Aká farba letí?
Prosim babule co sledujete modu...mam moznost si kupit za super cenu prechodny kabat so zlatymi kovovymi gulkami-gombikmi na zapinanie a neviem ake farby letia...na vyber je tmavo sivy,cierny,biely a orandzovy taky ziarivy...zvazujem ten ostry orange alebo biely co bol vzdy mojim snom...cierny mam hrubsi na zimu..A este sa chcem spytat tie co sledujete lunarny kalendar kedy teraz niekedy farbit vlasy? Pripadne strihat vlasy aby rychlo rastli-dcerke rastu dost pomaly...dakujem vopred za kazdu radu a prajem pekny den.
ze vraj zacina letet biela, staroruzova,
mne sa osobne paci oranzova ale to zase neide ku vsetkemu a biela sa mi veeelmi paci ak mas hlavnenejake pestre doplnky k tomu a biele topanky... ale zase ja pri malych detoch nehrozi... ony mi aj cierne zaspina 😉 a inac letia dost pestre farby momentalne ako koncom 80 a zaciatkom 90 rokov (ale to si ty nemozes pameta 😀 😵 - len ja taka stara paka )
...ja by som si vybrala nieco pastelove,ale najma fabru,kt.mi najviac pristane...lebo co z toho,ze je nejaka farba IN,ked cloveku "nesadne"..
Pokial viem tak urcite biela je IN, tak isto siva, bat sa netreba ani ziarivych farieb, cize je to na tebe, okrem tej ciernej co sa ti paci.
A to strihanie, najblizsie najlepsie nedela 27.10 a pondelok 28.10 je mesiac v levovi, ale nestaci raz, ale kazdy raz dalej ked budete podstrihavat tak potom v opat levovi 😎
Jeeeej babule dakujem za rady ja mam tmavohnede vlasy a zelene oci a mam vacsinou bezove topanky co tak pozeram...apri dvoch deturencoch a jedno este kojim nakolko ma 7 m.tak asi biela nie...ale laka mamto laka kabat ci bundu som si nekupila uz cez 3 roky a chce to nieco nove...ale vyskusam asi vsetky a uvidim...
@horana vdaka za radu strihali sme 5.10.a kedze mame na 3 roky stake papericko na hlave chcem aby to rastlo...cize ak postrihame v levovi porastu rychlejsie? Bola by si taka zlata a pozrela mi aj farbenie...po pol roku to uz vazne potrebujen aby mi to dobre chytlo a pomaly odrastalo...dakujeeeem...

Ahoj, no ja keď tak kráčam po ulici a to si dosť všímam ľudí okolo seba, mám z toho taký dojem, že letí úplne všetko a vo všetkých farbách. Takže moja rada - kúp si ten, ktorý sa Tebe viac páči, lebo Ty ho budeš nosiť. Ešte by som zvažovala kombinovatelnosť s ostatnými vecami v šatníku...