Aká je cena týchto hodiniek?
Dobrý deň, vie mi niekto povedať aka môže byť cena týchto hodiniek, prípadne kde by som zistil cenu.

Vyzeraju ako breitling bentley
@jabba no, tak googli cenu ked vies znacku a model 🤷🏼♀️
a ano, breitlingy ma napadli hned, ale to hadam vie kazdy ze to lacne hodinky nie su tak nechapem otazke 🤷🏼♀️ ak teda to nie je fake
@kaktusik007 no ja si myslim ze to je fake , tak skôr mala smerovať otázka ci su to originál... Na internete som nenašiel tuto znacku
tridsat sekund a ujo google
@kaktusik007 to mi moc nepomohlo
Taketo drahe hodinky by mali mat “evidencne” cislo a aak je to tato edicia tak by mali byt vlasnte vyrobene len 1884 hodinuek a vyrobca by ti mohol povedat ci su prave - poskytnes cislo oni by ti potvrdili ci je to jednym z cisiel
@prasiatko30 1884 je rok kedy vznikla značka, nie koľko kusov bolo vyrobených
@dnld sorry videla som niekde, ze urobili aj limited edition prave tych 1884 na vyrocie vzniku mizne je ze to nebol prave tento model - ale cislo by mali mat
@jabba Mali by mať sériové číslo. Skús pohľadať na zadnej strane. Ale Breitlingy sa dosť fejkujú, najlepšie urobíš ak pôjdeš niekam, kde ich predávajú. Hodinár pozrie a dá ti jednoznačnú odpoveď.
@gabrielachochulka To nie sú Navitimer. Úplne iná luneta aj ručičky.
@jabba Ukážem zajtra manželovi, vyzná sa v Breitlingoch. Možno bude vedieť aj z fotky posúdiť.
@jabba Manžel hneď povedal, že je to fake
@nekonecna_katastrofa ďakujem za informáciu

zla kvalita fotografie 🤷🏼♀️