icon

Aká vec o vašom učiteľovi vás najviac prekvapila?

9. sep 2023

Aka je najprekvapujucejsia vec, ktoru ste sa dozvedeli o svojom ucitelovi?

poppy22
9. sep 2023

mozem z vysky? ze ma na bradavke pirsing😂...to k takemu vazenemu cloveku fakt nesedelo😂...

simsalabim
9. sep 2023

Jedna z mojich bola parasutistka 👍

beata_k
9. sep 2023

Vzal si za manzelku dievca, ktore ucil.

ivka225
9. sep 2023

Mali sme prednášky s veľmi milým a vzdelaným pánom docentom, mal už okolo 70 rokov, skrátka decentný starší pán. Raz sme sa s ním chceli dohovoriť na termíne skúšky, nejaký termín sme navrhli, ale on povedal, že v tom čase radšej nie, pretože má tréning. Asi na nás videl naše prekvapené pohľady, lebo po chvíľke dodal – chodím hrávať kolky.

vkatush
9. sep 2023

Raz na nás zabudla profesorka, že máme skúšku, lebo ochorela, zavolala do práce, že nepríde, ale nikto to nepovedal nám.
Tam nakoniec nás zavolala k sebe domov, kde sme mali v obývačke skúšku.
Šokoval ma jej byt, strašne chaotický a hlavne mačka, čo behala všade po nábytku a z ktorej som dostala hroznú alergickú reakciu. Odišla som s Bčkom a liekmi v sebe 😂

denithestrange1993
9. sep 2023

Facka od ucitelky,ktora je zaroven aj riaditelka romskemu dievcatu. Lietajuce kluce smerom k ziakovi od katecheta. A tak 🤔

ivka225
9. sep 2023

V 7. ročníku na základnej škole sme dostali novú učiteľku dejepisu. Na prvej hodine sa nám chcela asi priblížiť a v rámci toho nám povedala natoľko vulgárny vtip, že si ho tu určite nedovolím reprodukovať.

marianarem
9. sep 2023

Mna ucil jeden docent, vyborne prednasky, ale inak taky legendarny postrach studentov, tazke skusky a posobil vzdy takym serioznym a vazenyn dojmom. Po skole som nastupila ako doktorandka a bol.mojim kolegom. Zrazu oplzle vtipy, narazky, komentovanie vystrihu. Neskor som sa dozvedela aj ze v minulosti mal problemy kvoli obtazovaniu studentiek. Proste uplne iny clovek.
Potom som mala cviciaceho, ktory mal taky vyrazny orli nos, ale zase nic extra, taky nos ma kde-kto. Po par rokoch som ho stretla a nos nikde - evidentne bol na plastike.
Do tretice sme mali jedneho velmi nudne posobiaceho prednasajuceho, stale obleceny v tom istom, prednasky nuda, typicky "kockac". Potom som raz isla vlakom a v chodbe pri mne stala jedna Spanielka s energickymi spanielsky rozpravajucimi detmi. Kedze mam rada spanielcinu, tak som ich sledovala. A ako otec tejto rodiny sa zrazu vynoril tento moj prednasajuci. Ja by som sa bola stavila, ze je stary mladenec. Zrazu mi pripadal velmi exoticky.

yoxinka
9. sep 2023

@beata_k
Aj ja takého poznám. Kde učil? 🤪