Akcia na About you
Prosím vás od kedy má myt tá akcia niečo s instagram, čo to vlastne je ? Len tak pomimo som to zachytila
@vika12341234 akcie je od zajtra a bude platiť tri dni
@vika12341234 utorok, stredu a štvrtok bude zľava na všetko 50% - ale len pri nákupe cez appku, nie cez web. Max môžeš mať objednávku za 500€, po zľave teda 250€.
Ako ale pohnú s cenami, to nikto nevie, takže reálne sa môže stať, že vec s 50% zľavou bude stáť rovnako ako dnes bez zľavy.
jo presne tak, oni to potom zvyknú prihodiť na tých cenách, že dnes to môže stáť 50 eur ale zajtra keď z toho bude zľava 50% to bude počítané zo 70 eur napríklad. to normálne robia
@llucciaa presne toto ocakavam...tiez som si pozerala uz nejake ceny veci ktore ma zaujimaju
Ja som moc zvedavá aké budú ceny
@sissy27 prosím ta, mám iPhone 6 a stále mi vyhadzuje, že app neni povolená v našej krajine.V minulosti som objednavala cez about you a mám aj vlastný účet..nejaka rada? Dakujem
@laurikagab a číslo (SIM kartu) máš slovenského operátora?

Uz to skoncilo, tam bolo treba dosiahnut na ig about you 100k folowerov a to sa podarilo. Takze teraz niekedy v najblizsich dnoch by mali byt v aplikacii zlavy 50% na vsetko