Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.
Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀
bola som dnes pochvalena 😎 prave V povedal, ze som vynikajuca manzelka 😀 to si musim napisat do komina bielou kriedou 😀 😅 😀
ze julis...sa to nezda...ale strasne to zasyti...a pritom sama zeleninka 😎
pipi no woooooooooooooow to je teda uznanie, take si ani neviem predstavit dostat od muza, cely chrup by som si od prekvapenia vyplula 😀 😀 😀
sa mi zad, ze uz je to rychlejsie 😵
wiiiig,ak ta este nieco napadne nejaka dobra rada na ten nocnik,hned mi napis
pipi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sa ti ZAD??
dnes som mu urobila oblezene sendvice a upiekla kolacik, vsetko naservirovala do izby k pc, podakoval, a hovorim mu uvedomujes si aky mam ful komfoŕt???ziadna ina by ti to nedala, uvedomujes si to???? 😀 😀 😀 😀 😀
wigh 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ved aj ja som si skoro 😅 😀 ale ze vynikajuci obed bol, aj cajik superny som mu spravila aj som sa s fifinkou hrala...a on si od piatej do siedmej pospal 😅 ...ale on zase zajtra bude mat sluzbu...sice ja si neoddychnem, lebo chcem upratovat...ale aspon od hanky si na sekundu oddychnem 😉 a budem sa venovat manualnej praci 😀 😝
zad...ved sak zdá 😀
jul mi sme na nocniku aj citali knizky alebo som ju dala k rozpravke, kamoska mi dnes hovorila ze jedna jej znama dala za cikanie do nocnika jedneho gumeneho macika synovi 😀 😀 len pevne nervy, nekarhat, dokola vysvetlovat ake je super ze nema plienku, ze je sikovny chlapcek a ako je ritke super bez plienky ked neni zaparena 😀 😀 😀 😀
a co ti na to povedal wigh? 😕 😅
hej 😝 😝 😀 😀 😀
aky vecny...sak na co by chvalil a dakoval stale... 😅 😀
on sa vzdy podakuje, obcas pochvali aj jam od seba ze mnamina papina ale zeby mna pochvalil aku ma skvelu,sikovnu,peknu a mudru zienku 😔 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no wigh, to chlapi uz ako samozrejmost beru 😒 ale to asi nema vyznam riesit...ved su z marsu...a my z venuse 😀
Wiig,myslis,ze to chapeco mu hovorim,ked on este nevie rozpravat...ale kakat vie co zamena..to povie ze fuuuj
pipi tak tak 😀 😀 😀 😀 😀
pipi a spominala si ze V zacal podnikat, co robi teraz???
julis neboj...velmi dobre uz chape...aj ked rozpravat nevie 😉
ja som sa minule obliekala v spalni a zahlasila som, ze juuuj ja hlava derava, zabudla som si v obyvacke ponozky...a fifi okamzite vystartovala a doniesla mi moje ponozky 😎 ...ako poslusny havko 😀
hej wigh, uz podnika 😉 tvori web stranky a venuje sa web marketingu, reklame atd spravuje niektore stranky... 😉
jul to si pis ze on chape uz vsetko co hovoris, len mu dokola dokolecka vysvetluj ako verklik a uvidis ze on sa chyti 😵 😵
presne toto robila aj moja ,ze muz sa ma pyta kde mam papuce??to mala laura asi rok,ja som ich hladala a zreazu sa objavila krpana s tatovymi papucami v ruke,no kukali sme jak puci 😕 😕 😕
hehehee ze poslusny havko
pipi a dari sa mu????to je cely den noc za pc co???uff oci oci 😔
wigh...zatial to nekomentujem 😒 cele dni je v robote...domov chodi o deviatej najskor...a ani cent som este nevidela 🙄 ale len teraz zacal...to je zase fakt, ze zo zaciatku mam byt trpezliva...tak som zvedava, kedy sa mu konecne zacne darit zarabat aspon tolko, co v robote, ked bol zamestnany... 😅 🙄
ten dustin hoffmann ako dobre hra toho postihnuteho
ja som tento film nevidela niekolko rokov
dustin je prerfektny herec, ja osm tento film videla ako dieta ,bola som na tom v kine so segrou a uz vtedy som bola z neho hotova 😕
pipi len preto sa pytat lebo aj moj zacal podnikat v juli tak tiez cakam kedy sa zacne darit 😢
ved tusim aj oscara za to dostal 😉
to je z 1988 roku 😅 to som mala 15 😅 😀
som mala 9 😨
wigh a v com podnika?

spomalene to je hrozne 😖