Ako aktivovať denný internet v mobile s kreditom?
Ahojte prvý krát mám dobitý kredit za 8e od Tesco. Extra kredit mám 16e. Chcela by som aj každý deň za 30 centov internet. Ako to urobiť aby som ho mala každý deň? Za mesiac je to cca 9 e, že? Môže ísť potom aj z toho extra kreditu?Ako ho aktivovať? Oplatí sa to? Tých 8 e aj ten extra chcem minút za mesiac...za tých 30c na deň je to koľko dát prosím, ďakujem vopred za pomoc.
Aktivuje sa automaticky, keď sa pripojíš na internet (napr. otvoríš prehliadač, appku alebo čokoľvek online). Je to iba 300 MB denne, čiže máličko. Po prečerpaní dát sa ti rýchlosť spomalí.
@billy_jean zapla som dáta a z tých 8e mi ukazuje 6,82e a internet na deň by mal byť 30 centov, prečo mi to stiahlo 1,18e? Ti bude tak zakaždým?
Aktivuje sa automaticky, keď sa pripojíš na internet (napr. otvoríš prehliadač, appku alebo čokoľvek online). Je to iba 300 MB denne, čiže máličko. Po prečerpaní dát sa ti rýchlosť spomalí.
@billy_jean ešte som nikde nevolala, nepísala, len prezvonila...a keď som zapla internet tak stiahlo toľko... nechápem....
@billy_jean keď som otvorila messenger išlo to len keď som dala dáta...ti sa mi neoplatí dať 1,18e na deň však to cez 30e mesačne ... veľa... A kredit pred dobitím bol 5 centov potom 8,05 čiže stiahlo až 1,23e, nevieš prečo?🙈
@billy_jean keď som otvorila messenger išlo to len keď som dala dáta...ti sa mi neoplatí dať 1,18e na deň však to cez 30e mesačne ... veľa... A kredit pred dobitím bol 5 centov potom 8,05 čiže stiahlo až 1,23e, nevieš prečo?🙈
@anonym_autor zavolaj na zákaznícku linku: 969 povedia ti viac.
@anonym_autor zavolaj na zákaznícku linku: 969 povedia ti viac.
@billy_jean uz asi viem
@billy_jean uz asi viem
@anonym_autor Mas asi nejaky stary cennik. Naj - aktivuj si 20GB za 11€.
@anonym_autor Mas asi nejaky stary cennik. Naj - aktivuj si 20GB za 11€.
@niekto2hy to he balik na 30 dni, ze ? Uz sa zacinam dostavat kusok do obrazu... Staci to aj na pozerania filmov, YouTube? Potom sa to obnovuje automaticky, lebo chcem len tych 30 dni....