icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

mixka
25. dec 2009

ja som zas tak prezrata, ze ma zivot nebavi 🙄 uz nech sa sviatky skoncia 😀

jul
25. dec 2009

😔 aj ja mixi 😖

mixka
25. dec 2009

este zajtrajsi obed a hura nezeriem, aspon mi zas tazko nebude 😀

pipka
25. dec 2009

no druhy narocny den mame za sebou 😝 😀
cafet 😎

pipka
25. dec 2009

lius, vytesuj sa ze mala hajkaaaa...hanulka tiez spavala tak dlho...ale po roku to prislo 😅 😅 potom vysli stolicky, zas bol chvilku pokoj a teraz mame asi druhe kolo 🙄 lebo uz tri noci poriadne nespi ☹ ☹

aj dnes sme mali problem ju vobec ulozit, ale nastastie o osmej zaspala...tak uz sa len hrozim, kedy sa zobudi 🙄
vcera sa zobudila o pol jedenastej a zaspala az ked som si lahla ja s nou o pol dvanastej 😒 a to este celu noc spala medzi nami, tak som sa absolutne nevyspala 🙄 ale zato rano potiahla do pol deviatej 😉

naobed pospala u nasich hodinu v postielke, a vecer vymyslala jak opica 😒 kym zaspala, tak aj 15 minut som musela byt pri nej 😖

pipka
25. dec 2009

ani toho mrazika ma nenecha vychutnat 😅 😀

pipka
25. dec 2009

my sme dnes naobed mali kacicu s knedlou a kapustou...a potom kooopec sladkeho 😝 medove rezy, kolaciky vselijake...to som uz ani nejedla...az doma som si dala rezen a salatik a teraz jednu gulicku...a myslim, ze nadnes mam dost 😝 😎 a cajik popijame 😵

pipka
25. dec 2009

zajtra nas caka dalsia celodenna navsteva u svokry....pomoooooc 😲 🙄 mne sa tam taaaak nechceeeee 🙄

pipka
25. dec 2009

a u babky sme dostali postelne pradielko, trojlitrovu bandasku medu 🙂 a fifi dostala kresielko z IKEI, kocik, loptu, riadiky, drevene puzzle a pyzamko 😉
tak mame zase nejake tie rarohy v nasom malom byte navyse 😀 este kuchynku a stahujem sa prec 😅 😀

pipka
25. dec 2009

jaaaj a este som dostala kucharsku knihu varime s Nigellou 😎

pipka
25. dec 2009

to vsetky kukate mrazika? 😕 kde steeeee 😲 ☹

jul
25. dec 2009

tu
tu
tu

jul
25. dec 2009

pozeram sam doma

pipka
25. dec 2009

no sak za to, uz som myslela, ze ma tu nechas samu 😅

pipka
25. dec 2009

dnes ti na jojke hraju na strunu...najprv sam doma a potom EAGAL 😀 😎

pipka
25. dec 2009

ja mam dnes markizu...najprv mrazik, potom s tebou mne bavi svet 😎 😵 😵 na to sa tesim najviac hned po popelke 😀

jul
25. dec 2009

nechapem preco tie iste rozpravky musime kukat kazdy rok 🙄

pipka
25. dec 2009

ved nemusis, sak prepni 😀 alebo vypni 😅

ja si niektore rada pozriem aj kazdy rok a tie co nechcem nepozeram 😵

jul
25. dec 2009

ved ale kam mam prepnut? na kazdom programe ide to iste 😠

preco nemozu nakupit nejake nove filmy? 🙄

jul
25. dec 2009

inac vcera som to nepochopila vobec, preco na stedry vecer o 20.00 dali na jojke akcny film o vaznoch 😀

pipka
25. dec 2009

no v tomto je jojka od veci 😠 🙄 to si vsimni, tam davaju stale len akcaky...stedry den nevynimajuc 😠 🙄

ale inak na CT1 davaju teraz dost novych filmov a rozpravok 😉

jul
25. dec 2009

aj mas nejake ove fotky vianocne?

pipka
25. dec 2009

ja kuknem s tebou mne bavi svet a padam do hajan, musim sa vyspat na tu zajtrajsiu navstevu u svokry 😅 🙄 😝

pipka
25. dec 2009

ano ano, ale este zajtra pofotime a potom to naraz stiahnem z fotaku 😉

pipka
25. dec 2009

ty uz mas v albume? ani som nekukla este...

jul
25. dec 2009

nie,ja som skoro vobec nefotila,tak asi 5 fotiek dohromady,uz mi blikala baterka

jul
25. dec 2009

boze,ja som prezrata jak take prasa 🙄

jul
25. dec 2009

od zajtra chudnem som si povedala a basta 😠

pipka
25. dec 2009

a co ste dnes jedli?

jul
25. dec 2009

dojedali sme este file a salaty a R si dal aj kapustnicu a zjedli sme celu medovu marlenku

a ja som este teraz dojedala zemiakovy salat s cibulou...aj redkovku som donho dala