icon

Ako byť viac komunikatívna?

17. okt 2022

Poraďte mi prosím ako byt viac komunikatívna. Vobec si neverim a radšej som ticho. Vždy som bola taka sivá myska čo sa k ničomu moc nevyjadrovala. Proste neviem nájsť nejakú temu na rozprávanie a keď aj Ano, vacsinou to moc nerozvijam. Vyjadrím sa k veci a potom zase nemam čo povedat

elenatomasova
17. okt 2022

Nie si sama 🙂taká povaha to je alebo sa to dá naučiť?

heymissg
17. okt 2022

Vieš po anglicky? Pozri si na YouTube Vanessu van Edwards. Má aj knihy, nájdeš tam toho veľa

x_mery_x
17. okt 2022

Ja som presne rovnaka, ale mna ani nebavi rozpravanie :D muz je rad, ze nerozpravam ako ine zeny :D

solange7
17. okt 2022

A bavilo by ta byt viac komunikativna? Nieje nic horsie ako prazdne tliachanie a este ak je to nasilu.

7rebeka11
17. okt 2022

Tiež som taká...

autor
17. okt 2022

@solange7 mrzi ma že ma to obmedzuje pri zoznamovani sa. Že neviem nájsť spoločnú rec s niekym novým. Vacsinou len pritakavam

autor
17. okt 2022

A potom si pridem ako nudná a nezaujímavá pre toho druhého cloveka

solange7
17. okt 2022

Podla mna je viac odstrasujuce, ked je niekto pri zoznameni hned "ako doma". 😀
Ale zasa uprimnym komplimentom, alebo otazkou od kial dotycny/a pochadza nic nepokazis. Potom mozes debatu rozvijat, ze si napr. v Trstenej nikdy nebola, ci su tam nejake miesta, ktore sa oplati vidiet. Mozno ma rada ta osoba turistiku, tak mozes preskocit aj na tuto temu.

savanna
17. okt 2022

Poviem ti, mna zase viac odstrasuje, ked sa niekomu nevedia zatvorit usta. Pred takymi ludmi utekam na sto kilometrov. Bud sama sebou, z introverta sa extrovert nestane a ani to nie je potrebne.