Aká vec o vašom učiteľovi vás najviac prekvapila?
Aka je najprekvapujucejsia vec, ktoru ste sa dozvedeli o svojom ucitelovi?
Jedna z mojich bola parasutistka 👍
Vzal si za manzelku dievca, ktore ucil.
Mali sme prednášky s veľmi milým a vzdelaným pánom docentom, mal už okolo 70 rokov, skrátka decentný starší pán. Raz sme sa s ním chceli dohovoriť na termíne skúšky, nejaký termín sme navrhli, ale on povedal, že v tom čase radšej nie, pretože má tréning. Asi na nás videl naše prekvapené pohľady, lebo po chvíľke dodal – chodím hrávať kolky.
Raz na nás zabudla profesorka, že máme skúšku, lebo ochorela, zavolala do práce, že nepríde, ale nikto to nepovedal nám.
Tam nakoniec nás zavolala k sebe domov, kde sme mali v obývačke skúšku.
Šokoval ma jej byt, strašne chaotický a hlavne mačka, čo behala všade po nábytku a z ktorej som dostala hroznú alergickú reakciu. Odišla som s Bčkom a liekmi v sebe 😂
Facka od ucitelky,ktora je zaroven aj riaditelka romskemu dievcatu. Lietajuce kluce smerom k ziakovi od katecheta. A tak 🤔
V 7. ročníku na základnej škole sme dostali novú učiteľku dejepisu. Na prvej hodine sa nám chcela asi priblížiť a v rámci toho nám povedala natoľko vulgárny vtip, že si ho tu určite nedovolím reprodukovať.
Mna ucil jeden docent, vyborne prednasky, ale inak taky legendarny postrach studentov, tazke skusky a posobil vzdy takym serioznym a vazenyn dojmom. Po skole som nastupila ako doktorandka a bol.mojim kolegom. Zrazu oplzle vtipy, narazky, komentovanie vystrihu. Neskor som sa dozvedela aj ze v minulosti mal problemy kvoli obtazovaniu studentiek. Proste uplne iny clovek.
Potom som mala cviciaceho, ktory mal taky vyrazny orli nos, ale zase nic extra, taky nos ma kde-kto. Po par rokoch som ho stretla a nos nikde - evidentne bol na plastike.
Do tretice sme mali jedneho velmi nudne posobiaceho prednasajuceho, stale obleceny v tom istom, prednasky nuda, typicky "kockac". Potom som raz isla vlakom a v chodbe pri mne stala jedna Spanielka s energickymi spanielsky rozpravajucimi detmi. Kedze mam rada spanielcinu, tak som ich sledovala. A ako otec tejto rodiny sa zrazu vynoril tento moj prednasajuci. Ja by som sa bola stavila, ze je stary mladenec. Zrazu mi pripadal velmi exoticky.

mozem z vysky? ze ma na bradavke pirsing😂...to k takemu vazenemu cloveku fakt nesedelo😂...