icon

Aká je efektívna reklama, aby sme sa dostali do povedomia?

diana999
26. feb 2021

Reklama okrem telky. Ako sa dať do povedomia? 🤷🏽‍♀️

sisa_s
27. feb 2021

Reklama o com? Zavisi od cielovej skupiny

bubuzu
27. feb 2021

@diana999 urcite facebook.ak ho mas,tak ti urcite neusla info o lelosi,dedolese....

sylvie
27. feb 2021

co chces reklamovat a kto je tvoja cielova skupina. Bez toho sa tazko radi.

ivkazba
27. feb 2021

Toto je tak všeobecná otázka, že sa na ňu takmer nedá odpovedať. Ja osobne využívam propagácie príspevkov na FB a Instagrame. Plus v dobe korony som urobila pár dotazníkov cez "moje survio" a cez neho si robím trochu PR.

diana999
autor
27. feb 2021

@ivkazba o com konkrétne je dotazník?

@sisa_s vyrábam kozmetiku, chcela by som tým zaujať čo najviac ľudí, teda cieľová skupina sú ženy

miriam_s
27. feb 2021

@diana999 Instagram, rozposlal balíčky známym ľuďom na insta nech recenzuju dať im 10% kodik na zľavu...celá značiek takto funguje cez insta promo

kulumulu123
27. feb 2021

@diana999 najefektívnejšia je vždy negatívna toľko ľudí čo bude o tom rozprávať....

ivkazba
27. feb 2021

@diana999 v mojom prípade je dotazník zameraný na oblasť vzdelávania a koučingu. Zasielala som ho do spoločností/firiem ako potenciálnym klientom, otázky som položila tak, aby som po výstupe vedela, ktorých klientov možno osloviť, pretože aj v čase korony a home officov by investovali peniaze do vzdelávania svojich ľudí. Ak predávašak kozmetiku jednotlivcom, tak toto je u teba bezpredmetné.

Jednotlivcov ja získavam primárne cez referencie a potom spomínané propagície cez FB a insta.

diana999
autor
27. feb 2021

@miriam_s spomedzi mojich známych mam ja najviac Follows 😀 a to je cca 1660, a moji sledovatelia sú takí, že keby mam len 2 tak ti sú viac osozni ako tych 1600(nemam kúpené Follows), a co sa tyka reklamy tak som posielala nejaké veci babám ktore majú viac ludi na ig, a vôbec nič som z toho nemala

miriam_s
27. feb 2021

@diana999 sú známe ? Veď je iks profilov ktoré sa venujú skin care a tam sú ľudia ktorých to zaujíma ... Druhá vec je, v čom je tvoj produkt iný ako to všetko čo je už na trhu doteraz... Na tom by si promo mala stavať...

sylvie
27. feb 2021

Tych 1600 followerov mas na IG? To je celkom pekne cislo. Treba davat pravidelne prispevky, pekne autenticke fotky.
Mozes si zalozit aj FB stranku ak nemas, mozes potom cez business manazera cielit reklamu.
A urcite influencera oslovit, su taki co sa venuju kozmetike.
Mozem sa opytat aku kozmetiku vyrabas? Poslala by si mi link na stranku? Dakujem