Ako dlho trvá koncert Imagine Dragons vo Viedni?
Ahojte kolko trva taky koncert napriklad Imagine dragons vo Viedni?? Konci to predpokladam okolo polnoci a potom sa potrebujem dostat domov na svk ako to riesite?a tie co ste na nich boli aj v Puskas arene v Pesti tiez to bolo v cca rovnakom case??maju aj predskokanov nejakych?dik za kazdu info
@anonym_autor Koncerty vo Wiener Stadthalle končia maximálne o 23:00, Viedeň má dosť prísne pravidlá ohľadom nočného hluku. Ja to po koncerte riešim tak, že prespávam vo Viedni a domov idem až ma druhý deň.
Na vacsinu velkych koncertov vo Viedni sa da dostat specialnym autobusom Slovak Lines z Bratislavy. Ktory ide niekolko hodin pred koncertom a presne urceny cas po koncerte odchadza naspat do Bratislavy.
Cena listka je 35 EUR. Jedina nevyhoda je, ze autobus odchadza vacsinou velmi skoro, uz okolo 13,00-14,00 z BA a si tam vela hodin pred samotnym koncertom.
Bola som tak viackrat, autobus vzdy parkoval v blizkosti stadiona (Ernst Happel), ak to bolo v Standhalle, tak stal niekde mimo a na zavolanie prisiel a nabral nas na chodniku.
Na vacsinu velkych koncertov vo Viedni sa da dostat specialnym autobusom Slovak Lines z Bratislavy. Ktory ide niekolko hodin pred koncertom a presne urceny cas po koncerte odchadza naspat do Bratislavy.
Cena listka je 35 EUR. Jedina nevyhoda je, ze autobus odchadza vacsinou velmi skoro, uz okolo 13,00-14,00 z BA a si tam vela hodin pred samotnym koncertom.
Bola som tak viackrat, autobus vzdy parkoval v blizkosti stadiona (Ernst Happel), ak to bolo v Standhalle, tak stal niekde mimo a na zavolanie prisiel a nabral nas na chodniku.
@muchotrafka298 dakujem ti za podrobne info velmi si mi pomohla...so slovak lines mam len pozitivnu skusenost💪
@anonym_autor Koncerty vo Wiener Stadthalle končia maximálne o 23:00, Viedeň má dosť prísne pravidlá ohľadom nočného hluku. Ja to po koncerte riešim tak, že prespávam vo Viedni a domov idem až ma druhý deň.
@bashka80 dakujem.za info o hluku to som netusila napadol ma aj hotel uvidime ako to poriesim chcem ist na One republic do Viedne 11.novembra
@muchotrafka298 dakujem ti za podrobne info velmi si mi pomohla...so slovak lines mam len pozitivnu skusenost💪
@anonym_autor este Ti pridavam link, zabudla som v povodnej sprave, kde mas vzdy na stranke Slovak Lines, ze k akym koncertom ide kedy autobus.
boli sme teraz na RW, objednali sme hotel v blizkosti a isli metrom - 3 zastavka bol stadion, uplne bez problemov
@anonym_autor my sme boli v Budapešti. Cele to trvalo cca do 22.30. Vždy riešime prespatie v mieste koncertu. Boli s nami aj decka (10 a 16)

My sme boli na koncertoch v Stadhalle (Ludovico Einaudi) aj v Puskas Arene (Coldplay). V oboch prípadoch sme šli autom, takže po skončení sme sa vracali autom. V Stadhalle sme parkovali na ich parkoviskách, v Puskas Arene sme parkovali na nejakom zašitom parkovisku pre zamestnancov Tesca, či čo, ani neviem ako sme sa tam dostali, ale bolo to hneď vedľa štadióna 🤣. Coldplay mali tuším dvoch predskokanov, Einaudi je viac menej vážna hudba, takže tam predskokani neboli. Koncerty trvali cca 2 hodiny, tak to bude, predpokladám aj pri Imagine Dragons.