Aké žreby ste mali výherné?
na ktorich ste poslednu doby vyhrali
dakujem
@ruzovakobyla1 kupujem 10 rokov max 15 eur vyhrala.
@radussska999 magicka perla?
Ja nevyhrám buď nič alebo výhra je vo výške toho žrebu. Naposledy prasa v žite za 1 euro a výhra bola 1 euro
@226lenka kupujeme 10rokov a prt z toho ...asi s tym mame skoncit
@ruzovakobyla1 wau ja max.5eur
Dnes som kúpila žreb za 10 eur, keď zase nevyhrám nič tak už vážne prestanem žreby kupovať
@226lenka ja kupila ten za 20 eur a reku..a nastastie 20 eur. ale stuhla mi krv v zilach. lebo 20 eur je uz mega.😎
@226lenka ale inac max vyhra 15 eur ci 1 euro ci 0.50 euro. o nicom. ziadna velka vyhra.
Pred niekoľkými rokmi som mala na žrebe výhru 60 eur, to bola radosť. A žreb stal 10
@226lenka to mne sa nestalo za 10 rokov.
Autorka to mame asi rovnake stastie 🙈 na okruhle narodky som dostala ako darcek asi 20 roznych zrebov, od 20 eurovych po 1 eurove... a vratila sa mi tak stvrtinka hodnoty tych zrebov - ak vobec...
tieto zreby su na zabavu,ak na to miniete viac ako je zdrave, nema to vyznam. Lebo zaidne vyhry z toho necakajte extra... ked ot poratate za roky ktore davate nieco a neboaj vyhrate 100eur, 1000EUR tak aj tak je to nic.
Tak pred chvíľou som zotrela ten žreb za 10 eur. Nič som nevyhrala. Dúfam že si budem stáť za svojím a už si nikdy žiaden žreb nekúpim 😃
Dnes som si kupila 10eurovy a zasa klasicky nic, viac uz nekupim taky zreb. Ten 20 eurovy som tiez raz kupila a nic, tak som doteraz dodrzala a nekupujem viac ten Oslavujte s nami. A ked som citala nazory ludi na FB-ked reklamovali ten 20eurovy zreb, tak vacsina pisala, ze kupili i viac kusov a nic, tak ma to utvrdilo, ze nekupovat. Vacsinou je na zrebe 0 alebo obcas (tak 1 z 5 alebo 6tich) suma v cene zrebu 😂.
A plus som pozerala na stranku tiposu (kamoska hovorila, ze pridali zoznam, kde boli vyherne zreby v 2023) a podla toho vacsie vyhry hlavne na vychod posielaju, tak ked budem mat dovolenku na vychode SR, tak potom sa oplati kupovat zreby, inak nie 🤣.
Žreby sú strata €, radšej podávam zápasy a tam viac vyhrám 🤭
Ze sa vam chce do toho peniaze liat 😅.
Niekto si kupil celu tu seria čo su spojene žreby rovno z balika a nevratila sa mu ani vložena suma.A tych 100 000 naozaj vyhral niekto na vychode, raz za 100 rokov motyka vystreli, ze vyhraš viac, ale ja nie som vyherny typ,čiže nekupujem..Zrataj si to za 10 rokov a presne tu sumu si hoď do prasiatka..
Ja a muž vždy vyhráme max do 5 eur. Minule manžel kúpil 2 žreby, jeden dal jeho mame a on nemal nič, ona 100 eur 😅 ale svokra celkovo často vyhráva na žreboch. Nie nejaké horibilné sumy, ale tak 50-100 eur.
@karolinakr my sme dostali na svadbe do obálky už ani neviem koľko žrebov. Bol to fakt výber všetkého možného, aj drahšie aj lacnejšie. Dokopy sme na nich všetkých mali 2 eurá (bolo ich tam okolo 20 alebo 25, presne fakt neviem).
Poradim vsetkym, čo vahaju - ak si štastny typ, ze stastie si v živote na teba sada, kludne kupuj, raz sa dočkaš..Ak nepatriš pod štastnu hviezdu, tam je to marne a nespoliehat sa na stastie, ktore ti i tak nebude dopriate...easy...každy vie, kam ma sam seba zaradiť..život sa ku mne otača čelom 👍
alebo zadkom👎
@mima1608 🤣 no vidiš, pre toto ja žreby nekupujem
Poradím všetkým čo váhajú - nikdy ale nikdy nebude výhra na zreboch či iných súťažiach väčšia ako zárobok toho kto žreby vydal. Nikdy.
Veď výroba, distribúcia, platby za predaj , a poriadny zisk pre vydavateľa .
Takže ak vydajú žreby v hodnote 1 000e, tak vyhráte maximálne 100e aj to sa rozloží medzi 10 ľudí po pár drobných. Aby vydavateľ zarobil 900e.
Nie vy, ani ja.
Keď ste vyhrali 10 e, tak sa na ne poskladalo aspoň 100ludi čo nevyhrali nič.
@ingrid16 to je mega :O....asi mas stastie v laske potom
@mima1608 pre mna je horibilna aj bvyhra 50 euro

Ja som na Vianoce kupila svokrovcom magicku perlu a oni tam mali 350 eur 🤣🤣🤣 to bolo radosti

Perla...tam vyhrávam často 🙂