icon

Ako chlapovi povedať, že oňho nemám zaujem

zuzkka8
19. okt 2018

Ahojte, hodila som túto tému trochu do inej diskusie, ale to hlavné píšem.

Ako povedať nápadníkovi, že s ním nič nechcem mať a že som troška z iného sudka? 😀 Lebo to som, a veľmi.

Chcem byť priama už od začiatku, aby sa nemuselo nič vyvýjať. Ako tak čisto mu povedať, že nič nechcem, aby som mala pokoj a on sa vedel zariadiť?
Nechcem byť ani príliš otvorená, ale ani ucukávať v tichosti, lebo to bude dávať iba priestor.

Viete, nechcem ucúkavať v komunikácií, lebo zo skúsenosti, si myslín, že v

zuzkka8
autor
19. okt 2018

@zuzkka8 Troška mi klávesa usekla na mobile - tá posledná nedokončená veta neplatí.

rory267
19. okt 2018

Mňa pred pár dňami zastavil jeden chlap na fáre..že môžem na chvíľku?..a ja že prosím..nechceš sa somnou zviesť?..a ja nie..určite?...samozrejme že určite..nevymeníme si čísla?..nedávam cudzím svoje číslo...povedal mi maj sa a zakončené..odfrčal so svojím bavorákom...ak nemám záujem treba dať rázne na javo...nie urážať ale rázne, aby si dotyčný nenamýšľal, že ešte môže mať šancu. Podotýkam stretli sme sa u lekára, trochu sme sa zahovorili a hneď si začal namýšľať...počkal si namňa, kým výjdem od lekárky. Povedala som si, že už nebudem príliš zhovorčivá nabudúce, keď niekde budem čakať..no žiaľ.

zuzkka8
autor
19. okt 2018

Tak, keď cudzí človek ťa počká, to je odveci. .. Byť ráznou, hej to je fajn.

emakiki
19. okt 2018

Normálne mu to povedz, ako si to napisala nam... Jednoducho ze sa snazi zbytocne...

majkeel
20. okt 2018

ze niekoho mas, je to najsetrnejsie poslanie do teplych krajin ... 🙂

evittam
20. okt 2018

@zuzkka8 Normalne-nemam o teba záujem. Teda ak je Slovak.