Akí ľudia volia PS?
❤️
Robíme si predvolebnú kampaň?
myslím že ludia čo idu voliť PS reagujú na nu dávno, nerozhodnutá čast aj tak divne to hodí proste .. skôr čast sas olano, kollar proste prechadzaju k PS preto tie %
Ja som sa naucila uvedomit si jednu vec, je rozdiel v tom co LUDIA HOVORIA ZE CHCU ROBIT a tym co SKUTOCNE ROBIA. Platí pre všetky strany, PS nie je výnimkou. Komu to hodím netuším.
A coze tak anonymne? A ty to komu hodis?
Ja som asi jedna z mala, ktorá si za svojou voľbou z posledných volieb stojí a budem tych ľudí voliť opäť.
Bez ohľadu na to koho budem voliť ten príspevok je napísaný ako žiakom základnej školy pre ostatných spolužiakov. Ak chceš zapôsobiť na voličov troška na tom popracuj.
Mňa by zaujímalo, odkiaľ majú tú štatistiku o najšťastnejších narodoch. Ale celá kampaň PS je založená na principe: Nikto vám nemôže dať toľko, ako vám my dokážeme sľúbiť. Takže podľa mňa PS budú voliť hlavne veriaci. Nie v Boha ale v pravdivosť ich sľubov.
Akoze co?
Ja osobne si myslim o PS ze tam ides volit na 100%. Bud si ano alebo nie. Tam nie je nic medzi. Ale toto co sa pise hore???
Toto asi o sebe tvrdila/tvrdi kazda strana 😂
Nech si volí každý koho chce je úplne trápne označovať ľudí za nevzdelanych keď volia stranu ktorá sa niekomu nepáči.
Mne sa paci zaver toho prispevku: "Vy by ste nechceli patrit medzi takych ludi? Lebo ja velmi". No, pointa je v tom, ze patrit medzi mudrych nie je o chceni😉
Kto písal ten text? Lebo na to, že to píše zrejme ich volič, ktorý sa tým zaraďuje do skupiny vzdelaných ľudí, tam má až príliš veľa chýb. Ja viem, že mobil často zmení písmená v slove, alebo niekde sa neobjaví mäkčeň, ale hádam si to, čo napíšem, po sebe prečítam a opravím takéto chyby, hlavne ak sa to chystám niekde zverejniť. A zvlášť, keď sa tým textom chcem pasovať medzi vzdelaných ľudí.
@h2 No, lebo je to tak ako pisem-darmo niekto chce patrit medzi tych vzdelanych, ked nie je😉
@vroni "Mňa by zaujímalo, odkiaľ majú tú štatistiku o najšťastnejších narodoch."
Hmm, mozno odtialto: https://worldhappiness.report/data/
@vroni presne, statistiky su uplne "super". Teraz konecne vychadza najavo, ako je to napr. s tym super skolstvom vo Finsku😉
No podľa mňa veľká časť voličov PS je takých, čo už po ktoviekoľkýkrát hľadajú "ideálnych politikov" a preto vždy volia niekoho "nového", čo sa ešte len nestihol ušpiniť. Raz Sieť, potom OĽaNO, teraz zase PS (aspoň že nie Republiku: "My sme republiku nerozkradli... lebo sme ešte nemali možnosť"). SOP a ANO si už nikto nepamätá.
haha už len prezentovanie na tejto slepačej stránke ukazuje tú úžasnú "úroveň"
@walentina7 Sovensko 😂😂😂 a tie ciarky ani nehovorim. Ja budem volit PS. Osobne tam inu alternativu nevidim, aj ked vyhrady samozrejme mam, ako ku kazdej strane.
@walentina7 A skupine sliepok, kráv, svíň a menšieho počtu inteligentných žien sa hovorí Modrý koník.
@walentina7
toto je tvoja úroveň? 🙈
@walentina7 priznám sa, najprv som ti chcela reagovať trochu sarkasticky s podvýznamom ta urazit ale vymazala som to. Poďme diskutovať.
Prečo sú ľudia z PS podľa teba idioti? Porad, koho budeš voliť ty? Inšpiruj nas.. 🙂
P.S. Nie som volič PS 🙂

Hlavne rozumne, mudro a bez nenavisti! Pekny den!