icon

Aké dámske hodinky odporúčate?

makeka
11. nov 2022

Ahojte, ktoré dámske hodinky odporúčate? Veľakrát sa tu spomínajú Zn.Festina,Fossil, mňa dosť zaujali aj hodinky Emporio Armani tak či nemáte niekto.

andrea_r016
11. nov 2022

Mám Festina som s nimi spokojná

login1234
11. nov 2022

Festina su top❤️

makeka
autor
11. nov 2022

@andrea_r016 Aj manžel má Festina,ja rozmýšľam tiež,ale veľmi nechcem s takým kovovým náramkom aj keď sú veľmi pekné,ale ja taký kovový veľmi nemusím na ruke😒a z iného materiálu som nenašla také pekné hodinky.

makeka
autor
11. nov 2022

A Festiny z ktorej stránky odporúčate?Pozerala som Timestore aj Festina priamo ale neviem si vybrať.

andrea_r016
11. nov 2022

@makeka ja som kupovala zo timestore a typ mademoiselle a som na mieru spokojná...ani jeden kamienok sa nehýbe ..a už ich mám 3 roky ..a ešte si planujem kúpiť jedny a tiež Festina

aniele
11. nov 2022

Mne dcéry kúpili Olivia Burton, s koženým remienkom.

majlo1234
11. nov 2022

Daniel Wellington-krasna klasika za mna

makeka
autor
11. nov 2022

@andrea_r016 nie je ten kovový náramok ťažký na ruke? Respektíve nie je tam ten pocit?

andrea_r016
11. nov 2022

@makeka práveže nie...ani neviem že hodinky mám na ruke ...na začiatku troška chladia iba chvíľočku ...však je to kov...ale potom majú teplotu ruky od vnútra ...konečne mám krásne hodinky a žiadny osarpany náramok...praktické a estetické....náramok mi nezcernal vôbec ..hodinky sú ako nové....ak by si chcela aj foto môžem poslať do spravy

makeka
autor
11. nov 2022

@andrea_r016 tak super, nemusíš posielať 🙂, manžel má pánske ozaj dobre vyzerajú aj v realite.Idem teda vybrať niečo, pekné sú aj tie classic Festina.Ďakujem za poradenie 🙂.

andrea_r016
11. nov 2022

@makeka za málo akékoľvek si vyberieš budú krásne 🙂

luccija
11. nov 2022

@makeka mam 2x Festiny a Fossil vsetky idu roky ziadne problemy