Aká to je printová fotografia?
Ahojte na VŠ potrebujem poslať printovu fotografiu na preukaz
@naduska007 pokiaľ viem, print je tlačiť, printová fotografia je tlačená fotografia, normálne na fotografickom papiery, žiadne elektronicky
@naduska007 Printova je vytlacena.
Ak je to na papierový index, tak urcite tlačená. Ak je to do systemu, tak elektronicky, hoci to sa azi zvykne fotiť rovno tam, aspoň my sme to tak mali. ale printova by logicky mala byť tlačená.
Ideš na VŠ. Odporučam využivať google a rôzne aplikacie. Alebo ked nieco nebudes vediet či rozumiet budes vzdy zakladat temy? To fakt je take tazke napisat to do googlu?? Prepac ale musla som.
@naduska007 ides na VS a nie si schopna dohladat si informacie? 🤔
@zuzinka888 to bude mozno dalsia socialna pracovnicka zamestnana pri pokladni v supermarkete lebo seriozny student seriozneho odboru by mal vediet vyhladavat informacie a pracovat s nimi.
ok, beriem to nie som intelektual, čo už ... Akože najprv som to dala do googlu, skúste dať printová fotografia čo Vám vyskočí, lenže tu to mám hneď a k veci... Čo sa tu hneď ohaňate s tými vysokými školami. Čo myslíte, že pracovníčka v supermarkete je nikto? Podľa toho ako ste odpovedali, si ja myslím o Vás "vysokoškoláci" , ktorí možno niečo majú v hlavach, ale Vaša osobnosť nemá úroveň 😁😢✊🏽🍀 Veľka vďaka tým, ktorí mi poskytli info💖
Nad tymto netreba ani rozmyslat pane boze ze aka je to printova fotografia....to by ti automaticky malo prist na um aj bez toho nechutneho anglickeho pojmu co po tebe chcu ked sa jedna o fotografiu na preukaz 🤦...ved mas uz hadam obciansky preukaz ci dokonca nejaku cipovu kartu na mhd dopravu so svojou fotkou

píše sa, že ľubovoľná fotka, ktorú si nahráš do elektronického systému školy