Milé mamičky, ale aj ostaní uživatelia tohto fóra. Spomínate si na svoju obľúbenú rozprávku z detstva ? 😉
Ja som mala rada Dysneyovky(Kačerovo, Chip a dale), Včielku Maju, Arabelu, Tom a jerry, večerníčky(Bambuľka, o svetluškách, Káťa a škubánek, Macko Uško, Lienka Krasolienka, ), Cesta okolo sveta za 80 dní a jeden večeník, kde bolo také dievčatko a jej malý braček sa bál napríklad ohňa a ona mu poorozprávala, že aj ona sa bála ohňa a že jej strach sa premenil na ohńostroj. Ak niekto vie, tak napíšte.
ja som mala rada popolusku aj teraz si ju pozriem ked ju davaju, vlk a zajac to je parada ,a je to a vela inych ani ma nazvy nenapadnu 😢
Včelí medvídci 🙂
Krteček 🙂
Gumídci 😀
S čerty nejsou žerty...tu miluju
Tři oříšky pro Popelku.....tu taky miluju
Ježíš, to bych tu byla 100 hodin, než bych to všechno napsala...Pohádky miluju a hotovo 😀
zabudla som ešte na Gumkáčov, Makulienku a Malé lietajúce medvedíky. A sorry za chybu v názve. 🙂
Krtecek
ja zahram na ludovu notu..."Ako slo vajce na vandrovku", normalny horor pre deti..zrala som to, ako mi to starka rozpravala.
Ťip a Ťap
pohádla o třech mědvědech, když ji ammi vyprávěla byla jsem v sedmém nebi. dcera ji milovala též. Místo alenky šla do lesa Nikolka, verunka a dalších tísíc holčiček vždy s obměnou. 🙂
zabudli sme na cervenu ciapocku a na šmolkov to pol hit
Maxipes Fík
Štaflík a Špagetka
Kalimero
Princ a Večernice
a ze čtených Paví král 😵
vsetky spomenute a aj ovocnickovia boli super a je to, vcielka maja
Macko Usko 😵 😵 😵 dodnes ho milujem 😀 a este "A je to!" 😀
vcielka maja a z kniziek to bol svrcek a mravce
a milovala som Bambulkuuuuuu
moje rozpravky:no počkaj,tom a jerry na rakusku 😀 ,vila amalka,makovicka a motyl emanuel,dancúľ,filmarik a filmuska a samozrejme tri oriesky a mrazik.
je a skoro by som zabudla slimak mato a skriatok klinček-najstarsi povie:,,matrixovy večerniček,, 😀 😀 😀
a serial spadla z oblakov
a rachotilkovia,tam bol Landl este chlapec
ja som etse mala rada aj tu kde sa speivalo 7dni 7 dni bez mamy sme 7 dni, kedy uz pride posledny,ked ona odsila do porodnice pre babatko a aj poziarnika Sama
jasne to bolo take zlate dievcatko a otec bo tusim p.Durdik?
poziarnik bol a aj je super ako aj rozpravky na minimaxe
ja som r.71 tak preto mam rada tie ozaj stare rozpravky:pysna princezna,cisarov pekar,sol nad zlato...
miriam juj to je tazka klasika...to si aj u nas vzdy rada pozrie cela rodina...
ja som o.i. milovala taký akoby (tuším rumunský? 😕 ) muzikál : Veronica (teda neviem, či sa to tak volalo, ale spievalo sa tam po česky: "veroniko, veroniko, dítě moje nejdrahší..."
a aj všetky ostatné spomínané (top bola Bambuľka, Macko Uško...), ale nznášala som bábkové rozprávky... 😝 😅
magimary s tej lisky ktora ju chcela tusim zjest som mala nocne mory az do desat rokov a mala bola sirota ked si dobre pamatam
kralovstvo krivych zrkadiel,vzdy ma strasila ta rozpravka aj vo sne. 😲
jej veronica nato si aj ja spominam... 🙂
krtko, a je to...
spadla s oblakov, vcielka maja , ale ten stary dabing , slovensky sa mi pacil viac.....
mrazik..
s certy nejsou zerty
pysna princezna
cisarov pekar pekaruv cisar, nieje to rozpravka ale j asom to zboznovala...;
macko usko
lolek a bolek tych ma rad aj moj syn
perinbaba 😉
a
o zajacovi co kradol horarovi kapustu hehe 😀
a krtko
a vsetky boli krasne nie ako teraz 😝
amatula , oni su pekne rozpravky pre deti, len , ja neviem tu ich mam , ale na platenych detskych kanaloch.. jedna nadhera. nemusim sa bat , o deti su poucne, dane vekom.. ja si ich rada pozriem.. 😉
teraz si mozes vyberat 🙂 ,je kopec stanic-volakedy 1,2,u nas madari 1,2 a rakusania.teraz je 200stanic ,kopec rozpravkovych od rana az do vecera.
alon, áno bola to sirota a bola krásnučká , zlatučká, preto sa mi to páčilo (mala som vetdy assi toľko, čo ona, možno rok-dva viac 😅 ), no najviac sa mi páčila tá pesnička, dej si už nepamätám, ale pieseň mi stále zneje v ušiach... 🙂
niektore su pekne ale nieco hruza des
ale zasa ani takí PAT a MAT nieje asi moc poucny ze 😕 ked sa moj Bobo zamyslal nad tim ci opekat v obyvacke spekacky 😅
jasne pat a mat,to teraz nahravame a tie rozpravky PRECO?-ked som sa pytala michala ze prečo ma jež pichliače? tak na mna ze aby ho niekto nezjedol a ja figu,,aby s nim medvede nehrali bowling,, 😀 😀 😀
miriam aj od vecera do rana ked nic nieje v telke a sa nudim tak pozeram 😀
ozaj kto detom pusta v noci rozpravky 😕
tak z poucnych mam najradsej bol raz jeden zivot...to musim mat doma na dvd 😀
tak moj najmilejsi vecernicek bol makulienka a motyl emanuel a vila amalka.a moje deti ich teraz maju tiez najradsej 😉