Aké znamenie zverokruhu patrí k 23. septembru?
Prosim Vás,23.september je váhy alebo panna?
Google 3 sekundy....Vahy
@doriiis Dakujem 🤗,ide o to,že panna je do 23.septembra,podľa Google našlo aj mne váhy.
Tak je to pol na pol?Podľa mňa sú to tiež už váhy.
Celý život som bola v tom ze panna, dokonca moja spolužiačka vtedy oslavovala a sama tvrdila ze je v znamení panny
Niekde píšu Panna, niekde Váhy
záleží od hodiny narodenia ked sa to takto prelína.Podla toho či ešte bolo slnko v panne alebo už vo váhach.Treba si zistiť čas narodenia a vypočítať napriklad tu, tam ti to ukáže https://osobni-horoskop.najdise.cz/
Ja som 23.9 a som panna
Tak si v horoskope čítajte oboje a vybavené.
Váhy
Dátumy, kedy je Slnko v daných znameniach:
21.3. - 19.4 Baran (Aries)
20.4. - 20.5. Býk (Taurus)
21.5 - 21.6. Blíženci (Gemini)
22.6. - 22.7. Rak (Cancer)
23.7. - 22.8. Lev (Leo)
23.8. - 22.9. Panna (Virgo)
22.9. - 23.10. Váhy (Libra)
23.10. - 21.11. Škorpión (Scorpius)
@liusa82 Ďakujem moc.
Tieto hranicne datumy závisia od postavenia SLNKA v danom roku. Takže toto ti nikto nepovie presne bez presneho roku aj času narodenia.
Presne ako pise @barka1. Zalezi aky rok. Obzvlast ak priestupny. A hodina. Kazdopadne je naivne verit, ze sa cloveku rapidne zmeni povaha len preto, ze sa narodil o hodinu skor, alebo neskor. Pre niektore horoskopy je napr. dolezitejsi ascendent ako poloha slnka. Takze je to uplne jedno. Vyber si, ktore sa ti viac paci.
Som 22.september, este panna a 23. uz vahy. 😉
@isis234 Pluto uz nie je planeta podla astronomov, ale pre astrologov stale je. Ale to je taka "moderna", tusim aj s Uranom a Neptunom. Pre astrologiu su planety aj Slnko (to urcuje prave to znamenie) aj Mesiac. Rozlisuje sa akym smerom sa planeta pohybuje, s kym je v konjukcii alebo naopak v opozicii a tak ...
Aky rok narodenia?
Treba rok, čas a miesto narodenia, ale aj tak to nemusí byť presné
Som narodena 23.9. a cely zivot som vahava panna😀

Vahy