icon

Ako bezpečne identifikovať falošné Apple Watch?

kika147
29. dec 2024

Ahojte. Manzelovi som z bazosu objednala hodinky apple watch uolne nove zabalene . Vravim si ze super cena. No dnes som narazila aj na fake hodinky a su uplne na nerozoznanie aj maju rovnaku krabicu ako original dokonca ich vyhladate aj podla serioveho cisla a ja teda rozmyslam ci pan nechcel oklamat ze ide o original a predal mi fake . Nemate niekto skusenost ako si to overit ? Hodinky su zatial na ceste tak som zmätena teraz 🙈

mirola
30. dec 2024

o ktory model ide a kolko stali?

kika147
autor
30. dec 2024

@mirola apple watch 9 a cena 250

mirola
30. dec 2024

uplne nové este zabalené?
Na tvojom mieste by som ich zobrala do najblizsej predajne apple a tam ti pravosť overia.

kika147
autor
30. dec 2024

@mirola ano uplne nove , este ich nemam doma a prave preto rozmyslam ci ich preberiem .

mirola
30. dec 2024

aha, no tak uprimne takto to nezistis, ak to bol podvodnik aj fotky mohol dat ine a v krabicke moze byt pokojne len papier. Kupovala si na dobierku? Chcel predtym zalohu, alebo ti to poslal len tak? Su ukazovatele, ktore mozu napovedat, ze ide o spekulanta. Odkial je, ma dake recenzie? Ja taketo veci kupujem vzdy len z obchodu.

kika147
autor
30. dec 2024

@mirola prave mi pride divne ze mi stale vypisoval ci ich beriem, dal mi dokonca aj zlavu 20€ . Poslal ich na dobierku

mirola
30. dec 2024

kde si nasla inzerat? ma ich tam viac? ako prisiel k hodinkam a preco ich predava si sa pytala?

brrunetkaa
30. dec 2024

Z toho čo píšeš by som sa priklonila k možnosti, že sú fake. Cena príliš nízka a predajca ešte aj tu nízku cenu zníži, len aby sa ich zbavil a zarobil. Hlavne ked sú nové a zabalené…

kika147
autor
30. dec 2024

@mirola uz to mam iste ze predava fake veci od apple, napisala som mu sms a hned vymazal inzeraty

mirola
30. dec 2024

je to na nich vidno, alebo ako si na to prisla? podla adresy ho asi nevies najt?