icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

pipka
30. dec 2009

no to aj ja lumi 😅 ja mozem v hovne byt ponorena a nevyhram 😠 😅 😀

jul
30. dec 2009

cez noc 30-nickou duduššš 😀 😀 😀

pipka
30. dec 2009

aj ja na tu 30ničku cakam 😀 😀

ze 40 nickou 😅 😀 😀 😀 😀 😀

dudu
30. dec 2009

lumi ,tak neva aspon ze ste zdravi, teda okrem tohoto tyzdna 😅

dudu
30. dec 2009

desat rokov hore dole 😀 😀 😀 😀

pipka
30. dec 2009

ti to pripomeniem, ked budes mat 40 a niekto ti povie, ze 50-tnička 😀 😀 😀 😀 😀 ze desat rokov hore dole 😀

jul
30. dec 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dudušššš

jul
30. dec 2009

pipi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lumah
30. dec 2009

dudu veru, už našťastie nemajú teplotu, AB zabrali konečne. Dnes sa jašili o dušu, akurát Filipko je unavený rýchlo, na očkách je mu vidno, že je ešte chorý.

pipka
30. dec 2009

ale uz to ide k lepsiemu lumi, a to je dobre znamenie 😉

ja sa takych vysokych teplot desim 🙄 a vracanie k tomu 😝

dudu
30. dec 2009

to je ale dvadsat rokov, pipi..

dudu
30. dec 2009

inac ten potah na dvojsedacku je mensi, trochu sa mi krci a zosuchava 😠

pipka
30. dec 2009

akych 20? Ved ked budes mat 40 a niekto ti povie, ze 50 tnicka...tak je to furt len desat 😅 😀 😀

jul
30. dec 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀

dudu
30. dec 2009

ale sak 30 a 40, tam velky rozdiel nie je ale 30 a 50 to je to iste ako 40 a 50,
chapeme sa? 😅

jul
30. dec 2009

ja nie 😅

pipka
30. dec 2009

boze my sme dnes mali vo vchode nacapeny papier...nejaka babka napisala, ze KTO SA VYZVRACAL Z OKNA NECH SI TO LASKAVO ODPRACE ! FUJ! MOZES SA HANBIT ! 😀 😅 😀 😀 😀 tak som nechapala...a grcka na chodniku pri vchode 😅 ale ked som sa doobeda vratila z nakupu, tak uz tam nebol ani papier ani grcka...tak neviem 😅 😀 😀

jul
30. dec 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
pipi

pipka
30. dec 2009

ja tiez nie 😅

sak ked mas 30, tak ti nikto nebude hovorit, ze 50 tnicka 😀 😀 teda aspon ja nie 😀 😀 😀

jul
30. dec 2009

uz sa tusim dlho nic u vas nedialo v "panelaku" 😀

dudu
30. dec 2009

tak to nechajme, asi nie sme na jednej vlnovej dlzke...

pipka
30. dec 2009

no viete si predstavit, ako sa na tom asi cely dom bavil 😅 😀 a mozno to tam hodil nejaky ozraty v noci, co isiel okolo 😅 neviem ako na to babka dosla, ze to niekto z okna...alebo jej ogrcal aj parapetu 😀 😀 😀 no jedine... 😀

lumah
30. dec 2009

pipi Filip sa dovracal hocikedy, keď plakal lutostivo, on je strašne citlivý, už sa to zlepšilo, ale teraz keď mal teploty a dali sme mu mliečko, vracal, Davidovi to nevadilo. Dokonca nielen mliečko, ale hocičo keď zjedol. Ja som už tolkokrát utierala po ňom z podlahy aj z nábytku grcky... Moj MM vždy ujde, lebo ho napína. 😀 Ja som si už zvykla, aj na tie ich kakanice, aj keď niekedy je to fakt sila! 😀

pipka
30. dec 2009

no mne skor grcanice vadia...ja kakanicu znesiem, to ju osprchujem a pohoda...ale ked sa mi raz v zivote povracala...tak som myslela, ze pridam aj ja 🙄 😅 😝

dudu
30. dec 2009

ja vracanicu, teda nemozem neviem ako to budem prezivat pri malej ,ale asi tto budem musiet vydrzat

pipka
30. dec 2009

jasne dudus...preladujem 😉

pipka
30. dec 2009

no u nas si to tiez hovorim...ale co spravis, ked V nie je doma 😅 🙄 necham ju dovracanu, kym nedojde z roboty? 😕 🙄 😝

dudu
30. dec 2009

pipi mozno vyhras z quelle , lebo som to objednavala ked mali nejaku akciu 😅

dudu
30. dec 2009

inac ani postovne mi neuctovali, sranda som aj rada

lumah
30. dec 2009

pipi, dudu na všetko sa dá zvyknúť a myslím na to, že su to moje deti a že aj tak to musím spraviť ja. Pipi neviem čo by si robila, raz sa mi dovracal tak, že toho bolo po zemi tolko, že som to musela najskor zhŕňať na lopatku. 😝