icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

lia
autor
21. jan 2010

kedy idsu stolicky??
keby som chcela ist s nou do rak.,musim ju mat v pase ci ako to je??

lia
autor
21. jan 2010

a furt nist??lady neprelomene?? 😀

pipka
21. jan 2010

no spala asi 5 hod, zobudila sa...napapala a hned zaspala dalej...tak to som skoro nepocitovala, hlavne ze mi nerevavala a nemusela som ju v noci dve hodky uspavat 😉
tak 2x v noci bola hore, prvykrat to som este len isla spat...okolo pol dvanastej a okolo stvrtej, to som automaticky spravila vsetko co treba a spala dalej...a rano uz som vstavala s nou okolo siedmej...a ona uz niekedy po osmej spala zase...tak aj ja 😀

pipka
21. jan 2010

mala by si ju mat v pase, aspon ja ked s nou chodim, tak mam pas, a dala som ju hned aj do V pasu zapisat. na pockanie mi to spravili 😉

no prve stolicky jej zacali ist tak tesne pred prvym rokom

lia
autor
21. jan 2010

tak to si mala super,lebo u nas uspavanie je hrozne po kazde,dnes vecer vynimka 😅 polozila a spala,tak by sa mi to pacilo kazdy vecer a aj v noci 🙂

pipka
21. jan 2010

neprelomene lius 🙄 chce to vraj riesit az ked to bude aktualne...tak som zvedava kedy to podla neho bude... 😅

lia
autor
21. jan 2010

a to tam musim ist osobne??R nemoze doniest obidva pasy a to spravia??

lia
autor
21. jan 2010

ked budes tehu 😉
a co ajka,nie je tehu??

wighy
21. jan 2010

jeeej kolko ste popisali kym som sa bola umyt hehehe

liuska hej od septembra, a hra sa hra s vselicim, puzzle, kocik, kocky, auta, babiky, knizky ako kedy, niekedy sa pekne zahra an iekedy len somariny vymysla
uz aj "papuluje" dnes som jej nieco asi 5 x pekne vysvetlovala a ona na to prestan a zacala sa rehotat 😀 😀 😀 😀 alebo mi povie nerob to,chod prec, pod sem, pomoz mi no same rozkazy ze odkial to ma 😀 😀 😀

pipka
21. jan 2010

moze tam ist aj R, ja som tam isla s malou a niesla som aj moj aj V pas a zapisali mi ju do oboch bez problemov 😉

pipka
21. jan 2010

lius...pracuje sa na tom 😉 naposledy som si az kolena pri tom snazeni odrela 😅 😀 😀 😀

ajuska tusim zatial nie je...ale dufam, ze kazdym dnom bude 😉

lia
autor
21. jan 2010

wigh 😀 na to sa tesim 😀
nasa Lea ma taky zlaty hlas 😵
asi nahovorim R na kameru 🙂
tak supišš,vyslem ho tam 🙂

lia
autor
21. jan 2010

pipi 😀 😀 😀 davaj pozor 😀 😀 😀 😀 😀
mozno budete naraz 😉
aj ja chcem babatkooooo,staleeeee 😀

pipka
21. jan 2010

ze je to kraaasny pocit, ked je to take malinkeeeeeeee vonaveeeeeeeeeee stale pri tebe 😵 😵 😵

jul
21. jan 2010

paneboze,vy ste toho ale popisali,idem citat

pipka
21. jan 2010

aj ona tak mraučí ako mačiatko? hanula zo zaciatku ani poriadne neplakala...to len take mravkotanie bolo, to bolo takeeee zlateeeeeee 😵

pipka
21. jan 2010

no kooonecne julis 😝

lia
autor
21. jan 2010

anoooo,milujem juuuuu 😵 😵 😵
to by mi ani vo sne nenapadlo,ze ju takto budem lubkat od prveho okamihu 😵
ja som to nejak to tehu neprezivala,nevedela som si to vobec predstavit

wighy
21. jan 2010

aj mne chyba to kludne vonave babatko hehehehhe ale zas si aj uzivat tieto chvile ked uz rozumie a trepe dobre hlasky 😀 😀
no padam do hajan

papapap

pipka
21. jan 2010

vidiiis, my sme ti to hovorili 😎 😎 pamatas? 😵

paaa wigh, o chvilku padam aj ja, idu mi zufalky, tak nech v klude kuknem a potom haji 😉

lia
autor
21. jan 2010

no neee,Lea place na plne pedry,dnes som uz mala nervy na nu,sak mi bubienky odchadzali,ona ked je hladna,to je strasny rev 🙄

lia
autor
21. jan 2010

aj ja idem,uz musim,paaaa
dobru nocku 😵

pipka
21. jan 2010

dobru nocku 😉

teraz dojde julis a bude sa hnevat, ze vsetky ideme, ked ona dosla 😒 ale ja uz tiez musim , uz nevladzem 🙄

pipka
21. jan 2010

julis, zajtra ti to vynahradim, ak mi bude lepsie 😉

paaaaaaaaa 😉 😉

jul
21. jan 2010

boze ved vas neviem docitat 😠

jul
21. jan 2010

no super,tak caute 😠

ja som tu mala doteraz svokra,blaznil sa s malym a dali sme si fernetiiiik 😅

lia
autor
22. jan 2010

no fasa julišššš,aj ja by som si dala 😝

jul
22. jan 2010

liušššš ved si das....nezavid hehe 😀

jul
22. jan 2010

ten maly ked zbada deda medzi dverami,tak sa mu rozbehne oproti,víska a tesi sa a hodi sa mu do narucia a objima ho ako nejakeho boha,tak strasne ho lubi 😅

jul
22. jan 2010

a hovori furt BEBY....to su akoze zuby 😅