Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.
Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀
a furt nist??lady neprelomene?? 😀
no spala asi 5 hod, zobudila sa...napapala a hned zaspala dalej...tak to som skoro nepocitovala, hlavne ze mi nerevavala a nemusela som ju v noci dve hodky uspavat 😉
tak 2x v noci bola hore, prvykrat to som este len isla spat...okolo pol dvanastej a okolo stvrtej, to som automaticky spravila vsetko co treba a spala dalej...a rano uz som vstavala s nou okolo siedmej...a ona uz niekedy po osmej spala zase...tak aj ja 😀
mala by si ju mat v pase, aspon ja ked s nou chodim, tak mam pas, a dala som ju hned aj do V pasu zapisat. na pockanie mi to spravili 😉
no prve stolicky jej zacali ist tak tesne pred prvym rokom
tak to si mala super,lebo u nas uspavanie je hrozne po kazde,dnes vecer vynimka 😅 polozila a spala,tak by sa mi to pacilo kazdy vecer a aj v noci 🙂
neprelomene lius 🙄 chce to vraj riesit az ked to bude aktualne...tak som zvedava kedy to podla neho bude... 😅
a to tam musim ist osobne??R nemoze doniest obidva pasy a to spravia??
ked budes tehu 😉
a co ajka,nie je tehu??
jeeej kolko ste popisali kym som sa bola umyt hehehe
liuska hej od septembra, a hra sa hra s vselicim, puzzle, kocik, kocky, auta, babiky, knizky ako kedy, niekedy sa pekne zahra an iekedy len somariny vymysla
uz aj "papuluje" dnes som jej nieco asi 5 x pekne vysvetlovala a ona na to prestan a zacala sa rehotat 😀 😀 😀 😀 alebo mi povie nerob to,chod prec, pod sem, pomoz mi no same rozkazy ze odkial to ma 😀 😀 😀
moze tam ist aj R, ja som tam isla s malou a niesla som aj moj aj V pas a zapisali mi ju do oboch bez problemov 😉
lius...pracuje sa na tom 😉 naposledy som si az kolena pri tom snazeni odrela 😅 😀 😀 😀
ajuska tusim zatial nie je...ale dufam, ze kazdym dnom bude 😉
wigh 😀 na to sa tesim 😀
nasa Lea ma taky zlaty hlas 😵
asi nahovorim R na kameru 🙂
tak supišš,vyslem ho tam 🙂
pipi 😀 😀 😀 davaj pozor 😀 😀 😀 😀 😀
mozno budete naraz 😉
aj ja chcem babatkooooo,staleeeee 😀
ze je to kraaasny pocit, ked je to take malinkeeeeeeee vonaveeeeeeeeeee stale pri tebe 😵 😵 😵
paneboze,vy ste toho ale popisali,idem citat
aj ona tak mraučí ako mačiatko? hanula zo zaciatku ani poriadne neplakala...to len take mravkotanie bolo, to bolo takeeee zlateeeeeee 😵
no kooonecne julis 😝
anoooo,milujem juuuuu 😵 😵 😵
to by mi ani vo sne nenapadlo,ze ju takto budem lubkat od prveho okamihu 😵
ja som to nejak to tehu neprezivala,nevedela som si to vobec predstavit
aj mne chyba to kludne vonave babatko hehehehhe ale zas si aj uzivat tieto chvile ked uz rozumie a trepe dobre hlasky 😀 😀
no padam do hajan
papapap
vidiiis, my sme ti to hovorili 😎 😎 pamatas? 😵
paaa wigh, o chvilku padam aj ja, idu mi zufalky, tak nech v klude kuknem a potom haji 😉
no neee,Lea place na plne pedry,dnes som uz mala nervy na nu,sak mi bubienky odchadzali,ona ked je hladna,to je strasny rev 🙄
aj ja idem,uz musim,paaaa
dobru nocku 😵
dobru nocku 😉
teraz dojde julis a bude sa hnevat, ze vsetky ideme, ked ona dosla 😒 ale ja uz tiez musim , uz nevladzem 🙄
julis, zajtra ti to vynahradim, ak mi bude lepsie 😉
paaaaaaaaa 😉 😉
boze ved vas neviem docitat 😠
no super,tak caute 😠
ja som tu mala doteraz svokra,blaznil sa s malym a dali sme si fernetiiiik 😅
no fasa julišššš,aj ja by som si dala 😝
liušššš ved si das....nezavid hehe 😀
ten maly ked zbada deda medzi dverami,tak sa mu rozbehne oproti,víska a tesi sa a hodi sa mu do narucia a objima ho ako nejakeho boha,tak strasne ho lubi 😅
a hovori furt BEBY....to su akoze zuby 😅

kedy idsu stolicky??
keby som chcela ist s nou do rak.,musim ju mat v pase ci ako to je??