icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

lumah
18. dec 2009

Aj ja mám ms 😠

jul
18. dec 2009

tak vitaj v klube 😎

jul
18. dec 2009

v klube mrchavych mrch 😀

lumah
18. dec 2009

jul mám len vanilkové rožky, medovníky a linecké, v chladničke mám nachystané cesto na zázvorníky, zajtra upečiem. Ešte som chcela punčáky ale nezohnala som všetko na ne, tak spravím aspoň šuhajdy.

mixka
18. dec 2009

wau lumah, sa mas 🙂

lumah
18. dec 2009

tentokrát sme sa aj s dcerou dohodli, mrchujeme presne na deň spolu. 😝

jul
18. dec 2009

ty si ale sikulkaaaaaaaa 😎

lumah
18. dec 2009

mixka ja to pečenie mám asi po mame, aj ju to baví, už som sa jej vyhrážala, nech sa neopováži piecť aj pre nás, keď k nim prídeme pozrieť cez sviatky, nieže ma nabalí, jedine sucháre s mandlami može-tie milujem. 🙂))

jul
18. dec 2009

mna to pecenie zatial nebavi a ani to neviem a ani ma to nelaka...hlavne preto,ze nemam pre koho piect 😖 a pre seba sa mi teda nechce 😅

lumah
18. dec 2009

jul a ty si piekla čo?

lumah
18. dec 2009

jul akurát som sa ťa opýtala-aha tak nič. 😝

jul
18. dec 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
my mame na vianoce dve marlenky kupene,dame si ku kavicke cez sviatky

lumah
18. dec 2009

jul musíš dospieť do určítého veku, ani mňa to nebavilo, keď som bola v tvojom veku, všetko som mala od mamičky. 🙂))

jul
18. dec 2009

ale vsetk babky pecu,tak sa spolieham na vysluzk z kazdej navstevy 😅

lumah
18. dec 2009

jul aspoň nepriberiete. Moj muž začal behávať, vraj nech behám s ním, som povedala, že teraz nehrozí, až po Novom roku, však by som neodolala.

jul
18. dec 2009

to si bola tiez sama s dcerou ze?

jul
18. dec 2009

ja by som nezabehla ani 20 metrov 😀

hlavne teraz ked zas hulim 🙄

lumah
18. dec 2009

jul noooo bola, asi 12 rokov? Takže to sme chodili na vianoce k mojim rodičom, načo by som vypekala. MOja mama vždy napiekla aj 11 druhov všeličoho-hruuuuza. 😀

lumah
18. dec 2009

jul ja nefajčím a nezabehla by som ani 10. 😀 Ale keď hrozilo, že Dado vybehne na cestu, to si mala vidieť ten šprint- s mojou nadváhou so vyletela ako raketa, až som sa divila. 😀

jul
18. dec 2009

boze,to aj ja budem 12 rokov sama? ☹ a potom budem mat dvojicky 😵

ako si to zvladala lum?

jul
18. dec 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 lum,to ti verim,aj ja hadzem take lopingy 😀

mixka
18. dec 2009

ja beham za detmi vonku 🙄 ohromna zabava pre okoloiducich to musi byt 😀

jul
18. dec 2009

mixi 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mixka
18. dec 2009

nooo a zvlast, ked trieli kazda inde 😅

lumah
18. dec 2009

jul aaaale nebudeš, ja som bola tým rozpadom manželstva tak poznačená, že som, prestala veriť chlapom, ale nemala som nudzu o nich, len som nechcéla vážny vzťah. 😝 A s tými dvojkami... no to som nečakala, ale čo už. Aj som celkom rada, duševne som omladla. 😀
Ako som to zvládala? najskor ťažko a potom som začala žiť- chodili sme s dcerou a s priatelmi všelikam skoro každý víkend a cez týždeň som chodila do fitka 2-3x - tak som sa nenudila. Dcera sa najskor na mňa upla a nechcela aby som niekam chodila-myslím to fitko, ale zvykla si, že mama má aj svoj život. Dá sa to.

lumah
18. dec 2009

mixka keby si mňa videla včera: som bola s deťmi pri fontáne pred parkom v Pezinku a jeden z krpcov hodil cez plot na chodník autíčko, som utekala okolo plota a musela som to stihnuť sa vráti skor ako mi deti vybehnú na cestu, ked sa za mnou rozbehli-šprint na hovado som nahodila-ale stihla som to. 😀

jul
18. dec 2009

lum..no nakoniec sa na teba usmialo stastie 😵

lumah
18. dec 2009

U nás našťqastie aspoň jeden poslzchne a otočí sa a vráti, keď na neho zakričím,-to je david-ten drobnejší, Filipko sa tvári , že nepočuje a pokračuje si vo svojej ceste ako keby nič, musím za nim utekať a otočiť ho.

jul
18. dec 2009

😀 😀 😀 lum

mna maly absolutne nepocuva...mozem kricat a revat jak besna a uteka si kam chce on 🙄

mixka
18. dec 2009

lum, tak ti posielam deti na prevychovu, lebo moje su hluche obe 😀