Aké kvietky máš najradšej?
Ahoj. Asi všetky dievčatá a ženy milujú kvety. Známa to vec. Tak ma napadlo preveriť, ktoré sú pre vás najatraktívnejšie, ktoré sa vám najviac páčia. Takže aké kvietky máš najradšej konkrétne Ty (Ty, čo toto práve čítaš)?
A ešte ďalšia otázka:
Čo by si si pomyslela, alebo ako by si aj zareagovala, keby ti niekto priniesol (napr. pri príležitosti tvojho sviatku a pod.) len nejaké obyčajné lúčne kvety? Teda tie, ktoré u nás bežne rastú, ktoré niekde na lúke natrhal.
Potešilo by ťa aj to, alebo by si sa cítila nepríjemne, či dokonca urazene?
Píšte, prosím, píšte, rád budem čítať.
- pre mňa ľalie
- vážila by som si toho, keby niekto osobne natrhal na lúke - ochota - nadovšetko! pozri sa prísť kúpiť v obchode kvety - to vie každý, ale si dať záležať na tom je zase iná!
Aj kytica z lucnych kvetov moze byt pekna, ked je natrhana a ulozena a nie len kosou skosena 😀 (deti mozu aj nakosenu)
Inak ja netypicky milujem klince. Keby ma niekto chcel totalne ocarit, odporucam mu kyticku z vonavych svatojanskych klincekov 😍
Mam velmi rada orchidey (kytice, nie kvet v skatuli), frezie a narcisy.
Nemusim tulipany, ruze a gerbery (nic proti nim nemam, len to nie su moje srdcovky) a nenavidim slnecnice (to je tusim jediny "kvet", ktory by som nechcela dostat). A mam radsej kytice z malych kvetov nez velkych, takze radsej fialky nez lalie 😉
Ale inak som nazoru, ze kvetom nemozno urazit.
@pnm mne manžel nosil na rande zásadne vlastnoručne natrhané lúčne kvety, pretože vedel, že tie mám najradšej. Aj teraz, keď mi občas prinesie kytičku, tak takú, ktorú sám nazbiera. Ja nemám rada nastajlované kytice z obchodu, pre mňa sú najkrajšie tie, ktoré voľne rastú. Najobľúbenejšie sú pre mňa nezábudky a margaréty.
Tiaré...
a odpoved na druhu otazku-ano, velmi by som sa potesila
Vo všeobecnosti mi je jedno aké kvietky dostanem, pre mňa je hlavné, že sú to nejaké. Nerobím rozdiely a a ni nemám nejak obľúbený kvet. A čo sa týka lúčnych kvietkov tak tie mám rada. Pôsobia tak neupravené a tým sú krajšia ako nastrojené kytice. Aspoň, tak si myslím ja
Ja milujem slnecnice😊 muzicek ma semtam potesi aj kvietkom natrhanym v zahrade alebo cestou, ak niekde bol v prirode.
Do vazicky ma kvietkami zasobuje svokricka, ma ich plnu zahradu a obom svojim nevestickam rada rozdava.
Top 1 su SLNECNICE 🙂 , ale kazdu zenu potesia akekolvek kvety ak su darovane z lasky 🙂

Mam rada lúčne kvietky, tie nosia obzvlášť detičky, preto je to o to milšie 🙂