icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

jul
18. dec 2009

uz ste fuč? 😒

jul
18. dec 2009

tak idem aj ja

zajtra papaaaaaa 😵

mixka
18. dec 2009

ja nie, len neviem ci ti mozem pisat 😀 😀 ked je to vzdusnou cestou prenosne 😀

ajka23
19. dec 2009

prva... 😉
tak sa mi splnili tie najhorsie sny, dojde aj svokor na vianoce, ma porazi, vraj on bude jest rezen, tak to tu budem vyvarat jak na kralovskom dvore, 3 druhy jedal? 😠 😠 😖 😖 🙄 🙄

ajka23
19. dec 2009

a nie ze mi posuniete mrsinu, si neprosim, ok? 😠 😀 😀 😀
som vcera stihla len medovnicky narobit a k tomu sme ostrokyslu polievku robili a syr vyprazali, tak bordelu tolko ze az, som to hodinu dnes umyvala, ten most je rit sveta, to uz dlho hovorim... 😠 😠 😀 😀 😀 😀

jaka je vonku zima... 😖 😖 😖

jul
19. dec 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aji

ze na kralovskom dvore 😀 😀 😀

mixka
19. dec 2009

ahojte 🙂

ako sobotujete ??? ja sa snazim mat setriaci rezim, nech som na sviatky fit 🙂

jul
19. dec 2009

mixi ,jasneeee setri sa a echod ani von 🙄

mixka
19. dec 2009

ani nemozem julis, uz ma aj laura zelene sopliska a ked sli teraz cez obed spat bola teplejsia ako lenka 😖

jul
19. dec 2009

no super ☹ tak snad nebudete cela rodinka chora na vianoce 😖

jul
19. dec 2009

u nas snežžžžíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí uz je vsetko biele 😵

mixka
19. dec 2009

no neviem neviem...

aj u nas snezi, nadhera 😵 akurat fakt smola, ze nemozeme ist von ☹

jul
19. dec 2009

ja pojdem ulozit maleho a potom mozno pojdem von,ked nebude uz nahodou tma kym sa zobudi 😅

my sme dnes vstavali az o 12-tej na obed 😅

jul
19. dec 2009

vcera vecer este davali moj naj naj film s Juliou Roberts.....Noci s nepriatelom,tak som este cumela telku do noci, a rano ani za svet vstat 🙄

mixka
19. dec 2009

julis, neviem ci si dobre pamatam, ale ty si tusim chodila ku kajabovi v karlovke, ci nie ???

jul
19. dec 2009

ano ano mixi,stale k nemu chodim...je super

jul
19. dec 2009

baby my sme sa sa teraz s malym zobudili 🙄 ...teda ja,maly este spi 😅 uz od druhej 😅

mixka
19. dec 2009

a mohla si unho ostat, aj ked si si zmenila trvaly pobyt ???

jul
19. dec 2009

ja som mala stale trvaly pobyt v pk,chodim k nemu uz niekolko rokov,v pohode ma zobral

dudu
19. dec 2009

cawes 😉

vitaj valentinka 😉

sme boli dnes na nakupe, fuuuu plno veci som zabudla 😠 ... ale zato sme oplieskali ...., ale vsetko potrebujem..
Chcela so kupit kefku, noznicky pre malu a akurat to som nekupila...

pipi ? kedy ti prinesiem drupal slzicky?, ozaj nepojdete do tesca? v hyperke nemali tie ceruze na medovniky, ze by som ta poprosila aby si mi kupila...? 😕 😅 😅 z kazdej farby jednu

mixka
19. dec 2009

tak to je sila julis, lebo mna nechcel, ze nemam trvaly pobyt v karlovke a to ho mam v dubravke 😠

dudu
19. dec 2009

baby nemate nejaky overeny recept na kokosove pecivo? svokra robievala strojcekove a T to velmi lubi, ale ja nemam strojcek tak potrebujem nahradu 😒

mixka
19. dec 2009

ja nemam dudu, my sme na vianoce kokosove doma veru nikdy nerobievali

dudu
19. dec 2009

skoda mixi, ja som aj hladala na webe, asi vyskusam a uvidim ci mu to budu chutit...

pipka
19. dec 2009

od 20.01 sa pokusam zapnut pc 😠 😠 😠 🙄 uz ma z tejto rarohy porazi 😝

pipka
19. dec 2009

dudus, kokosove pusinky mu sprav, to je jednoduche a staci ti na to plech a mala lyzicka 😉

jul
19. dec 2009

cafte
ja este kupem maleho,tak budem meskat 😒

jul
19. dec 2009

mixi...noooo viem ,ze uz nechce brat,lebo ma pllllno pacientiek

pipka
19. dec 2009

dudus, pojdeme do tesca, ale az v stredu 😖 to je asi dost neskoro na zdobenie 😅 inak to maju v baleni 4 farby, zelena, zlta, cervena a biela, ale mne sa s tym teda dost tazko robilo, ja si ich uz nekupim, rdsej si klasicku bielkovu polevu spravim a tu zafarbim potravinarskou farbou 😉

pipka
19. dec 2009

inak ja som mala dnes noc aj den...vam poviem 🙄 🙄 🙄

dokukali sme este sex v meste, fifi nastastie potom v strede nasej postele zalomila...a ja kym som si isla lahnut, tak ma este 2x prehnalo...a v noci som letela 3x 😠 😝 takze vyspala som sa do ruzova 🙄 😅
no rano nastastie vzal V malu von, tak som akurat povysavala a vytrela...inak som presedela na hajzli 🙄 🙄 🙄
a do toho tie kramy hnusne, leje zo mna jak zo svine 😠 ☹

no V mi v lekarni kupil nejake zevraj ucinne kvapky a caj na creva, tak cely den pijem, a suche zemiaky som si dala, tak od stvrtej som uz nebola...uuuuspeeeech 😅

a do toho som este vanilkove rozteky piekla a prala 😝 😎 ale nastastie uz mam vsetko na poriadku, tak uz som spokojna 😀