Aká hlúposť vás vie vytočiť?
Mňa napríklad keď spláchnem a toaletný ostane v mise 😂
Keď sa rukávom od župana zachytím o kľučku, to by som sa s ňou aj pobila 😄
Mna uz dokaze vytocit naozaj hocico-ked muz hlasno dycha a je, ked mi ostane na hajzlaku posledny kusok, a neviem sa nim itriet a musim odbalit novy, ked si neviem na prvy sup nazut topanku, alebo nalozit susicku tak, aby mi nic nepadlo. Potrebujem oddych🫣
naopak nasedený toaletný papier :D
No ten toaletný.... To áno. Raz sme boli na návšteve, ja menzes, prehanalo ma, spali sme tam a im ja neviem na aké heslo splachoval záchod. Proste nechápem ako to oni robili, ja som ho 5x spláchla a nič (akože zakazdM som počkala kým sa napusti voda). Chvalabohu práve neboli doma, išli sa prejsť, ja som v bolestiach spala, tak ma nechali tak. A zúfalá som im zobrala kýbel, napustila a tak spláchla. Záchod a kúpeľňu mali oddelenu. Takže som tam medzi nimi behala 😂 Keby boli doma, tak neviem. Asi doteraz splachujem 😂
@thoughtfulweirdo tak toto neznášam aj ja...zákerné kľučky 🤐
Keď chcem zatvoriť vrchnákom minerálku a nedarí sa mi to, no ešte viac ma vytočí, keď mi ten vrchnák spadne na zem a odkotúľa sa preč 🙄
Keď sa mi vytiahne paplón a neviem ho zastrčiť nazad 👿
Ked vecer poupratujem kuchynu, vylestim sporak aj dosku a potom si muz ide robit jest😂
keď si buchnem lakťom o zárubňu, alebo malíčkom o stoličku 😵, pískanie práčky 5x3 signály po dopratí, susedov ventilátor v kúpeľni rozumej zvuk Aurory, rozložené veci po byte, tu papuče, tam mikina... A neznášam veci na doraz= napr. že by sme nemali toaletný papier, Jar, šampón..
o a ešte práčka keď je na nej posledná minuta a trvá reálne 5
Keď je smetný kôš úplne, ale že úplne plný a niekto z rodiny aj tak hodí obal/papier/hocičo do toho koša…A nevynesie ho!..Milujem vás❤️
mna vytoci ked si suseda postoji autom pred branou - proste nechape ze to auto nepreskocim a ze realne sa neda vycuvat...inak drobnost...ked maju deti posledne slovo a nepochopia že stačí a idu si zas svoje... neznasam keď sa muz jeduje ze nieco nefunguje a pritom len on je netrpezlivy alebo robi tu vec nespravne
Ja uz som dospela do takeho stadia ci veku ze som si minule uvedomila ze jedine co ma za dlhy cas vytocilo je jeden jediny politik, ktory ma vytoci len ked ho vidim a nemusi ani nic hovorit. A to sa mi zatial nestalo pri nikom inom. Proste pre mna totalny magor.
300 pouzitych poharov vylozenych na kuchynskej linke, lebo cele muzske pokolenie u nas sa nedokaze 2x napit z toho isteho pohara 🙄
Mňa jedine ľudská...
Ked si umyvam zuby,spravim luxusnu penu a treba mi kychnut ako nikdy v zivote.
Neznášam keď mi niekto/manžel ochutná, odhryzne z môjho jedla čo mám na tanieri.
dve veci - ked sa mi nedari ani za svet zahaknut haciky na podprsenke a ked neviem otvorit zavaraninovy pohar 😂
Keď niekto doma zapne telku a nechá spustené aj rádio, alebo ta ne hrať na hudobnom nástroji a nevypne telku/rádio 🙈
@ana82 som rada, že sa to nedeje iba u nás 😃
Keď je výťah je na najvyššom poschodí 🙈
@jesenzima anooo🤣 keď som bývala u rodičov jedna suseda chodila každú chvíľu hore dole zo siedmeho Poschodia, letáky pozerať v nedeľu a tak, a keď sme len prišli do vchodu hneď sme vedeli ze je na siedmom a vždy bol! 🤣
Ked som bola tehotná fakt ze týždeň pred pôrodom, mechúr mi išiel prasknúť, hormóny v keli, malý kopal extrémne, prišli sme a zas na siedmom. Rozrevala som sa 🤣
@bolarazjedna ja sa tu tiež nachádazm vo viacerých príspevkoch 😂
počujem zvuk zubnej kefky, zachvíľu budem mať menšiu mrtvicu keď uvidím ako vyzerá po synáčkovi zrkadlo...
Nerada spájam po praní tmavé ponožky, všetky sa mi zdajú rovnaké a predsa je každá iná 🤔
@lucia13022023 o anooo vytah na 7mom, a mocak co drzi uz len tak tak na krajicku😁😁to si pamatam zo zivota v bytovke😂
Keď vymením pocikanú plienku a vzápätí sa malý do čistej pototo😁😁😁

Tak toto aj mňa! 😁