icon

Aké najväčšie životné rozhodnutie ste urobili bez ľútosti?

24. jún 2025

a nelutujete ho? alebo prave naopak, lutujete?

vanilkovazmrzka
24. jún 2025

Kupit si byt sama, nelutujem.
Kupit si byt na slovensku, lutujem 🤣

autor
24. jún 2025

zvazujem dost velku zivotnu zmenu tak ma celkom zaujima, ake mate zazitky vy ostatne

tyrkysova_lentilka
24. jún 2025

Kúpiť byt na hypo keď som mala 20 rokov a odísť od rodičov.
Chceš sa s nami podeliť o to, aké rozhodnutie zvažuješ? 🙂

autor
24. jún 2025
@tyrkysova_lentilka

Kúpiť byt na hypo keď som mala 20 rokov a odísť od rodičov.
Chceš sa s nami podeliť o to, aké rozhodnutie zvažuješ? 🙂

@tyrkysova_lentilka prestahovat sa a prestat zit v minulosti.

tyrkysova_lentilka
24. jún 2025
@anonym_autor

@tyrkysova_lentilka prestahovat sa a prestat zit v minulosti.

@autor
Na to ti môžem povedať len to, aby si sa snažila žiť v prítomnosti a myslela na budúcnosť, minulosť už bola, to nezmeníš, len si z nej môžeš niečo zobrať - radšej poučenie ako traumu.
Ja som sa z nejakych vecí dostávala pár rokov a uvedomila som si to až keď mi zomrel ocino. Máme málo času na to, aby sme sa trápili niečím čo bolo, musíme ísť ďalej a snažiť sa byť šťastní.
Či je radikálne presťahovanie sa správna cesta alebo len pokus o útek, musíš zhodnotiť sama, nepoznám okolnosti aby som ti k tomu vedela dať iný pohľad. Len ti poviem, že útek nič nerieši, ale ak by to bol cielený nový začiatok, mohlo by to byť dobré

larinka552
24. jún 2025

Kupit sama byt na hypo. Nelutujem, jedine ze by som isla do toho skor. Auto som kupila, lutujem, nebola to dobra kupa. Ale soferujem, cize posun vpred. Vztah, ze som v nom nemala ostat.

kattrin5
25. jún 2025

V 22 odchod do USA a V 37 uplna zmena kariery a som spokojna, robim co som vzdy chcela😁

diewcatqoo
25. jún 2025

Odisla som do zahranicia

barka1
25. jún 2025

Rozvod. Nelutujem.
Velmi lutujem to, že som iny dolezity krok - založenie rodiny s exmanzelom - nepremyslela lepšie.

miskajerry
25. jún 2025

sobáš, sťahovanie, zmena práce

13uzivatelka11
25. jún 2025

odsťahovať sa 200km z rodného mesta za frajerom, ktorého som poznala len mesiac. Teraz sme manželia a máme najlepšieho syna na svete. Ale aj kebyže sa rozideme náhodou v začiatkoch, tak rozhodnutie odísť z mesta a od minulosti by som neľutovala a nevrátila by som sa tam

autor
25. jún 2025
@tyrkysova_lentilka

@autor
Na to ti môžem povedať len to, aby si sa snažila žiť v prítomnosti a myslela na budúcnosť, minulosť už bola, to nezmeníš, len si z nej môžeš niečo zobrať - radšej poučenie ako traumu.
Ja som sa z nejakych vecí dostávala pár rokov a uvedomila som si to až keď mi zomrel ocino. Máme málo času na to, aby sme sa trápili niečím čo bolo, musíme ísť ďalej a snažiť sa byť šťastní.
Či je radikálne presťahovanie sa správna cesta alebo len pokus o útek, musíš zhodnotiť sama, nepoznám okolnosti aby som ti k tomu vedela dať iný pohľad. Len ti poviem, že útek nič nerieši, ale ak by to bol cielený nový začiatok, mohlo by to byť dobré

@tyrkysova_lentilka tam kde sme, je to krmenie cudzeho. a nove, by boo uz vlastne
z bytu do domu je moj sen, viem ze je to zmena velka

sara07
25. jún 2025

kupenie si bytu , užasná vec, slobodne si vyložit v kuchyni o druhej v noci nohy na stôl bez toho čo tu robíš ...boží ,, zmena prace .. to nelutujem
lutujem že som sa nezbalila a neodišla do čiech aspon alebo do zahraničia, to neskutočne lutujem

veselo_neveselo
25. jún 2025

Prestat zit v minulosti nikdy neolutujes, autorka.

autor
25. jún 2025
@veselo_neveselo

Prestat zit v minulosti nikdy neolutujes, autorka.

@veselo_neveselo vobec to nie je jednoduche kedze miesto kde som mi minulost pripomina a tam kde by som mohla ist byvat, tiez.
preto musim ist uplne na nove miesto.

autor
25. jún 2025
@sara07

kupenie si bytu , užasná vec, slobodne si vyložit v kuchyni o druhej v noci nohy na stôl bez toho čo tu robíš ...boží ,, zmena prace .. to nelutujem
lutujem že som sa nezbalila a neodišla do čiech aspon alebo do zahraničia, to neskutočne lutujem

@sara07 myslis ze v zahranici je zivot lepsi?

vroni
25. jún 2025

Minulý rok som postavila celý svoj život na hlavu a začala som úplne odznovu a nanovo (okrem manžela a deti, tych som si nechala 😉). Ešte stále som zo svojho rozhodnutia šokovaná ale neľutujem, som veľmi spokojná.

kulumulu123
25. jún 2025

Odišla som z sk do angl iba so základnou angličtinou keď som mala 21 napriek tomu ze doma som mala naslapnute na super kariéru snov keď sa mi ozaj darilo, išla som sama do krajiny kde som nikoho nemala a nepoznala neľutujem a nikdy nebudem dalo mi to viac ako čokoľvek iné co som v živote urobila
Cestovať po svete iba tak na vlastnú päsť nikdy som neolutovala ani jedinú cestu kde som bola ale ľutujem tie kde som mala moznost ísť a neurobila som to lebo mi to nejaká dobra duša v danej chvíli dokázala vyhovorit
Mat prve dieťa v 35 sama moje najlepšie životné rozhodnutie

mirola
25. jún 2025

rozvod, nelutujem .. najlepsie co som mohla

tetapetra
25. jún 2025

Ľutujem,že som nenabrala gule odísť zo Slovenska. Neľutujem,že som našla aspoň odvahu odísť od rodičov, priateľov, známych.

sara07
25. jún 2025

porovnaj si poplatky - smeti, nehnutelnost, mudr atd ... porovnatelné ideálne rovnaké mesto v akom žiješ, len nie prosim ta ako blava a vieden 😂😂 su sice hlavne mestá ale ....................rozdielne
porovnaj si kolko dostaneš v čistom z hrubej mzdy s krajinou kde by si chcela ist, pozri si aké su tam odvody , cenu práce
porovnaj si % a systém dôchodkovy
porovnaj si politicku situáciu a cca nastavenie krajiny , stav sudnictva ..
porovnaj si cca v ronakej lokalite ako žiješ prácu kolko dostaneš tu a a kolko tam
pozri si či musiš kupit byt alebo môžeš žit v mestkom , prenajatom byte , nie ako na sk že sa stahuješ aj 9x a behaš po prenajmoch ,ked ostanteš tehotna vyrazia ta v 9 mesiaci atd...
a uvidíš sama ...
sadni na vlak a porovnaj si stanice vlakove, trate , vyber si nejake miesto a pozri si ako často idu vlaky napr z dedin alebo blizkych miest do väčšie mesta ... pozri si meškania
všetko také drobnosti ... možno ..
porovnaj si politicku situaciu niekde je uplne jasné že s rusmi sa nebudu nikdy ale nikdy paktovat lebo im to už stačilo alebo si ich tu pozveme však rus raz odíde ...
pozri si ako kupuješ listok na mhd, vlak atd .. kde maju digitalizaciu .. na sk stále su mestá kde v mhd si kupuješ mhd kartičkou pri vodičovi len cez predné ... alebo si kupiš doma listok cez apku a nastupuješ jedno akymi dverami ...

autor
25. jún 2025
@kulumulu123

Odišla som z sk do angl iba so základnou angličtinou keď som mala 21 napriek tomu ze doma som mala naslapnute na super kariéru snov keď sa mi ozaj darilo, išla som sama do krajiny kde som nikoho nemala a nepoznala neľutujem a nikdy nebudem dalo mi to viac ako čokoľvek iné co som v živote urobila
Cestovať po svete iba tak na vlastnú päsť nikdy som neolutovala ani jedinú cestu kde som bola ale ľutujem tie kde som mala moznost ísť a neurobila som to lebo mi to nejaká dobra duša v danej chvíli dokázala vyhovorit
Mat prve dieťa v 35 sama moje najlepšie životné rozhodnutie

autor
25. jún 2025
@sara07

porovnaj si poplatky - smeti, nehnutelnost, mudr atd ... porovnatelné ideálne rovnaké mesto v akom žiješ, len nie prosim ta ako blava a vieden 😂😂 su sice hlavne mestá ale ....................rozdielne
porovnaj si kolko dostaneš v čistom z hrubej mzdy s krajinou kde by si chcela ist, pozri si aké su tam odvody , cenu práce
porovnaj si % a systém dôchodkovy
porovnaj si politicku situáciu a cca nastavenie krajiny , stav sudnictva ..
porovnaj si cca v ronakej lokalite ako žiješ prácu kolko dostaneš tu a a kolko tam
pozri si či musiš kupit byt alebo môžeš žit v mestkom , prenajatom byte , nie ako na sk že sa stahuješ aj 9x a behaš po prenajmoch ,ked ostanteš tehotna vyrazia ta v 9 mesiaci atd...
a uvidíš sama ...
sadni na vlak a porovnaj si stanice vlakove, trate , vyber si nejake miesto a pozri si ako často idu vlaky napr z dedin alebo blizkych miest do väčšie mesta ... pozri si meškania
všetko také drobnosti ... možno ..
porovnaj si politicku situaciu niekde je uplne jasné že s rusmi sa nebudu nikdy ale nikdy paktovat lebo im to už stačilo alebo si ich tu pozveme však rus raz odíde ...
pozri si ako kupuješ listok na mhd, vlak atd .. kde maju digitalizaciu .. na sk stále su mestá kde v mhd si kupuješ mhd kartičkou pri vodičovi len cez predné ... alebo si kupiš doma listok cez apku a nastupuješ jedno akymi dverami ...

@sara07 ja zijem za hranicami, lamem sa ci sa nevratit na svk ale tiez ma to moc nelaka.

sara07
25. jún 2025

zober A4 , rozdel na dve časti , a zapisuj čo ta napadne + fakty, čísla , potom ked bude plna označ riadky + alebo - pre danu krajinu , to si musíš zhodnoti sama
každý má iné priority , niekomu nevadí mhd raz za hodinu niekoho vytača, niekomu nevadí že sa nemá ako niekde dostat vlakom a musi sa trepat a vlastnit auto ,niekomu ano .... niekomu nevadi že nemá mhd na pripoj z vlaku , niekomu ano ...atd ....
niekomu nevadí že dostane o 600 € viac na ruku z tej istej sumy za pracu ,niekomu ano a niekto to vôbec nevie ,nerieši ...

autor
25. jún 2025
@sara07

zober A4 , rozdel na dve časti , a zapisuj čo ta napadne + fakty, čísla , potom ked bude plna označ riadky + alebo - pre danu krajinu , to si musíš zhodnoti sama
každý má iné priority , niekomu nevadí mhd raz za hodinu niekoho vytača, niekomu nevadí že sa nemá ako niekde dostat vlakom a musi sa trepat a vlastnit auto ,niekomu ano .... niekomu nevadi že nemá mhd na pripoj z vlaku , niekomu ano ...atd ....
niekomu nevadí že dostane o 600 € viac na ruku z tej istej sumy za pracu ,niekomu ano a niekto to vôbec nevie ,nerieši ...

@sara07 to mas pravdu, zahranici sa dieta uci napr jazyk, beriem ten zivot ako investiciu do buducnosti dietata napr. lebo ludia nadavaju, ze sak na co ste tam, no na nic.

sara07
25. jún 2025

však prenajmi si na 14 dni na sk byt , ukaž mu slovensko a uvidíš sama .... kde sme a kde nie sme ...

autor
25. jún 2025
@sara07

však prenajmi si na 14 dni na sk byt , ukaž mu slovensko a uvidíš sama .... kde sme a kde nie sme ...

@sara07 chodievam tam, kedze byvam pri hraniciach

sara07
25. jún 2025

tak potom ako nerozumiem , 😂

autor
25. jún 2025
@sara07

tak potom ako nerozumiem , 😂

@sara07 mam viac moznosti, chcem sa spravne rozhpdnut