne stale na dne, len niektori to nevidia a este mu aj fandia.
@tramtada31 Tak ma dar reci a dar manipulovat ludmi ale rozhodnue nie je pan politik.Je to skor moralne,empaticky slbsi jedinec.
@tramtada31 určite je pan politik, velmi je sikovny v tom co robi, sikovnejsiho tu niet, ale ci toto uznávať no neviem. Nechápem prečo na Slovensku ľudia obdivujú šikovných zločincov. Akože keď nevieš kradnúť, zhni v pekle ale keď vieš všetci ta budeme obdivovať a modliť sa k tebe 🤣🤣🤣🤣
Pána politika si predstavujem úplne ináč, on si môže podať ruku s Mečiarom.
Neverím, že by Kaliňák (pôvodný, nie synovec) ten post skutočne vzal. Ten človek je ako uhor, nepostaví sa do prveho radu. Aj keď uznávam, že pekný uhor. Zvnútra skazený, ale zvonku sexi (dobre, mám uchylny vkus. Nevadí 🤣) To taký Sutaj je úplne jednoliaty. Skaredy, blby, agresívny a aj arogantný. Úplný ideal.
@tramtada31 takže obdivuješ aj Hitlera lebo bol dobrý rečník a dokázal zmanipulovať masy?
Moja 60 ročná kolegyňa je doňho zamilovaná. Sympatie sú očividne veeeelmi rôznorodé 🤣.

Ale toto je problem každej strany. Roky budujú kult osobnosti a nebudujú paralalne následníka.
Hlas si tiež zle vybral. Šutaj tu stranu svojim egom časom zničí. Pellegrini mal uplne iný štýl