Ako dlho trvá adaptácia novej zdravotnej sestry v ambulancii?
Od našej pediatričky odišla sestrička do dôchodku, je to už šesť mesiacov. Od kedy je tam nová sestrička všetko trvá oveľa dlhšie, niekedy sa tam nedá ani dovolať
Ak ste sa ocitli v rovnakej situácii ale ste pracovali takto v zabehnutej ambulancii, koľko trvalo kým sa sestrička zorientovala.
S prácou lekárky som spokojná, nerada by som menila, len kým sa k nej ,,dovoľujem,, Muža tak už ani neposielam, lebo nerád čaká tak dlho
@anonym_autor moja lekarka ma sestricku tak 60r a vraj ju ma cez 25r, a doteraz je to uplne nemozna osoba, tak ale raz za 2r vydrzim
@eeffka más deti choré, potrebuješ výmenný lístok iba raz na dva roky?
@eeffka más deti choré, potrebuješ výmenný lístok iba raz na dva roky?
@anonym_autor moja lekarka pre dospelych, deti mam uz velke a chore nebyvaju, cize ja som idealny zakaznik. Lekar ma pre mna vacsiu hodnotu ako sestra. Preco to nepovies lekarke? Ze mas s nou problem a ci ti lekarka neda nejaku alternativu napr mobil na seba,sms, viber... (toto poskytovala napr moja detska, pritom ma uz 75r)
To nemusí byť adaptáciou,len nová sestrička môže mať taký celkovy systém práce,úplne iný štýl a podobne. Zažila som ambulanciu,kde som už bola vnútri (brali po dvoch pacientov,jeden šiel k doktorovi, ďalší čakal pri sestre)a mala som dojem,že hoci sestrička robí stále niečo,v konečnom dôsledku nerobí nič 😃. Teda v zmysle,že pôsobilo to tak chaoticky . Neviem to veľmi vysvetlit, tá pani mohla mať okolo 40 rokov,čiže určite nebola začiatočníčka a bola aj dlhšie už na tej ambulancii. No zrejme je to taký typ človeka,to asi nezmenis. Bola milá,aj sme sa trochu porozprávali,ale bola som tam len raz (zastupujúca ambulancia)tak neviem,či to bol len taký zlý deň,alebo stále to tak bolo.
No v každom prípade ak si spokojná s doktorkou,asi by som to neriešila a obrnila sa trpezlivosťou pri sestričke 😃
Každá sestra má iný systém, táto je možno celkovo pomalšia.
Každá sestra má iný systém, táto je možno celkovo pomalšia.
@ibrunova včera pichla dva krát moje dieťa a na prvý krát vedela nabrať minimálne množstvo krvi na druhý krát nič, ani kvapku. Nakoniec plačúce vystresované dieťa pichla aj pani dr. Keď sme odchádzali, vyšla sestra za nami do čakárne a s tým že doniesli sme príliš malé množstvo moču. Vždy stačilo také množstvo, dieťa už cikať nechcelo, tak som jej povedala že hneď ráno donesiem. Či tak môže byť... aby som stihla dôjsť do práce. Dnes ráno na mňa čumí čo tam vôbec chcem so skúmavkou v ruke.
@ibrunova včera pichla dva krát moje dieťa a na prvý krát vedela nabrať minimálne množstvo krvi na druhý krát nič, ani kvapku. Nakoniec plačúce vystresované dieťa pichla aj pani dr. Keď sme odchádzali, vyšla sestra za nami do čakárne a s tým že doniesli sme príliš malé množstvo moču. Vždy stačilo také množstvo, dieťa už cikať nechcelo, tak som jej povedala že hneď ráno donesiem. Či tak môže byť... aby som stihla dôjsť do práce. Dnes ráno na mňa čumí čo tam vôbec chcem so skúmavkou v ruke.
@anonym_autor no takto.... pokiaľ dieťa pilo mohla pichnúť akokoľvek mala hustú krv proste nešlo...( dedukujem že ani cikať nechcela) no potom moč... pokiaľ vyšetrujú len v ambulancii stačí menej moču... ak pani sestrička chcela dať aj do labáku vtedy potrebuje viac moču... a posledná vec vieš koľko ľudí sa jej premelie cez deň? ona si má pamätať že jej máš práve ty doniesť moč... ja neviem ísť k lekárovi a byť tam 5 min aj s cestou+ so super vyšetrením... to je proste nereálne...
@anonym_autor no takto.... pokiaľ dieťa pilo mohla pichnúť akokoľvek mala hustú krv proste nešlo...( dedukujem že ani cikať nechcela) no potom moč... pokiaľ vyšetrujú len v ambulancii stačí menej moču... ak pani sestrička chcela dať aj do labáku vtedy potrebuje viac moču... a posledná vec vieš koľko ľudí sa jej premelie cez deň? ona si má pamätať že jej máš práve ty doniesť moč... ja neviem ísť k lekárovi a byť tam 5 min aj s cestou+ so super vyšetrením... to je proste nereálne...
@mimaapeto tak moje dieťa žije s vážnou diagnózou od dvoch rokov, tieto vyšetrenia musíme absolvovať každé tri mesiace. Vždy kupujem sterilné skúmavky na moč a vždy nesieme také isté množstvo niekoľko rokov. Dieťa bolo vystresované vyplakané a cikalo tesne predtým. Pani dr bez problémov nabrala krv.

@anonym_autor moja lekarka ma sestricku tak 60r a vraj ju ma cez 25r, a doteraz je to uplne nemozna osoba, tak ale raz za 2r vydrzim