Ako dlho trvá spracovanie údajov darcu krvi?
Ahojte,
dnes som prvý krát cez NTS darovala krv.
Pýtali sa ma na krvnú skupinu bola som v tom, že 0+ ale doktorka povedala, že to vidí skor ako 0-..:D
zaujímalo by ma to teda čo som a vraj sa to dozviem v profile darcu na ich stránke po prihlásení.
No píše iba RhD a počet odberov 0.
Neviete po akom čase spracujú krv a Aktualizujú údaje?
Obvykle sú údaje aktualizované do druhého dňa. Teda ak si bola dnes na odber, zajtra to tam uvidíš.
@gabca1693 V noci im beží nejaký synchronizačný cron, takže ráno to už budeš mať.
@gabca1693 A tam ti to nepovedali? Nepýtala si sa? Lekárka na odberoch to nemôže "vidieť skôr na 0 negatív", ona musí hneď vedieť, či je to 0 pozitív alebo 0 negatív. Ešte predtým, než ti odoberú krv.
A okrem toho - aj priamo na konzerve, kam ti odoberajú krv to je uvedené, veľkými písmenami.
Takže neverím, že by ti to tam nevedeli povedať. A preukaz darcu ti vystavili? Aj v tom to je uvedené.
@gabca1693 A tam ti to nepovedali? Nepýtala si sa? Lekárka na odberoch to nemôže "vidieť skôr na 0 negatív", ona musí hneď vedieť, či je to 0 pozitív alebo 0 negatív. Ešte predtým, než ti odoberú krv.
A okrem toho - aj priamo na konzerve, kam ti odoberajú krv to je uvedené, veľkými písmenami.
Takže neverím, že by ti to tam nevedeli povedať. A preukaz darcu ti vystavili? Aj v tom to je uvedené.
@anonym_65b3f6 preukaz sa dava az po druhom odbere

Dobrý deň, mne po 10 dňoch prišla obálka s papierom že som mala pozitívne PAT a musím prísť o 6 mesiacov na kontrolný odber.