Ako by ste to riešili vy?
Dámy, máte aj vy takých nepríjemných susedou ktorým všetko vadí napr. ako dnes pánko na mercedesy do mna skoro narazil na našom firemnom poli zato ze sa mu práši do dvora a doprial mi pár vulgárnych slov aj keď aj on je chleba ktorí my produkujeme ...... Dnes to už bolo prášenie do dvora, ale pred rokom zablokovali jeho rodina traktory v jazde, a napadli šéfku že mala 4 stehy na nose ...... No dnes došiel na aute, a vravím skoro nabúral do traktora ...... Pýtam sa to, či môžu zakázať len tak poľnohospodárom jazdiť po verejnej komunikácií aj keď máme ťažkú techniku
Diky
@iren88 Áno presne tak .... Zázrak je, že ja keď som sa učil do školy, a prebiehal zber sena, tak tu jazdili ale že vkuse Zetory s tými otavanmi ktoré trieskali prázdne po rozbitej ceste strašne ..... A ver never, stále 1 niekedy aj z * z odpovede .... Hluk nevadil .... Dokázal som sa aj voziť v traktoroch hodiny po učení, pamätal som si to na druhý deň ...... Takže neviem čo ich teda ruší a ako vravíš, vadí to že si robíme prácu

podľa mňa človek by mal s takýmito vecami rátať, keď si stavia dom niekde, že proste navôkol sa kadečo robí, vôbec by som sa týmto netrápila, robíš si len svoju prácu 🙂