icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

dudu
1. jan 2010

jul ja sa len bojim aby mala nebola velmi prerastena 😉 , to, ze ja priberam je fajn , sak nic nerobim..., len nech mala pribera tolko kolko ma, a nie viac...
Som papala aj sladke, vies...

jul
1. jan 2010

a kedy ides na poradnu?

dudu
1. jan 2010

az 11-teho

dudu
1. jan 2010

tak som zvedava, ale diabetologycke idem uz 5-teho a tam ma aj vazia tak uvidim

lumah
1. jan 2010

dudu ja som mala 89, keď som išla rodiť s dvojkami a po porode som mala 80 a teraz 82. 😔
juuul, bola som behať s MM v parku!!! 😀 Síce len jedno veľké kolečko, ale mala som dosť. MM povedal, že som bola lepšia ako on, keď začínal. 😉
A spravil ananásový šalátik-som si dala, mňam.

dudu
1. jan 2010

ananas spaluje tuky, to mas dobre lum po tom behu 😉

dudu
1. jan 2010

ja uvidim kolko budem mat ked porodim..., keby som aspon desat dala dole budem rada 😅

dudu
1. jan 2010

boooze ja by som len spala a spala, ved sme stavali o jedenastej , ja som potom prespala obe casti kucharov pekar a opacne a terz by som znovu spala 😅 , co si robim zasobu? 😕

lumah
1. jan 2010

dudu neboj, ty zhodíš rýchlo, keď budeš kojiť, ja už som vo veku, preto mi nešlo dole viac. Pri dcere som pribrala 11kg, dala dole 7 a tie 4 počas kojenia, potom som dokonca schudla ešte viac.
Asi bude aj malá spachtoško, keď by si spala, buď rada, vyspíš sa pri nej aspoň, keď bude na svete. 😀

jul
1. jan 2010

lum,a by som asi dušu vyplula 😅 😝

lumah
1. jan 2010

jul však normálne cítim pluca ako ma bolia, som bola však prekvapená, že som to kolečko zabehla tak, že som len dvakrát musela zastaviť-aj to skor kvoli kolenám, ako dychu-strašne cítim tu nadváhu na kolenách.

lumah
1. jan 2010

To je sila, chalani dnes spali doobeda aj poobede od 14 do 16 a druhý do 16,30 a o 19tej už zaspali znovu. To asi tie antibiotiká alebo čo.

pipka
1. jan 2010

tak my mame novorocnu vychadzku uspesne za sebou, aj veceru aj fifi haja...tak uz mam frei 😎
a zakazujem reci o zradle 😠 😀

co kukate v bedni? 😕

pipka
1. jan 2010

no my sme obednu pauzu na puzzlach stihli len tak tak 😅 ked sme boli v najlepsom, tak zo spalne fifikrik 😅 ...ale 5 minut musela pockat...nedalo sa nic robit 😀 vydrzala 😉

ale papat tiez moc nechcela, tak sme hned isli von...ale aj tam bola ako cert...len knucala stale...ani pesi chodit, ani na koni, ani v kociku 🙄 len tam kam ona chce...a to len do blata, po kanaloch dupat a klacat a sediet na zemi 😒 🙄 tak sme to po dvoch hodinach vzdali a kym sme dosli domov aj dve a pol bolo...tak zaspala uz o pol osmej 😝 😎

pipka
1. jan 2010

inak vo fitku som ani ja v zivote nebola 😅 a ani ma to nelaka 😒 asi presne z toho dovodu ako lum 😀 keby som tie tintitka okolo videla, len by ma porazalo 😝 🙄

radsej taky prirodzeny pohyb... 😉

dudu
1. jan 2010

pozeram rozpravocku 😉 😀

pipka
1. jan 2010

my mame na CT1 taky cesky film o takom dievcatku...celkom mily 😵

dudu
1. jan 2010

mne preto vyhovovalo chodit na zumbu aj na fredyho, lebo to bolo v telocvicni a boli tam aj vacsie tela nez ja alebo lucka... 😅

pipka
1. jan 2010

no ved ked si mala s kym 😅 ale ja nemam s kym chodit ☹ a mne sa samej nechceeee 😅
este tak to plavanie zvladam aj sama 😉

dudu
1. jan 2010

no tak to mas pravdu , sama by som sa asi nedonutila , ale prznam sa niekedy ssme skoncili aj na pizze 😅 😀

jul
1. jan 2010

pipi,mne to robi maly vonku furt a ked neni po jeho,tak ho taham po zemi alebo ho zoberem na ruky ale meta sa a kope nohami a vrestiiiiiiiiiiiii jak pavian.....hanba 🙄

jul
1. jan 2010

ja by som s tebou chodila pipi,len co ked si taaaaak daleko 😢

jul
1. jan 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 dudušššš,ze vacsie telá

pipka
1. jan 2010

no ja som sa tak raz prihlasila na kalenetiku s kamoskou a bola tam so mnou 2x a potom tam prestala chodit 🙄 ale ja ked uz som mala zaplatene, tak uz som tam dochodila aj sama...sak som sa tam zoznamila 😀 mne by stacilo, keby so mnou niekto zacal 😀 😅

mixka
1. jan 2010

halooo 🙂

mna vystrie, vy ste dali embargo na reci o jedle 😕 ??? no este ze mame serialy 😀

jul
1. jan 2010

aj mne pipi 😅

pipka
1. jan 2010

ved to julis...mne to je do PK tiez od veci 😒 ☹ ja by som potrebovala niekoho v BA 😉 😅

jul
1. jan 2010

ja kukam na STV1 zeny mojho muza so Studenkovou a cakam na Tango s komarmi

pipka
1. jan 2010

mixi, to pre teba 😀 sme vedeli, ze ta to potesi 😀 😀

mozes o chudnuti...v tvojom pripade o priberani hovorit 😀

jul
1. jan 2010

😀 😀 😀 😀 😀 dudušššš,dobre zakoncenie pri pizzi 😀