icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

jul
8. jan 2010

ja som to len prepla,ze o com to je a uz som aj zas prepla naspat...to sa neda pozerat,to je pre silne zaludky 😒

dudu
8. jan 2010

ja som ten film nikdy nevidela lebo ked som zacala a boli tam tie vychudnute deti ...., ale ze vraj ako film je to dobre..

ninka1234
8. jan 2010

dudu, ten svetrík je z nextu, alebo nebolo by ho ťažké uštrikovať

jul ano aj ja 😒

jul
8. jan 2010

aj zajtra ma prsat?

pipka
8. jan 2010

ninka dnes som dostala od svokry tie veci co malej strikovala podla tvojho vzoru...no hroza 🙄 😅 duduska s ajuskou ti mozu porozpravat 😀 ale sak snaha bola 😖 😅

som chcela taky svetrik s kapuckou ako mam od teba, len vacsi...lebo ten uz hanulka neoblecie...no ustrikovala, ale bez vzoru, nerovnomerne, len hladko obratko...ciapocka mala, kazda rukavica ina 😅 a sal...no neviem, ci jej to niekedy obleciem 😀

ninka1234
8. jan 2010

wighy a ako si ťa mám nájsť?????

pipka
8. jan 2010

wigh, a ako sa volas? ved ako wighy si ta nenajdem 😅 😀

ninka1234
8. jan 2010

pipi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , mala si povedať že chceš

jul
8. jan 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pipi

ked pojdes na navstevu k svokre,tak jej ho oblec 😀

pipka
8. jan 2010

vraj ma prsat cely vikend ☹ 🙄

wighy
8. jan 2010

baby IP

ninka1234
8. jan 2010

pipi odfoť

jul
8. jan 2010

parada 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 cely vikend mozeme doma trcat

pipka
8. jan 2010

ninus, nechcela som ta otravovat...sak svokra sa ponukala, ze vie strikovat...no des, nabuduce jej poviem radsej, ze nepotrebujem nic 😅 🙄 a tebe zavolam 😉 ved ten tvoj je ako z obchodu 😎

dudu
8. jan 2010

ninus, som sa na tom ustrikovanom sete dobre pobavila 😅 😀 😀 😀 😀 , rukavicky tak pre babiku, ciapocka by hanke bola mozno dobra pred pol rokom, svetrik je fajn ale o mesiac uz nie , akurat ten salik je OK 😀
pipi prepac 😉

wighy
8. jan 2010

pipka, teeeda to ti svokra ale pomohla 😨 to ako ona nevidi ze to nie je rovnake????

ninka1234
8. jan 2010

dudu 😢 😢 😢 😢 😢

jul my nemáme auto, takže aj tak budeme sedieť doma 😠

pipka
8. jan 2010

no ved julis...tak nejak...zdvorilostne jej to raz-dvakrat obleciem a skonci zalozeny v skrini 😅 😝

a rukavicky krive, kazdy palcek inde, normalne jej lava pada z ruky 🙄
ked ti to nafotim, tak to neuvidis...to by si musela vidiet, nazivo, ked to ma na sebe 😅 🙄

pipka
8. jan 2010

wigh, ona uz ma vyse 76 rokov...tak ani nevidi a ani nema odhad... 🙄 ale nechcem jej to hovorit, aby som nebola ja tá hasteriva nevesta 😒 🙄

ninka1234
8. jan 2010

kto ste ešte na FB?

dudu
8. jan 2010

pipi teraz ma napadlo za keby si jej dala na papiery nakres , teda velkost mozno by to napodruhe zvladla, len by si to musela prikladat ked ti to bude strikovat 😕

dudu
8. jan 2010

aj jaaaaaaaa som na FB, ale malo tam chodim

wighy
8. jan 2010

ninka uz ta maaaaaam 😵

pipka jaaaaj to som nevedela, tka to je ine, to je od nej aj mile ze to vobec ece zvladla 😅

ninka1234
8. jan 2010

aj ja wighy 😉

pipka
8. jan 2010

mne to vyhladavanie nejak trva 🙄 stale mi nic nenaslo 😒

wighy
8. jan 2010

pipka ja som ta nsla hehehehehe

pipka
8. jan 2010

ja ta nemozem najst, mne sa tam jieco posralo 🙄 vypisem meno...a zadam hladat...a nic...len prazdna obrazovka 🙄 tak ti potvrdim priatelstvo ja 😉

dudu
8. jan 2010

pipi mne FB ide vzdy stale pomal

wighy
8. jan 2010

dostla si moju ziadost pipi???

wighy
8. jan 2010

dud inak aj mne 😖