icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

pipka
19. dec 2009

a este mame novinku : V dnes poobede padla hanka zo schodov a ma napuchnutu peru ☹ ☹ nastastie padla len z tretieho schodu a bola nababusena jak cibula, tak to ten pad stlmilo, nechcem si ani predstavit, keby tak letela v lete v sortkach a tricku 🙄

ale taku ma tu peru...ako keby sa stale hnevala 😅 a oduvala gamby 🙄 😖

evitkamalicka
19. dec 2009

ahoj kocky....ako sa mate? darceky pokupene?

pipka
19. dec 2009

ajooj evit, darceky pokupene, vacsinu uz aj napecenu mam, zajtra robim stromcek 😉
potom uz len makovnik a orechovnik naposledy a moze prist jezisko 😵

a u vas ako? Adamko sa uz tesi?

evitkamalicka
19. dec 2009

my uz mame tiez nakupene, stromcek postaveny, suche kolaciky napecene, este nejake kremove urobim a bude hotovo....Adamkovi sa velmi paci stromcek a svetielka, to len pocut hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jeeeeeeeeeeeeeeee a podobne, dokonca uz mi stihol aj gulu ukradnut ked som chvilu nepozerala, ale tento rok som dala vsetky nerozbitne

pipka
19. dec 2009

dudus, alebo ježe mu sprav, to je vyborne 😉

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3071

pipka
19. dec 2009

aj my mame len nerozbitne, nastastie 😅 ja sa uz len desim, ako bude to pozlatko stahovat a do pusy vsetko davat 😝 😀

evitkamalicka
19. dec 2009

ja som radsej ani pozlatko nedavala, lebo to by dlho neprezilo, mam take pekne cervene a strieborne maslicky

jul
19. dec 2009

tak uz som tu 🙂

jul
19. dec 2009

co pozerate? ved nic nedavaju 😠

evitkamalicka
19. dec 2009

ja nic, mam zapnute HBO comedy, ale ani neviem co tam davaju

jul
19. dec 2009

maly ma zas hrcu na cele a uz tam ma aj modrinu co minule treskol a skrabanec v strede cela co som ho minule nechtiac poskrabala,ma tam uz chrastu 😅

jul
19. dec 2009

odfot ju pipi 😀

evitkamalicka
19. dec 2009

my sme si nedavno potykali s chodnikom, lebo maly nie ze by normalne chodil vonku, ale uteka a nie vzdy mu nohy stacia a ja tiez nie vzdy stacim chytat, tak sme padli rovno na celo

pipka
19. dec 2009

my kukame na jojke nejaky film...ale dobra kravina 🙄

pipka
19. dec 2009

no zajtra ju cvaknem, ale ak sa zacne skerit, tak to moc ani vidiet nebude 😅

pipka
19. dec 2009

jaaj, no vonku padov mame uz zopar na konte aj my...len nastastie vzdy capne na ruky 😅

booze, hanka uz reve 🙄 🙄

dudu
19. dec 2009

my pozerame kurier-a sak to je dobry akcnaj , julis 😅

dudu
19. dec 2009

pipi sak tento kurier patri medzi kultove filmy, akoze kravina...? 😕

jul
19. dec 2009

kuriera pozerate? aj ja som uz prepla,ale neviem kolkatka je toto,ale kurier 2 bol dobry

dudu
19. dec 2009

jednotka

pipka
19. dec 2009

no dudus...neviem ake kultove...ale moje urcite nie 😅 ja ako vidim niekde sikmookeho bojovnika uz aj prepinam 😠 🙄 takze uz sme prepli na CT1

jul
19. dec 2009

duduššš...dvojka sa mi hrozne pacila 😎

jul
19. dec 2009

ten hlavny hrdina kurier je fešššááááák 😎

dudu
19. dec 2009

nepamatam si ocom bola dvojka ale je aj trojka a ta bola tiez dobra 😉

pipka
19. dec 2009

no vy kurieristky...vy ste sa nasli 😀

dudu
19. dec 2009

julis, ze fesaaaaak, tomu sa hovori ze zachovaly a pouzitelny 😎 , boooza aku pusinku ma 😅 😉

jul
19. dec 2009

boze ja som prezrata jak prasa,boli tu svokrovci na kave,potom sme boli mi u nich na vecery a len do mna tlacili a tlacili 🙄

dudu
19. dec 2009

alebo dobre garazovany 😀

jul
19. dec 2009

sice ma kuty jak svina na hlave,ale aj tak je strasne sexi,skoro ako vin diesel 😵