Aké máte životné ciele?
Som teraz MD a premýšľam čo ďalej so životom. Práca predtým bola fajn ale nebol to úžasny Job,ktovie či aj budem opäť v niečom takom pracovať. No a premýšľam čo ďalej, život pred sebou, dieťa maličke,doteraz celé dni odovzdané len jemu a čo ďalej ?:💁
skús porozmýšľať nad tým, čo by ťa bavilo, tiež som mala také obdobie, že som nevedela, čo bude ako to bude, keď budem na materskej ako sa späť zaradím, ale nakoniec kvantum vecí sa vyriešilo za mňa 🙂
Jednoducho sa spytaj sama seba, kde sa vidim za 20rokov - a podla toho začni maly krok po kročiku ich dosahovat.Za 20 rokov si ich odfajkneš, medzitym ti život da mnoho otazok a možnosti, budeš mat dalšie, ktore budes chciet naplniť, kt.teraz este pre teba nie su aktuálne a začneš nanovo ich dosahovat..
Porozmýšľaj nad tým, čo ti robí radosť, aké činnosti, čo by si chcela robiť. Ja napríklad počas MD som začala piecť zákusky.

Ja od septembra začala chodiť do školy ako externista. Nemám len výučný list. Som vyučená kuchárka, ale vôbec ma to nebaví. Doma navarím aj pečiem pre rodinu, ale robiť v reštike nechcem. Tak som išla na nadstavbu, lebo potrebujem maturitu. Chcem ísť na VŠ. Ciele mám veľa,a aj dosiahnuť ich chcem, aj budem.
Keď by mi niekto spýtal pred piatimi rokmi, či mám ciele, tak by som povedala, že nie. Ale odkedy mám manžela, odvtedy mám ciele, lebo ma podporuje tak, ako ma rodičia nikdy nepodporovali. A odkedy máme deti, tak chcem im byť vzorom, či ako to mám napísať.